ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Hiç şaşırmadım.Kadrosu daha kaliteli olan takımın kazanması gayet normaldir.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Gercekten artik siradan bir takimiz gelen yeniyor giden yeniyor vay vay vay

Yahu gol yiyip yenik duruma geçsekte yeniliyoruz çevirip 2 - 1 yapsak ta yeniliyoruz anlamadım gitti yahu

bu takımın bu durumda olmasının tek sebebi hagi dir bu nasıl mantık arkadaş neil diye bir stoperin var ön libero oynatıyosun elindeki önliberoyuda stoper, kafayı yememek elde değil hangi akıl mantıkla böyle bir şey yapıyor anlamıyorum stoperde gerçek bir stoper olsa neilide ikinci önlibero olarak koysa defansif oynayacak derim anlarım ama yok sen elindeki yıllardır stoper oynayan futbolcuyu tek başına önlibero oynatmak amatör td bile yapacağı şey değil.

yenilmesinede bi yönden sevindim haftasonu ttarenada yine yuhalamalar protestolar genişlicek ve misimoviç içinde pankartlar bekliyorum

Normal yani antepin kadrosu bizden kat kat kaliteli ve derin.

daha düne kadar burda Cana stoperde, Neill önde oynasın diyen tonla insan vardı.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

ne alaka ya adamların buz gibi penaltılarını vermedi, ofsayttan verilmeyen gol kararları doğru ama ya es geçseydi bursa maçı gibi ? 6 lık oluyorduk az daha

Ben penaltı olduğunu düşünmüyorum.Maça etki eden bir şey yapmadı ama çok fazla faulü atladı ve bize yapılanları görmedi.Bugün art niyet aramıyorum ancak üst üste bize vermeyip Antep'e faul çalınca bir sıkıntı oluşuyor.Ayrıca hakemsen onu es geçemezsin zaten.6'lık olacak maç değilse Antep çok üst düzey futbol ortaya koymadı,ancak belli bir dakikadan sonra yine yorulup oyundan düştük.Bunun nedeni de Hagi'nin oyuncuları doğru yerde oynatmaması ve anlamsız oyuncu değişiklikleridir.

Bu yenilginin tek sorumlusu Sarp ve Aydin´i oyuna alan Hagi´dir. 11´de 3 tane kazma olursa yenilirsin iste böyle. Hagi koca bir 0.

00000000000000000000000000000000000000000000000000

Onlar oyunda yokken de gayet rezil oynuyorduk. İki pas yapamıyorduk.

Hele takımı yakan kişi en başta Hakan'dı her maçta olduğu gibi, Cana'yı da beğenmedim.

Cana ne topçuymuş yaa...Birde bu Cenki bile alamayan yönetime yazıklar olsun..

3-5 euronun hesabını yapıp Cenki almayan Adnana selamlar.

Baroş hiç girmeseydi çok daha iyi olucaktı. Hiç bişiy yapmadı da zaten. Hazır değil daha.

TFF:Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu AYHAN AKMAN'ın, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına karar verilmiştir.

Toplam da 4 maç oluyo heralde..

Malesef çok kötü bir transfer dönemi geçirdik. Stancu ve biraz Culio dışında yeterli transferler yapmadığımız görüşündeyim. Yekta iyi bir futbolcu ama şuan için takımda direkt oynayabilecek bir yapısı olmadığını görüyoruz.

Sezon sonu transferler yine bizi bekler.

Hagi içine ediyor takımın her geçen gün.. yeter ulan yeter şu adamların yerleriyle oynama hastalığından vazgeç artık yeeeeetttteeeeerrrrrrrrrr bi an önce bırak şu takımı td olmadan daha iyi oynarız ya

Kimi kandirmaya calisiyorsun acaba? Kendini mi, bizi mi? Bu takim yillardir bu halde, daginik, isteksiz, dengesiz, formsuz, disiplinsiz. Hagi gidince mi degisecek? Daha düne kadar Rijkaard'a defol diyordunuz, ondan önce Skibbe.. simdi ikisinin de arkasindan agliyor millet. Herkes ikiyüzlü olmus, herkes balik hafizali. Hagi gitsin bundan sonraki hocaya da ayni seyler söylenecek, futbolu bilmiyor denilecek. Cünkü nedense bir tek forumlarda sallayan taraftarlar futboldan anliyor. Maca gitmeye tenezzül etmeye cahil futbol yorumculari anliyor, ekranlardan sallayan iq seviseyi yerlerde sürünen futbolcu eskileri anliyor. Ne Rijkaard anliyordu futbolndan, ne Skibbe, ne Daum.. Hiddink de anlamiyor, Hagi de, Schuster de.

Gerets'i ve Lucescuyu da unutmuyorum tabii ki. Löw'ü de :)

TFF:Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu AYHAN AKMAN'ın, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına karar verilmiştir.

Toplam da 4 maç oluyo heralde..

yok onunla birlikte 3

Adnan Polat'a 21 gün hak mahrumiyeti cezası..

sarp oynadığı sürece anlamı yok. ne zamnki cumhur oynar belki :Dsevinirim . ortasaha yok bizde. culio mücadele ediyo ama yekta yetersiz !daha yeni geldi anca....o yüzden cana -cumhur culio iyidir:).

Hagi kendini kurtarma peşinde, tecrübeli tabir edilen futbolculardan asla vazgeçmez. Cumhur veya Berkin vs. gibi futbolcuların oynaması mucize. Emre Çolak'ı 2-3 maç oynattı, bugün sahada yok. :)

Geri
Üst Alt