ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Cana ne topçuymuş yaa...Birde bu Cenki bile alamayan yönetime yazıklar olsun..

ben zaten anlamıyorum bu cana yı beğenenleri, adam tam bir kalas defansta 3 kalas fazla abi balta,servet,cana......ooooooof off bu takım olmaz...

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

HAGI GO HOME sen gercekten bu takimin hocasi olamazsin,oyuna mudaale edemiyen zor durumda bir taktik secimi yapamayan bu takimin basinda olamaz ve SARP ve AYDIN oyuna sokup oyunu kurtarmak isteyen bih hocaya ben Hoca demem.

Gercekten Turkcell Super Lig en kotu hocasidir Hagi,Neilli orta sahanin gobeginde oynatmak ha ha ha gulesim yoktu ama senin de sucun yok TESEKURLER ADNANLAR bu takim sizin eseriniz

Hagi ben anlamıyor seni. Sen var bavul toplamak. Uçak paran var bizden

adnan polat istifa!

Bu takıma en az 2 tane daha orta saha transferi gerekliydi.

-Stancu iyi adam.

CENK TOSUn Koyu beşiktaşlıymış !

Kadromuz gerçekten çok kötü.Yeni transferlerin banko 11 oynadığı bir kadro vay anam vay...Üstelik bu oyunculardan biri kazım.

yok onunla birlikte 3

Ben bu cümleden toplam 4 maç olduğunu anladım;

3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına

Kupadan da elenmemiz büyük bir ihtimal. Hiçbir hedefimiz kalmayacak.

Cana'ya niye laf söylüyorsunuz anlamıyorum ki ? Adam mı diyor beni geri çek öne Neill'ı koy diye? Ayrıca Stancu yerine Kewell solda olsa en azından maçın belli bir bölümünde çok daha mantıklı olmaz mıydı?

dünyada ne kadar kötü antrenör var bulup getiriyorlar.

cok zor artik ,rövans macinda en az 1 veya 2 tane yeriz,ve galatasarayin 3 yada 4 gol atacak kalitesi yok.tur gider hagi de gider.

Kimi kandirmaya calisiyorsun acaba? Kendini mi, bizi mi? Bu takim yillardir bu halde, daginik, isteksiz, dengesiz, formsuz, disiplinsiz. Hagi gidince mi degisecek? Daha düne kadar Rijkaard'a defol diyordunuz, ondan önce Skibbe.. simdi ikisinin de arkasindan agliyor millet. Herkes ikiyüzlü olmus, herkes balik hafizali. Hagi gitsin bundan sonraki hocaya da ayni seyler söylenecek, futbolu bilmiyor denilecek. Cünkü nedense bir tek forumlarda sallayan taraftarlar futboldan anliyor. Maca gitmeye tenezzül etmeye cahil futbol yorumculari anliyor, ekranlardan sallayan iq seviseyi yerlerde sürünen futbolcu eskileri anliyor. Ne Rijkaard anliyordu futbolndan, ne Skibbe, ne Daum.. Hiddink de anlamiyor, Hagi de, Schuster de.

Gerets'i ve Lucescuyu da unutmuyorum tabii ki. Löw'ü de :)

ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum sen kimi kandırıyorsun ? bilmeden konuşuyorsun şuan beni ne zaman gördün bi td e atıp tuttuüumu gitmesini istediğim ben Rijkaard'ın gitmesi taraftarı değildim kalsın diyordum Hagi geldiğinde hiçbir şey değişmeyecek diyordum gördük ne olduğunu pozisyona bile giremiyoruz.. ben kimseye atıp tutmam kolay kolay ama Hagi'yi istemiyorum işte anlamıyor td lükten Skibbe kalsa daha iyi olurdu hiç değilse o dönem gol atıyorduk sadece savunma yapamıyorduk...

Cana'ya niye laf söylüyorsunuz anlamıyorum ki ? Adam mı diyor beni geri çek öne Neill'ı koy diye? Ayrıca Stancu yerine Kewell solda olsa en azından maçın belli bir bölümünde çok daha mantıklı olmaz mıydı?

nerde oynarsa oynasın bu takımın oyuncusu değil..murat ceylanı gördük 3 tane cana eder!!

Ulan şu takıma adam gibi 2 orta saha alamadınız :mad:

Hagi İstİfa !!!

oyuncu degisikligi yapmasak yenerdik

Teknik direktör kovmaktan bıkmadık. Tamam gitsin Hagi. Gelecek adam ŞL kupasını kazandırır takıma. Oyuncu değişikliğiyle bütün taraftarı memnun edecek TD yok. Bu saatten sonra evine gitmesi gereken tek kişi Adnan Polat 'tır.

Geri
Üst Alt