# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Arkadaslar bu oyuncuyu 1 kereden fazla izleyen var mı? Ben izlemedim...Eger transfer haberi dogruysa kesinlikle Tugay'la goruslup onun olumlu fikri alınarak karar verilmiştir.5 senedir neredeyse hergün Tugay'la antremana cıkıyor bu adam.Tugay'ın da futboldan anlamayan biri oldugunu söylemek haksızlık olur.

Eğer yönetim defansa masrafı diğerlerine nazaran daha az olan bir adam getiriyorsa bütün parayı hücum hattına harcıyacaklar demektir...Bir yönden iyi oldu,en az servet kadar yararlı olur inanın...

Hiç izlemedim alınacağını da hiç sanmıyorum. Vizyon değişmiştir artık bu futbolcular alınmaz.

Arkadaslar bu oyuncuyu 1 kereden fazla izleyen var mı? Ben izlemedim...Eger transfer haberi dogruysa kesinlikle Tugay'la goruslup onun olumlu fikri alınarak karar verilmiştir.5 senedir neredeyse hergün Tugay'la antremana cıkıyor bu adam.Tugay'ın da futboldan anlamayan biri oldugunu söylemek haksızlık olur.

Katılıyorum. Sırf eleştirmek için eleştiri yapmanın alemi yok.

adam oynamamışki neyini izleyim:(

Hiç izlemedim alınacağını da hiç sanmıyorum. Vizyon değişmiştir artık bu futbolcular alınmaz.

Evet isimli oyuncu transferi yapıyoruz son dönemde.Vizyon değişti.Fakat maliyetler yüksek.Eğer Zurab'la anlastıysak 2 konu daha kesinlesir.

1) SERVET'in transferi kesinleşmiştir.

2) Defansın ortasında oynayacak 2 oyuncuda yabancıdır.

Evet isimli oyuncu transferi yapıyoruz son dönemde.Vizyon değişti.Fakat maliyetler yüksek.Eğer Zurab'la anlastıysak 2 konu daha kesinlesir.

1) SERVET'in transferi kesinleşmiştir.

2) Defansın ortasında oynayacak 2 oyuncuda yabancıdır.

Paranız yoksa almayacaksınız. Koyacaksınız Semih'i, Murat'ı oynatacaksınız. Ne idüğü belirsiz bu tip heriflere yıllık 1.5 -2 mio euro vermeyeceksiniz. Ya hep ya hiç olmalı transfer. Ya iyisini alacaksın ya almayacaksın. 2. sınıf topçuların Galatasarayda yeri yok artık.

Hamit fenerde topicinde fb nin çıtayı yukarı koydugundan bahsettım kuş ilan ettiler...

Yönetimin bu oyuncuyu alacağını inanmıyorum ama eğer alırlarsa bizim yönetimin çıtayı ne kadar indirdiğine şahit olacağız...Bu oyuncuyla başarılı olunamaz...

Serveti satıyorsan yerine onun kadar kaliteli adam bulmak zorundasın...

Blackburn Rovers Türkiye'de olsa şampiyonluğa oynar!

Peki hic oynamayan bir oyuncunun kötü olduğunu nerden biliyorsun ? Oynayamadığı takım Al-ittihad olsa anlarım.Blackburn Rovers'tan bahsediyoruz.

Adam iyi olsa oynardi heralde. Blackburn'de Oojer ve Nelsen genelde banko oynuyor, bunlarin yedegi bir adam yani. Ki bu 2 oyuncu da pek üst düzey oyuncu sayilmaz, en azindan ben pek begenmem.

Paranız yoksa almayacaksınız. Koyacaksınız Semih'i, Murat'ı oynatacaksınız. Ne idüğü belirsiz bu tip heriflere yıllık 1.5 -2 mio euro vermeyeceksiniz. Ya hep ya hiç olmalı transfer. Ya iyisini alacaksın ya almayacaksın. 2. sınıf topçuların Galatasarayda yeri yok artık.

Onlarında zamanı gelecek.Benim bahsettiğim ismi yok diye bir oyuncunun kötü ilan edilmesi.Anladığım kadarıyla kimse izlememiş.Şu yönleri zayıf şöle bir yapısı var kilosu şu boyu şu vs..die yorum yapan yok.Blackburn'de 5 mac oynadı die herkes kötü oyuncu yorumu yapıyor.Gördüğüne göre değil varsayıma göre hareket ediyor.Bende Tugay'ın takımında oynayan bir adamın onun referansı olmadan transfer edilemeyecegini soyluyorum.Tugay'ın futbol bilgisine de Galatasaraylılığına da güveniyorum.

Geri
Üst Alt