# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Paranız yoksa almayacaksınız. Koyacaksınız Semih'i, Murat'ı oynatacaksınız. Ne idüğü belirsiz bu tip heriflere yıllık 1.5 -2 mio euro vermeyeceksiniz. Ya hep ya hiç olmalı transfer. Ya iyisini alacaksın ya almayacaksın. 2. sınıf topçuların Galatasarayda yeri yok artık.

Sen çok iyi biliyorsun bu işleri, Haldun Bey'i emekli edelim de sen yap onun işini istersen?

Blackburn Rovers Türkiye'de olsa şampiyonluğa oynar!

Ama bizim takımı yenemez idda da ederim...

Tamam kaliteli adamları var ama o oyuncular Lig kaliteli olugu için oradalar...

Blackburn Tr de olsa zaten öyle kadro kuramaz(ne kadar yayın geliri alacak)

Abartmayalım...Kimse bu adamı savunmöaya kalkmasın bana...İyi olsa Blackburn de ilk 11 başlar...Sence GALATASARAYIN vizyonu bu kadar düşükmü???

Biraz yavaş oynasın.

1 Friedel • 2 Ooijer • 3 Warnock • 4 Samba • 5 Tugay • 6 Nelsen • 7 Emerton • 8 Vogel • 9 Santa Cruz • 10 McCarthy • 11 Bentley • 12 Gamst • 13 Khizanishvili • 14 Reid • 15 Mokoena • 17 Rigters • 19 Dunn • 21 Peter • 22 Treacy • 26 Nolan • 27 Derbyshire • 28 Kane • 29 Olsson • 30 Roberts • 32 Brown • 33 Fielding • 34 Nielsen • 45 Hodge •

eğer bu transfer olursa galatasaray tarihine kara bir leke olarak tarihe geçer

Onlarında zamanı gelecek.Benim bahsettiğim ismi yok diye bir oyuncunun kötü ilan edilmesi.Anladığım kadarıyla kimse izlememiş.Şu yönleri zayıf şöle bir yapısı var kilosu şu boyu şu vs..die yorum yapan yok.Blackburn'de 5 mac oynadı die herkes kötü oyuncu yorumu yapıyor.Gördüğüne göre değil varsayıma göre hareket ediyor.Bende Tugay'ın takımında oynayan bir adamın onun referansı olmadan transfer edilemeyecegini soyluyorum.Tugay'ın futbol bilgisine de Galatasaraylılığına da güveniyorum.

Ben bu adamı izlemedim eleştirmiyorum. Ancak takımımızda oynamayan bir oyuncuyu düşünün 5 maç oynamış kaca sezonda. Koskoca Galatasarayın(ki rijkaardı getirerek artık büyük oynayacağının sinyalini vermiştir.) transferi bu mu olmalı sizce.

Abartmayalım...Kimse bu adamı savunmöaya kalkmasın bana...İyi olsa Blackburn de ilk 11 başlar...Sence GALATASARAYIN vizyonu bu kadar düşükmü???

Takımları yenmek yenememekle büyüklük ölçülmez, küçük takımlar zaten büyükleri yenmeleriyle övünür. Öyle bakacaksak CFR Cluj da Roma'yı yendi geçen yıl, ondan büyük takım mı?

yönetime bak be adamın hiçbir maçını izlemden bir menejerin sözüyle transfer yapıo

1 Friedel • 2 Ooijer • 3 Warnock • 4 Samba • 5 Tugay • 6 Nelsen • 7 Emerton • 8 Vogel • 9 Santa Cruz • 10 McCarthy • 11 Bentley • 12 Gamst • 13 Khizanishvili • 14 Reid • 15 Mokoena • 17 Rigters • 19 Dunn • 21 Peter • 22 Treacy • 26 Nolan • 27 Derbyshire • 28 Kane • 29 Olsson • 30 Roberts • 32 Brown • 33 Fielding • 34 Nielsen • 45 Hodge •

Kaç adamı takımında görmek istersin????

Friedel (belki)

Santa Cruz (Kaliteli)

Nolan (fena sayılmaz)

Bunlarda zaten 11 de oynuyor abartma ya şu takımı...

Bize gelecek adam yedek... Kaliteli deil kaliteli olsa yedek beklemez...

Allahım takımımıza yakıştırdığın adam bak yaa

Küçük takımlar büyük takımları yenmekle övünür büyük takımlar kupalarıyla övünür kuş varsa forumda kapak olsun

Blackburn bizden iyi takımmı

tabi ki degil.Ama PL takımı.Blackburn'un kadrosuna bakın kac tane iyi oyuncu var.Orası bambaska bir yer.O takımlara transfer olmak kolay degil.Transfer olduysa bir sekilde kendini ispat etmistir.PL de oynayamamıstır;basarılı olamamıstır o apayrı bir konu.Ama PL takımları vasıfsız yabancıları almaz.Tugay konusunu da ısrarla vurguluyorum.

• 2 Ooijer

7 Emerton

8 Vogel

• 9 Santa Cruz

10 McCarthy •

21 Petersen •

• 19 Dunn

Hepsi Galatasay'da oynayacak kapasite'de düşünün bir Sunderland takımının geçen sene ki 2 forveti kimdi biliyor musunuz?

Djibrill Cisse

El Hadji Diouf

Gerçekten bu ligde oynayan her takım kat kat üstün Türk takımlarından,bizi yeneler mi bilmiyorum ama 1.sıra ile 10.sıra arası her takım bizi belki de yener gerçekçi bakarsak!

Kaç adamı takımında görmek istersin????

Friedel (belki)

Santa Cruz (Kaliteli)

Nolan (fena sayılmaz)

Bunlarda zaten 11 de oynuyor abartma ya şu takımı...

Bize gelecek adam yedek... Kaliteli deil kaliteli olsa yedek beklemez...

Allahım takımımıza yakıştırdığın adam bak yaa

Peki sence Blackburn Ayhan'i, Baris'i, Sabri'yi, Emre Asik'i, Mehmet Güven'i.... kadrosunda ister mi?? Blackburn'un kadrosundaki cogu oyuncu bizde banko oynayabilecek düzeyde. Premier Lig'deki bir cok oyuncu gibi. Oyuncularin isimlerini tanimayabilirsin ama Ingiltere ligini yakindan takip etseydin böyle yazmazdin. Su adini bir türlü ögrenemedigim ve ögrenmek istemedigim stoperi ben de takimda görmek istemem, cünkü zaten kisitli yabanci alabiliyoruz ve aldigimiz yabancilar elimizdeki yerlilerden kat kat üstün olmali ki aldigimiza degsin, ama bu adam Türk olsaydi bizde banko oynardi belki de.

Sizi bilmem ama Bu adamı Galatasaraya kesinlikle yakıştıramıyorum...

Gerçi ne adamlar oynadı bu forma altında ama...

• 2 Ooijer

7 Emerton

8 Vogel

• 9 Santa Cruz

10 McCarthy •

21 Petersen •

• 19 Dunn

Hepsi Galatasay'da oynayacak kapasite'de düşünün bir Sunderland takımının geçen sene ki 2 forveti kimdi biliyor musunuz?

Djibrill Cisse

El Hadji Diouf

Gerçekten bu ligde oynayan her takım kat kat üstün Türk takımlarından,bizi yeneler mi bilmiyorum ama 1.sıra ile 10.sıra arası her takım bizi belki de yener gerçekçi bakarsak!

Avrupa kupası macında olsa yenemezler de, lig macında yenebilirler. Bizim takımın durumunu biliyorsun :m26:

vizyonla alakalı degil bu.Her oyuncuyu isimli alacak kadar butcemiz yok renktas.Bazen gozden kacmıs-performansı dustugu icin gözde olmayan oyuncularıda alıp kullanabilmek lazım.Bunu yaparken de iyi incelemek -arastırmak lazım.Eger sadece sıfatlara bakarsak Coloccini'de PL'de kume dusen bir takımın oyuncusu.Transfer edilse kac kisi itiraz eder.Zurab alınırsa yanına kesin 1 yabancı defans daha alınır.

Geri
Üst Alt