# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

arkadaşlar haklısınız... ferdinand, puyol, pique, vidic, terry, carragher hepsi an atıo cimboma gelmeye...

kusura bakmayın bu takım real madrid değil... yönetim elindeki parayla en iyisini yapmaya çalışıor...

yorum yapan arkadaşlar acaba kaç maçını izledi bu adamın...:rolleyes:

Bu adamı da beyenmiyorsunuz ya .......

Adamı beğenmek değil mesele.Form tutmasını bekleyeceğimiz bir oyuncu alınmamalı.Takımında oynayan formda bir stoper alınmalı.Hatta belki 2 stoper.Bu takım saçmasapan gol yeme hastası.Buna bir çözüm bulmak lazım.Servet'i o fiyata satıyorsan yerine çok çok daha iyisini alabilirsin.Ki bencede öyle olcak.

arkadaşlar haklısınız... ferdinand, puyol, pique, vidic, terry, carragher hepsi an atıo cimboma gelmeye...

kusura bakmayın bu takım real madrid değil... yönetim elindeki parayla en iyisini yapmaya çalışıor...

:D:D

Maçını izlemek sorun zaten:D Adam oynamıyorki nasıl maçını izliycen:D Blackburnde defansta sakatlananlar oldu tam bu forma giyecekti gittiler defans kiraladılar gene oynatmadılar:D

Maçını izlemek sorun zaten:D Adam oynamıyorki nasıl maçını izliycen:D Blackburnde defansta sakatlananlar oldu tam bu forma giyecekti gittiler defans kiraladılar gene oynatmadılar:D

milli maçlarını izle... yaz youtube khizanishvili die izle maçlarını....

Bu adam iyi degil, insallah dogru bir haber degildir...

Milli maç tam seviye belirlemez ama İngiltere futbolu görmüş olması benim içimde korku bırakmıyor Tugay da kefil zaten .

Geri
Üst Alt