ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

an itibariyle kac bilet satilmis diye sormak istedim. 300 liralik biletler falan ne oldu, ayrica tam olarak biz kac kombine sattik, net rakam?

20 bin civarı kombine satılmıştı. 30 liralıkların hepsinin bitmiş. Toplarsak 30 bin yapar şuanda. 40 - 45 bin kişiye oynarız.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Gaziantepspor Maçı Biletlerinin Satışı Başladı

Galatasaray ile Gaziantespor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci karşılaşmasının biletlerinin satışı Biletix satış noktalarından 28 Şubat 2011 Pazartesi günü saat 15:00'den itibaren başladı.

Takımımızın kupada yarı finale çıkabilmesi için büyük önem taşıyan karşılaşmada, daha önce ilan edilen bilet fiyatları yeniden düzenlenmiş, bunun yanısıra, Gaziantepspor ile oynanacak Türkiye Kupası karşılaşması ile 5 Mart Cumartesi günü Karabükspor ile oynanacak Süper Lig 24. Hafta karşılaşmasının biletlerinin aynı fiyatlardan aynı anda satışa çıkarılması kararı verilmişti.

Gazantepspor ve Karabükspor karşılaşmalarının biletleri, Biletix satış ağlarından genel satışa sunuldu.

Öte yandan maç günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'dan bilet satışı ve teslimatı yapılmayacak. Biletsiz hiçbir seyirci stada alınmayacak.

Gaziantepspor karşılaşması için sınırlı sayıda engelli bileti, 1 Mart 2011 Salı günü 12.00-14.00 saatleri arasında Ali Sami Yen Stadı – çadır yanında yer alan kulüp merkezi girişinde engelli kartları gösterilerek temin edilebilecek. Maç günü statda engelli bileti teslimatı yapılmayacak ve bileti olmayan engelli seyircilerin girişine izin verilmeyecek.

Gaziantepspor Maçı Biletlerinin Satışı Başladı - 27.02.2011 18:39 (TÜRKİYE KUPASI) / Galatasaray.org

20 bin civarı kombine satılmıştı. 30 liralıkların hepsinin bitmiş. Toplarsak 30 bin yapar şuanda. 40 - 45 bin kişiye oynarız.

sagol;)

peki bu konuda bir bilgin var mi:

" Like aldigimiz zaman yukarida belirti olarak gözüküyor ama Like'i hangi konuda hangi mesajda aldigimiza dair bir not yok, veya öyle bisey varda benim ayarlamam mi gerek?ilgili kisiler yardimci olursa sevinirim, ne zaman like alsam hangi mesaj icin aldigimi bilmiyorum, o yüzden soruyorum."

Like aldığın zaman hangi mesaja aldığını kimse bilmiyor. Herhangi bir mesajın like'lanmış olabilir.

Like aldığın zaman hangi mesaja aldığını kimse bilmiyor. Herhangi bir mesajın like'lanmış olabilir.

Kaç kez raporladım onu.

Ya kaldırsınlar,ya doğru düzgün olsun.

Kaç kez raporladım onu.

Like olayı kaldırılabilecek bir olay değil. vBullettin'in yeni sürümüyle gelen bir şey. Eklenti olsa kaldırılır ama vBullettin'in içinde olduğu için ancak bu sorunu vB yetkilileri yeni sürümde çözebilirler. Çözmeye çalıştıklarını sanmıyorum ama.

Kaç kez raporladım onu.

aynen.

düsünsene biriyle konusuyorsun, sohbet ediyorsun saatlerce, ertesi gün konustugun kisi sana "dün söyledigin cümlenden dolayi seni tebrik ediyorum" diyor, ama sen hangi cümle oldugunu bilmiyorsun, bence kaldirsinlar, böyle bir anlami yok.

misimovic'in transferine yapilacak en iyi yorum:

misi misi'ne gitti.

baska söze gerek yok.

Anket niye yok bu macta ? :)

Gaziantepspor´u mekan oynatir ve 3-4 tane sallar diye düsünüyorum.. Arkadas Galatasaray bu turu gecse bile Kupayi almasi imkansiz gibi birsey.. Biraksin bari Antep gecsin Kupayi alsin...

Sen antepi destekliceksin sanırım:D

Yok Sahin Kardes... Birkere Galatasaray´li olarak dogmusuz... cok isterdim Gaziantepspor´u en az Galatasaray kadar sevmeyi ama olmuyor iste... Gaziantepspor´u destekliyorum ama Galatasaray kadar degil..

Ha bu turu Gaziantepspor gecerse cok üzülmem cünki bu Takim harbiden bu Sezon hicbirseyi hak etmiyor...

Gaziantepspor hakkinda düsüncem ise... Eger Tolunay hoca ile cok uzun süreli calisirlar ise Gaziantepspor, Bursa, Kayseri Trabzon gibi Avrupa kupalarina her Sezon oynar..

Gaziantepspor´daki sistem, Tesis Türkiyenin hicbir Kulübünde yok..! Galatasaray´in Beylerbeyi ile denedigi Pilot Takim sistemini Gaziantepspor Bank Asya Liginde Antep Belediyespor ile yapiyor.. O Gaziantep BBS ne düser o ligden nede cikar.. Genclerini Pisirmek, denemek icin süper bir Platform..

Kisacasi Gaziantepspor´un gelecegin cok parlak..

Yok Sahin Kardes... Birkere Galatasaray´li olarak dogmusuz... cok isterdim Gaziantepspor´u en az Galatasaray kadar sevmeyi ama olmuyor iste... Gaziantepspor´u destekliyorum ama Galatasaray kadar degil..

Ha bu turu Gaziantepspor gecerse cok üzülmem cünki bu Takim harbiden bu Sezon hicbirseyi hak etmiyor...

Gaziantepspor hakkinda düsüncem ise... Eger Tolunay hoca ile cok uzun süreli calisirlar ise Gaziantepspor, Bursa, Kayseri Trabzon gibi Avrupa kupalarina her Sezon oynar..

Gaziantepspor´daki sistem, Tesis Türkiyenin hicbir Kulübünde yok..! Galatasaray´in Beylerbeyi ile denedigi Pilot Takim sistemini Gaziantepspor Bank Asya Liginde Antep Belediyespor ile yapiyor.. O Gaziantep BBS ne düser o ligden nede cikar.. Genclerini Pisirmek, denemek icin süper bir Platform..

Kisacasi Gaziantepspor´un gelecegin cok parlak..

s.a hemserim, gaziantepspor hakkinda dediklerine noktasina virgülüne karismadan katiliyorum.

Zapata

Sabri-Neill-Servet-Çağlar

Cana

Yekta-Culio

Kazım-Baros-Stancu

Yedekler:Ufuk,Arda,Insua,Pino,Gökhan,Ayhan,Mustafa

Taraftarin ilgisi nasil ki maca? Merak ediyorum. Maci pek umursamasam da, stadi dolu görmek cok hosuma gidiyor. Insallah dolu olur.

Mac icin söylenecek cok sey var tabiki. Ama en önemlisi Gaziantepspor´un daha kaliteli bir takim oldugunu kabul etmemiz gerekiyor. Hem kadro olarak, hem performans olarak. 2. yarinin en etkili takimi Fenerbahce´yle birlikte. 3 kere arka arkaya Cenk Tosun´u izlemek aci verecek ayrica :) Ben elenecegimizi düsünüyorum. Gol atsak bile yiyecegimizi de biliyorum. 2-0 dan 2-3 yenilme potansiyeli var takimimizin :) Kadromuz hayatinin performansini sergilese bile cok kritik bir mac olur. Simdiki performansla fark bile yeriz zaten :)

İbrahim Kızıl bir taraftan, medya öbür taraftan. Eğer azıcık da olsa onur, kişilik varsa bu oyuncularda, çıkarlar aslanlar gibi oynarlar bu maçta. Bu iş artık kalite olayını da aştı.

Bırakın da tutunacak dalımız olsun. Üzülüyoruz bu durumlara, bir hedefimiz olsun. Rüzgarda savrulup durmayalım, savuran olmaya çalışalım. Herkes bas bas bağırıyor, takım özgüvenini yitirdi diye. Böyle maçlar fırsattır moral depolamak için. Alırız maçı, beşiktaş'ın durumu ve derbi havası farklı olur. Finale de gideriz, kupayı da alırız.

Geri
Üst Alt