ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

boşversene kardeş lincoln karakterli dediğin oyuncuları top diye ayağında sektirir.

bu tür oyuncuların yanında koşan mücadele eden takım olması şart. galatasaray lincoln zamanında bunu sağlayamadı. belkide bu yüzden harcandı bilinmez fakat lincoln zaten schalkeden de sorunlu ayrıldı. alındığında nasıl bir oyuncu olduğu zaten biliniyordu. ben kesinlikle yönetim politikasını yanlış buluyorum.bizi hagiden sonra ortasahasız izlemeye mahkum bıakanlar utansın. bu takım volkan arslanları bile gördü ya ortasahada culio'ya bakarken sanki galatasaray çağ atlamış gibi seviniyorum.bu yönetimin ayıbıdır...

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Misi geri dönüyormuş

bu tür oyuncuların yanında koşan mücadele eden takım olması şart. galatasaray lincoln zamanında bunu sağlayamadı. belkide bu yüzden harcandı bilinmez fakat lincoln zaten schalkeden de sorunlu ayrıldı. alındığında nasıl bir oyuncu olduğu zaten biliniyordu. ben kesinlikle yönetim politikasını yanlış buluyorum.bizi hagiden sonra ortasahasız izlemeye mahkum bıakanlar utansın. bu takım volkan arslanları bile gördü ya ortasahada culio'ya bakarken sanki galatasaray çağ atlamış gibi seviniyorum.bu yönetimin ayıbıdır...

Aslında bir felipe vardı.Terim adamdan önlibero yapayım derken harcadı gitti güzelim adamı.

ya hala aykut falan deniyor.koysunlar zapatayı oynasın.

Ya hala ne Aykut'u allah aşkına.. Bir ona dönüyorlar bi diğerine, Aykut hata yapıyor Ufuk geçiyor, Ufak hata yapıyor Aykut geçiyor kaleye. Bıkmadınız mı hala, geçsin işte Zapata da bir görelim artık.

Aslında bir felipe vardı.Terim adamdan önlibero yapayım derken harcadı gitti güzelim adamı.

felipe inanılmaz teknik bir oyuncuydu. aslında seninde söylediğin gibi forvet arkası serbest oynatılsaydı türkiyede gol kralı olacak kapasitede bir oyuncuydu...

Ya hala ne Aykut'u allah aşkına.. Bir ona dönüyorlar bi diğerine, Aykut hata yapıyor Ufuk geçiyor, Ufak hata yapıyor Aykut geçiyor kaleye. Bıkmadınız mı hala, geçsin işte Zapata da bir görelim artık.

Onunda digerlerinden farki olmadigindan yabanci kontenjani harcanmasin diye yapiyoruz be abi ne kiziyon :D

Zapata-Sabri-Neill-Servet-Hakan-Cana-Culio-Yekta-Kazım-Stancu-Baros

en ideal kadro bu.

transfer edilen futbolcuları ve t.d'ü idare edememe yönetimin suçudur, a.polat yönetiminin o kadar saçma sapan eylemi var ki buraya yazsak epey yer tutar, bunların bazılarını yazarsak;

-skibbe döneminde cl önelemesi öncesinde bitirilemeyen transferler

-skibbe'nin medyanın önüne atılışı ve altının oyulması

-skibbe'nin gönderilip hiç alakasız bülentin getirilmesi

-meira'nın avrupa kupaları devam ederken satılması

-yerli çetenin takımı ele geçirmesine sessiz kalınması

-sabri ve arda'ya florya'nın 5 kapısını gösterip ardından kaptan yapılmaları.

-transferin hiçbir dönem zamanında bitirilmemesi

-bir futbol felsefesi üzerinde ısrar edilmemesi

-t.d seçiminin geliş güzel yapılması

-plan ve programlama eksikliğinin en belirgin özellikleri olması.

-başkanın sürekli yalan söylemesi, taraftarın kandırılması.

Stancu oynamassa maçta Hagi bırakıp gitsin.

2-1 alırız.

Zapata-Sabri-Neill-Servet-Hakan-Cana-Culio-Yekta-Kazım-Stancu-Baros

en ideal kadro bu.

kewell'ı oynatmak zorundayım, skor üretebilecek başka adam yok, baros henüz hazır değil, pat diye getirip 11 başlatamayız sanırım.

Stancu oynamassa maçta Hagi bırakıp gitsin.

şu adamı 90 dk izlemeyi o kadar istiyorum ki. gerçekten bu adam yedek oynamamalı. misimovici harcadın bari stancuyu izleyelim adama 5 M €uro verdirip aldırıyorsun oynatmadığın her dk ziyan. yazık günah eğer bu günde 2. yarı oyuna sokarsa ciddi ciddi hagi'nin futbol bilgisini yargılamaya başlıyıcam.

Hagi'ye güvenmiyorum. Herif resmen fantazilerini uyguluyor Galatasaray üzerinde. Saçmasapan oyuncu değişiklikleriyle yine çıldırtabilir bizi.

kewell'ı oynatmak zorundayım, skor üretebilecek başka adam yok, baros henüz hazır değil, pat diye getirip 11 başlatamayız sanırım.

haklısın ama barosun bitik hali kewelldan daha diri olur diye düşündüm.

2-1 kaybederiz.

Geri
Üst Alt