# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

bu duyumu alan renkdaş şu gürcü stoper gelecekmi bize loca da falan varmı bi baksana

arkadaşım ben niye kötü oluyum eger olmassada olmaz sözleşmede sorun çıkarsa bilemem artık

Yazma o zaman uydurma haberleri. Birinden bisi duydum bilmem ne.. Kimsenin sana su an inandigini sanmiyorum, cünkü yazdigin seyin hic bir dayanagi yok. Ben de otelde kaliyorum burdaki oda hizmetlileri de bana Xabi Alonso'yu alacagimizi söyledi. Haa son anda bir pürüz cikarsa ben bilmem..!

Varsa bir kaynagınız açık açık söyleyin.Kurallara göre ceza almanızda gerekebilir..

Mert oguz tek sen degilsin..Günde 10 kişi çıkıyor..

Ben Haldun Üstünel'e güveniyorum, üstelik Rijkaard'ın da onay verdigi bir futbolcu kötü degildir diye düsünüyorum...

Haldun üstünel bugün Türkiye'ye dönmüş..Nasıl oluyorda görüşülüyor acaba..Pardon unuttum telefon var dime..Ya sabır..Herkez sallıyor forum görevlilerinin artık bunlara izin vermemesi lazım..

Tugay 'ın referans verdiği birine kötü demek ne kadar doğru olur?

92-93 sezonunda Stump 'u alıyor diye Galatasaray medya tarafından yerden yere vurulmuş ama o Stumf Galatasaray 'ın en değerli oyuncularından biri olmuştu...

92-93 sezonunda Stump 'u alıyor diye Galatasaray medya tarafından yerden yere vurulmuş ama o Stumf Galatasaray 'ın en değerli oyuncularından biri olmuştu...

Hatta fotospor(o zamanlar efsane değildi) ayıboğan falan diyordu ona...

Komik isler bunlar..Nedense hep yeni üyeler bu tip haberlerle geliyor.

Hayret valla..Sen otelde de kalsan, duyulmasi istenmiyorsa ruhun bile duymaz.

Haber aldin diyelim, kulak misafiri oldun diyelim.Sen neden söyleyemiyecekmissin?

Yönetici misin sen?

Sen söylersen Haldun Üstünel seni vuracakmiymis?Neden böyle triplere giriyorsunuz anlamiyorum.Galatasaray´in menfaatini mi düsünüyorsun?

Forumlarda yayginlasip basina yansimasindan mi korkuyorsun? O zaman hic insanlari bilgilendirmeyeceksin. Neden dikkat cekmeye calisiyorsun?

Söylemeyeceksen neden insanlari merakta birakiyorsun?

Menfaatlerimizi düsünüyorsan susacaksin.Dikkat cekmeye calismayacaksin.

Ayip ediyorsun.

Abi bence durum hiçte öyle olmayacak.

Adamı araştırdım biraz bu sene oynadığı Arsenal - Blackburn maçında çok hatalı, berbat bir oyun sergilemiş maç 4-0 bitmiş zaten. 66. dakikadada bu oyun yüzünden oyundan alınmış.

Beck duyumu deme..uA'da konuşuluyordu:D

Mesut SAVAŞ demiş ki ;

biraz önce konustugum alman bi is arkadasi, kendisi sinsheim de kaliyor, hoffenheime yakin,,, Andreas Beck Galatasaray ile anlasmis diye sms yazdi, cok ta emindi,, nerden biliyosun dedim, yarin görürsün haberlerde dedi,,,

insallahh diyorum eger olursa

Hbaeri söyleyen yalan söyledigini sanmıyorum..Zaten oda insallah dogrudur falan dedi..

Beck gelse keşke Gyrygerada olabilir.İkiside sağ bekte süperler ama olmaz heralde.

Alıntı:

Hatta Hollandalı değil, Hollandalılar bile diyebiliriz. Bir tanesinin imzayı attığı kesin, alacağı para falan her şey belli. Diğerinin (ya da diğerlerinin - bunda ipucu veremem) tam ayrıntısını bilmiyorum ama kesin olarak anlaştık, hatta bunu forumdan bilen başka kişiler de var.

Şu kadar bilgiden Hollandalı olduğu çıktı ya, daha fazla bir şey söylersem kesin adamların göbek adına kadar çıkarırsınız, ki üç isimli kişiler bunlar. Jimmy Floyd Hasselbaink, Nigel de Jong falan gibi yani, ama onlar değil. Yalnız birinin JFH ile büyük bir ortak özelliği var, ki imzayı atan da o zaten.

Neyse, konuştukça bir şeyler çıkıyor. Kolay kolay çözülmesi mümkün olmayacak kadar üstü kapalı bir şifre bu zira. Ancak bisiklet konusunda uzmanlaşmış bir forum üyemiz varsa, o çıkarabilir. Belki o da...

Alıntı:

Hatta Hollandalı değil, Hollandalılar bile diyebiliriz. Bir tanesinin imzayı attığı kesin, alacağı para falan her şey belli. Diğerinin (ya da diğerlerinin - bunda ipucu veremem) tam ayrıntısını bilmiyorum ama kesin olarak anlaştık, hatta bunu forumdan bilen başka kişiler de var.

Şu kadar bilgiden Hollandalı olduğu çıktı ya, daha fazla bir şey söylersem kesin adamların göbek adına kadar çıkarırsınız, ki üç isimli kişiler bunlar. Jimmy Floyd Hasselbaink, Nigel de Jong falan gibi yani, ama onlar değil. Yalnız birinin JFH ile büyük bir ortak özelliği var, ki imzayı atan da o zaten.

Neyse, konuştukça bir şeyler çıkıyor. Kolay kolay çözülmesi mümkün olmayacak kadar üstü kapalı bir şifre bu zira. Ancak bisiklet konusunda uzmanlaşmış bir forum üyemiz varsa, o çıkarabilir. Belki o da...

Kaynak?

Geri
Üst Alt