ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

türkiyeye yürümekten bile acizken brezilyeda coşması içimi gıcıklandırıyor. ağıza alınmayacak sözler sarfediyorum ama içimden geçenleri klavyeye dökene kadar kendime geliyorum ve buna engel oluyorum.

İşte bunun gibi şerefsizler oynayacağına BAM oynasın razıyım aldığı 5m avro da yanına kar kaldı

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

gol yemezsek berabere biter bu maç. çünkü gol atmamız servetin forvette olağanüstü oynamasına bağlı biraz.

İşte bunun gibi şerefsizler oynayacağına BAM oynasın razıyım aldığı 5m avro da yanına kar kaldı

kesinlikle katılıyorum. bu ilk değil malesef ortasahadan yana şanssızız. elano-lincoln-misi... gittikleri takımları uçuracak düzeyde oyunculardı fakat hiç birisi çapsız mustafa sarp kadar bile mücadele etmedi. ne diyelim Allah'ından bulsunlar ;)

Mustafa sarp oynarsa bugün,çok ağır ifadeler kullanacağım artık.

aykut-sabri-neill-servet-insua-cana-yekta-culio-kewell-stancu-kazım

cana ön libero, yekta sağ iç, culio, sol iç, kewell sol açık, kazım sağ açık, stancu santrafor.

kesinlikle katılıyorum. bu ilk değil malesef ortasahadan yana şanssızız. elano-lincoln-misi... gittikleri takımları uçuracak düzeyde oyunculardı fakat hiç birisi çapsız mustafa sarp kadar bile mücadele etmedi. ne diyelim Allah'ından bulsunlar ;)

lincoln'ü bu kategorinin dışında tutmak lazım, şampiyon olmamızda en büyük pay sahiplerinden biriydi.

aykut-sabri-neill-insua-cana-yekta-culio-kewell-stancu-kazım

cana ön libero, yekta sağ iç, culio, sol iç, kewell sol açık, kazım sağ açık, stancu santrafor.

güzel kadro her ne kadar 10 kişi olsada :D

Teknik heyetle toplantı yapan Polat, “Bundan sonra başarı da başarısızlık da sizin eseriniz olacak. Sizden Türkiye Kupası’nı istiyorum. Herkes G.Saray’a borcunu ödeyecek” dedi Galatasaray’da Süper Lig unutuldu, gözler G.Antep ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına çevrildi.

Önümüzdeki sezon Avrupa’ya gitmek için kupayı almaktan başka çaresi kalmayan Aslan’da yönetim, hem teknik heyeti hem de futbolcuları ciddi şekilde uyardı. Çeyrek final maçı öncesinde Hagi, yardımcısı Tugay Kerimoğlu ve takımla bire bir görüşen başkan Adnan Polat ile yöneticilerin, kupayı kazanmaktan başka alternatiflerinin olmadığını söyledikleri öğrenildi. Başkan Adnan Polat’ın, Hagi ve Kerimoğlu ile yaptığı özel görüşmede “Sizden başarı bekliyorum. İstediğiniz transferleri yaptık. Takımı yeniden şekillendirdik. Bundan sonra her şey size ait. Başarı da başarısızlık da sizin eseriniz olacak. Futbolculara da bu mesajımı iletin. Kupayı istiyorum. Kazansınlar, kendilerini taraftara affettirsinler. Herkes G.Saray’a olan borcunu ödeyecek” diye konuştuğu belirtildi.

HAGİ GARANTİ VERDİ

Hagi’nin de Polat’a kupa için ‘garanti’ verdiği ve daha sonra da kampta takımla bir toplantı yapıp başkanın mesajını ileterek, “Hepimiz G.Saray’a borçluyuz. Taraftarlarımızı çok üzdük. Şimdi tüm camia bizden Türkiye Kupası’nı kazanmamızı bekliyor. Onların bu beklentisini boşa çıkarmamak için elimizden gelenden fazlasını yapmalıyız” diye uyardığı, takımı Gaziantep sınavına motive etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

demiş bir de utanmadan

Sanki ne verdi de ne istiyor sövebilirmiyim :D ?

Antebi geçsek karşımızda bjk var kupayı alma ihtimalimiz %10

Galatasaray'da son anda yatan Mauro Formica transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Sportif Direktör Adnan Sezgin, Arjantin'e giderek yıldız futbolcu ile 1 milyon 200 bin Euro'ya, kulübü ile de 3,5 milyon Euro'ya anlaşma sağladı. Türkiye'ye dönüş için biletler de alınırken, yaşanan olaylar Sezgin'e geri adım attırdı.

FORMICA ALEMCİ ÇIKTI, CİMBOM VAZGEÇTİ

Formica'nın üst üste iki gece alemde yakalanması ve bir kavgaya karışması üzerine sarı-kırmızılılar imza aşamasına gelen transferden vazgeçti.

Antebi geçsek karşımızda bjk var kupayı alma ihtimalimiz %10

Pino yetisirse Bejekeyi evire cevire yeriz....

Hayatimda gördügüm en kötü defans bejekede..

Üstüne birde bejeke macina kadar Baros sapa saglam olucak ozaman gör bakalim kim kimi yeniyor :)

kesinlikle lincoln burda epey güzel işler yaptı

istediği zaman oynayan oyuncularmı lazım bize bir düşünün derim. düştüğümüz duruma bakın bir iki hareket yapacak diye ayağına bakacak kadar düşmüşüz. bu takıma böyle oyuncular değil futbolcu olduğunu bilip sadece futbol oynamaya yoğunlaşmış oyuncular gerekli bize lincoln gibi sözleşmesi devam ederken almanyalarda alışverişde görüntülenen karaktersizler lazım değil. ;)

istediği zaman oynayan oyuncularmı lazım bize bir düşünün derim. düştüğümüz duruma bakın bir iki hareket yapacak diye ayağına bakacak kadar düşmüşüz. bu takıma böyle oyuncular değil futbolcu olduğunu bilip sadece futbol oynamaya yoğunlaşmış oyuncular gerekli bize lincoln gibi sözleşmesi devam ederken almanyalarda alışverişde görüntülenen karaktersizler lazım değil. ;)

boşversene kardeş lincoln karakterli dediğin oyuncuları top diye ayağında sektirir.

Geri
Üst Alt