ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Bu yönetim kendini kurtarmak için taraftarın önüne rijkaard ı atıp hagi yi getirdi ya.Getirmez olaydı ya.kaç tane taraftar artık hagi ye olan sevgisini saygısını azalttı bu saçma sapan işleri yüzünden.bıktım artık bu yönetimden defolsunlar gitsinler ya.:mad:

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Avrupaya gidemezsek 1 ) sezon sonu transferlerde çok ciddi sorun yaşarız gelecek futbolcu zor buluruz + bulsak bile isteyeceği paranın 2 katını ister

2 ) UEFA puanımız çok ciddi düşer ve artık elemelerde bile seri başı olamama ihtimalimiz var

Sadece protesto amacli 1800 mail yollasak kulübe.

Yönetim Istifa

Imza: Onur Yilmaz

Herkes böyle adini yazsin yollasin. Bende ne yapacagimi sasirdim anasini satayim :D

gs.ordan hangi bölüme yazacaz kardeşim

Yönetim Istifa

Herkes böyle adini yazsin yollasin. Bende ne yapacagimi sasirdim anasini satayim :D

buna yolla en azindan okur...ben baya biseyler yolladim :D

Twitter

maçın özeti varmı.bulamadımda.

1800 küsür...bu hafta toplanir insallah...bu arada yönetim ibra olmayacakmis büyük bir ihtimal ile...ligtv.com.tr den izleyin tam olarak hatirlyamiyorum deninenler...polata aciyorum allah kimsenin basina vermesin ama kesinlikle kendi sucu....ve hak ediyor sonuna kadar...
valla uzun zamandır takımla ilgili aldığım en iyi hberleri verdin kardeş sağolasın, etme bulma dünyası demişler, hiç üzülmem valla başkana, sezgin için kimlere neler etti, şimdi sezginle takılsın holdinginde.

Sağ tarafımız özellikle de sol tarafımız otoban oldu. Miğdem bulandı o kadar deldilerki o bölgeleri.

En son ne zaman galip geldik.?

Ben takımın bu futbolla Eskişehiri yenebileceğini sanmıyorum.Yada şöyle söyleyeyim her maç derbi havasında geçer gibime geliyor..Ufak büyük demeden tüm rakip taraftarlar oley oley deyip kümeye diyor..Futbolcuda az karakter olsa bişiler yapar..

Biri bizi durdursun !

ilk 11 dizilişimiz şuydu

Zapata

Sabri-----Cana-----Servet-----Balta

Neill

Culio

--------------------------------------------------Yekta

Kazım-----------------Stancu

Kewell​

antepim hücum hattı bizimkinden 3-5 gömlek üstün..vaybe yazıklar olsuun bu takımı bu hale getirenlere..!!!!!!!!!!!!

Yönetim Istifa

iyi fikir aslında onur , siz yapmalısınız bunu, imza ad-soyad ciddiyetsiz olur yalnız, herkes fake verebilir, tc kimlik imzalı kampanya yapın, katılmak isteyenler özelden kimlik numarasını atsın modlara, gönderin site olarak, ben imzalarım.

renktaşlar kesin protesto olsun es es maçında .su m.sarp tan h.baltaya top geldiğinde ıslıkladık mı.(balından yenmez) :D

37 yaşındayım, eskiden biraz futbol oynamışlığım var halı saha falan..

Şimdi şu göbeği eritsem, biraz da kondisyon kazansam,

iyi orta saha oyuncuları ile ben de sırıtmadan az çok oynayabilirim.

Alıntı yaptım ama kusura bakma, lafım şahsına değil,

Cana'nın yanında orta saha yokmuş ondan kötüymüş genellemesi yapanlara,

Kötü günde, kötü oyuncularla Cana'nın bir artısını göremiyorsam,

İster savaşçı, ister cengaver, ister asker olsun farketmez.

O da benim için kötü oyuncudur.

Bu arada Cana'ya da özel bir antipatim yok.

Çok haklısın hocam. Cana ve Balta teknik olarak en fazla stoper olmayı hak ediyorlar. Mehmet Topal da öyleydi. Bir futbolcunun mevkiinde orta saha varsa pas alış verişi minimum Culio kadar olmalı. Hele hele bu takım Galatasaray ise.

Cana Sunderland'ın 6 yediği maçta stoper oynamıştı gelmeden önce. Ama o kadar karmaşa var ki takımda, o kadar zor bir karar ki kimin yerine kimi oynatacağınız, Kewell 1-2 hareketi dışında aksayınca, Sabri 2 haftadır kötü olunca, Yekta ha keza aynı durum, kadro tamamlandı ama eksik sayısı arttı. Olay 2 galibiyete bakar.

2 maç kazanalım, takım kendine gelecek.

Yanliz antep son 25 dk resmen ezdi bizi , izlerken zevk aldim ama antepin oynadigi futboldan .

popov kiralık mı gaziantepte benim bildiğim bonservisini de aldılar ilk yarı bitmeden. Eğer öyle değilse bence bu adamı da almalıyız petrov gibi bir futbolcu olacak gibi geliyor. Barosun gol attığı gaziantep maçında da çok iyi bir futbol oynamıştı. Ayrıca bedava transferlerden aldığımız ali turanı, kazımı, zaparayı, serdar özkana verdiğmiz yıılık parayı, şimdi selçuk inan için harcısaydık yada misimovicin yerine yıl başında aynı paraya yada 2 milyon fazlaya nuriyi alsaydık orta sahamız çağ atlardı. Orta saha kalitemiz, bam bırakın galatasaray'ı süper ligi kaldıracak bir kalite değil

Geri
Üst Alt