# Zurab Khizanishvili

!Son Dakika!>Kaynak Sağlam< Khizanishvili 2 Milyon Sterline Galatasarayda...

Galatasaray, accordo vicino per Khizanishvili

17.06.2009 11.44 di Fabrizio Zorzoli

Il Galatasaray ha praticamente trovato l'accordo con il Blackburn per l'acquisto del difensore georgiano 27enne Zurab Khizanishvili. Costo dell'operazione, circa 2 milioni di sterline.

Bu adamı sürekli takip ediorum.. Fabrizio Zorzoli... De Sanctis haberini de o yapmıştı...

Kaynak: tuttomercatoweb.com

Link: https://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=155990

Cevap: !Son Dakika!>Kaynak Sağlam< Khizanishvili 2 Milyon Sterline Galatasarayda...

Nası sağlam? 2 milyon sterlin falan diyo ne iş?

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Umarım yönetim bu adamı almaz tam bir fiyasko olur bence!!!

ne yanlış transferi rio ferdinadımı bekliyodunuz bence iyi oldu

Kimbu adam ya, bari 4-5 verip daha iyisini geitrseydiniz, Olegeur'e de razıydım:S

Cevap: !Son Dakika!>Kaynak Sağlam< Khizanishvili 2 Milyon Sterline Galatasarayda...

Nası sağlam? 2 milyon sterlin falan diyo ne iş?

haberi fotospor vermio... italyanların en iyi spor sitelerinden biri verio... ben biyerimden de sallamıorum...

hem servetten de 9 milyon euro alınmışş...

kaynak var yaniii...:063:

neden bu kadar istenmiyor bu adam bence o kadar kötü degıl gelırse ıyı olur bu sene mıllı maclarda ızledım ama 1 sezon önce banko oyunuyordu

Servet gittiğine göre bize 1 senedir oynamamış futbolcu alınmamalı.Formda ve çok diri bir adam almalıyız yoksa sıkıntı çekilir.

Benim gibi düşündüğünüze sevindim sanki Puyol ,Terry, Ferdinand gelicek.Beyenmedikleri oyuncu kaç senedir İngiltere de oynuyo.

Premier Lig görmüş stoper Tsl'ye fazla gelir!

fft17_mf284033.Jpeg

Geri
Üst Alt