# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Mert arkadaşım ben gelsin istemezmiyim?

Ama artık hergün başka birinin istihbaratıyla birilerini alıyoruz.Ona sinirlendim.İnşallah ikiside gelirde ben haksız çıkarım.

Mertcim manisa baskanı radyosporda böyle birsey yok dedi..Sezeri sadece İHA yaptı..

Mert doğruyu söylüyor Marsilya ile anlaşıldı 10mil euro karşılığında servet gidiyor

Yerli birisi ile anlaşmadan da açıklanmaz Servetin gideceği.

Bu arada yerli isim de yurt dışından biri olucak galiba...

Servet'in gidişi kesinleştiğine göre 2 tane stoper alınır bana göre.Umarım Zurab olmaz..

bu Khizanishvilih hakkında türksporda bir yazı var öldüm gülmekten :D:2aloh1:

bakın TıkTık

"Khizanishvili Cim Bom için geldi"

news_manset_resim_pl_Khizanishvili001.jpg

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin transfer görüşmeleri için Türkiye’ye geldiği öğrenildi !..

Best FM’de yayınlanan “Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi” programına katılan Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile iyi arkadaş olduğunu belirterek, “Zurab ile iki gün önce konuştum. Şu an Türkiye’de. Bana görüşmelerde sona yaklaştıklarını söyledi. Yakında net bir açıklama yapılır. Kesinlikle Galatasaray için iyi bir transfer olur” dedi.

Khizanishvili’nin zeki bir savunma oyuncusu olduğunu söyleyen Arçil, “5 senedir İngiltere Premier Ligi’nde oynuyor. Zaten Tugay da kendisini çok iyi tanıyor. Hem havadan hem yerden çok etkili. Uzun yıllardır da Milli Takım’da oynuyor. Artık 28 yaşında ve tecrübe de kazandı, inşallah olur” şeklinde konuştu.

Kaynak: https://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57742

Ben hala bu adamin alinmayacagina inanmak istiyorum. Haldun yapmayin, almayin bu adami.

Ya lütfen kaldırın bu topici artık sinirimi bozmaya başladı!!! :mad: Galatasaray.org da yazsa gene gelmezzzzzz?????

Servet in satılması isteyen bir grup var yerine adam doldurulur diyen adam bulunuyo onuda siz istemiyosunuz nasıl olucak bu iş anlam veremedim.

Bu kim yaa.Gürcü futbolcu mu alınır.Adam küme düşme potasındaki Blackburn'de bile oynayamıyor.Her sene oynadığı maç sayısı azalmış.Geçiniz.

Beyler ben bu adamın maç(ları)nı izledim. Gayet te güzel bir futbolcu. İnşallah gelir. Uyum sağlarsa Servet'ten çok işe yarar.

Bir yerde Rijkaard'ın bu transfere onay vermediğini okudum. Nitekimde öyle düşünüyordum, büyük teknik direktörler kendi istekleri dışında oyuncu aldırmazlar. Keşke Rijkaard daha önce gelseydi ,Lincoln gibi yönetim transferi oyuncularıda takımda görmezdik.

Gelde ismini formaya yazdır ..

Geri
Üst Alt