ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Benim fikrime göre Culio orta sahanin ortasi haric bir yerde oynayamaz. Hep sola kaydiriyor Hagi Culio´yu da. Culio orta bile yapamiyor mesela. Havadan gelen bir ortasini görmedim simdiye kadar. Hep yerden. Orta sahanin ortasinda dinamizmiyle cok is yapar. En cok orda begeniyorum Culio´yu. Kanatlarda rezalet.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Hagi böyle oynatacakmis arkadaslar,kesin bilgi!

------------Robinson Zapata---------------

Sabri----Lucas Neill---Servet---Çağlar/Hakan Balta

-----------Lorik Cana----Ayhan Akman--------

Kazim Kazim--Juan Emmanuel Culio--Bogdan Stancu

----------------Milan Baros-----------------------

Çağlar ve Hakan arasinda karar verememis Hagi..Çağlarin oynama sansi daha yüksek gibi gözüküyor

Hagi böyle oynatacakmis arkadaslar,kesin bilgi!

------------Robinson Zapata---------------

Sabri----Lucas Neill---Servet---Çağlar/Hakan Balta

-----------Lorik Cana----Ayhan Akman--------

Kazim Kazim--Juan Emmanuel Culio--Bogdan Stancu

----------------Milan Baros-----------------------

Çağlar ve Hakan arasinda karar verememis Hagi..Çağlarin oynama sansi daha yüksek gibi gözüküyor

tamam da niye bağırıyorsun?

Zapata

Sabri - Neill - Servet - Çağlar

Cana

Yekta - Culio

Kazım - - - - - - - Pino

Baros​

İkinci yarıda, Stancu ve Arda takviyesiyle maçı alabiliriz.

Kadro yapcam lan bende.

74932_Galatasaray_SK.jpg

bu arada arkadaşıma bilet almak için gittim stada.kale arkası biletleri komple bitmiş.50 tl olan orta kısım dahil.

bence şöyle bir kadro ve diziliş çıkartmalı hagi;

------------ufuk-----------

sabri---servet---neil---insua

-------cana---culio--------

kazım------------------pino

-------baros--stancu------

arda(kazım)-çağlar(pino)-stancu(yekta) değişiklikleride skora göre gidişata göre yapılabilir..

ilk yarı kontrollü oyun yemeden atılabilecek bir gol turu getirebilir..

bu arada arkadaşıma bilet almak için gittim stada.kale arkası biletleri komple bitmiş.50 tl olan orta kısım dahil.

yani 350 TL,300 TL,200 TL,150 TL,100 TL olan biletler kalmis

30 ve 50 TL olanlarda bitti ?

Zapata

Baros Yekta Ayhan Balta

Kazım Stancu

Servet

Sarp Serkan

Cana

Benim bildigim Hagi böyle oynar arkadas​

Galatasaray ilk 11 :

--------------------- Robinson Zapata

Sabri Sarioglu - Lucas Neill - Servet Cetin - Caglar Birinci

------------------------ Ayhan Akman

------------ Yekta Kurtulus -- Emmanuel Culio

Colin Kazim --------- Milan Baros ---------- Bogdan Stancu

Yedekler : Ufuk Ceylan, Gokhan Zan, Serkan Kurtulus, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Arda Turan, Juan Pablo Pino.

Son tercih olarak Ayhanin yerine Canayi kullanabilecegi soyleniyor Haginin.

Tribündergide böyle yazmışlar..

Ele Güne Karşı SALDIR GALATASARAY!

antep en az beraberlik alır.

Galatasaray ilk 11 :

--------------------- Robinson Zapata

Sabri Sarioglu - Lucas Neill - Servet Cetin - Caglar Birinci

------------------------ Ayhan Akman

------------ Yekta Kurtulus -- Emmanuel Culio

Colin Kazim --------- Milan Baros ---------- Bogdan Stancu

Yedekler : Ufuk Ceylan, Gokhan Zan, Serkan Kurtulus, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Arda Turan, Juan Pablo Pino.

Son tercih olarak Ayhanin yerine Canayi kullanabilecegi soyleniyor Haginin.

Tribündergide böyle yazmışlar..

Bu dediğin kadroyla çıkarsak Polat Haginin kulaklarını iyi çekmiş demektir. Bu kadro maçı alır bence, tahmini skor 3-1

ne kadar motivasyon yaparsan yap ben bir şey değişeceğini sanmıyorum, atalarımız çok güzel söylemiş; eşeğe altın semer vur eşek gene eşek

bence şöyle bir kadro ve diziliş çıkartmalı hagi;

------------ufuk-----------

sabri---servet---neil---insua

-------cana---culio--------

kazım------------------pino

-------baros--stancu------

arda(kazım)-çağlar(pino)-stancu(yekta) değişiklikleride skora göre gidişata göre yapılabilir..

ilk yarı kontrollü oyun yemeden atılabilecek bir gol turu getirebilir..

eger hagi bu kadroyla cikarsa, o an görevine son verilir, o yüzden iyi kadro bence.

Stancuyu solda oynatmaya devam ettikçe oyuncuyuda kaybediyoruz..Klasik 4-4-2 çok mu zor,Misimovicide sol oynattı sonra kadro dışı bıraktı..

Geri
Üst Alt