#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R8c6PFqK.webp

evet Lazio'da geliştirdi ama bizde geliştiremedi, tam aksine geriledi. 25 yaşında zirvesindeyken bize gelip, üstüne CL'de çeyrek finaller vs. yaşayan adama eğer üst düzey kulüpler rahatlıkla teklif yapardı.. Şimdi bana yaptı falan deme çünkü eğer medyada yazdığı gibi United,Liverpool gibi takımlar teklif yapsa rahatlıkla alır bizden, kendimizi kandırmayalım.

Ancak kendisi de daha iyi takıma gidemeyeceğini bildiğinden emekli olana kadar dünyanın en çok kazanan 10 hatta belki 6-7 kalecisinden biri olacak.

Kötü kaleci hiç bir zaman demedim ama aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bu maaşları,sevgiyi falan çok abartılı buluyorum. Daha iyisi bulunamaz mı? Bulunur. Leo Franco ve Zapata kötüydü evet ama De Sanctis bence gayet iyiydi. O dönem bonservisi alınsa rahatlıkla 4-5 sene götürürdü.

Beşiktaş beğen beğenme geçen sene CL Finali oynayan takımın kalecisini bizimkinin 3'te 1'i fiyatına oynatıyor. Bu sene aralarında bu kadar fark var mı sence?

Muslera'nın abartıldığı hususuna katılıyorum ama Muslera>>>>De Sanctis.De Sanctis'i bizim dışımızda pek izlemedim yalan yok ama bizde oynadığı sezon balonun tekini andıran bir performans göstermişti.

Çocuk olduktan beri kötü. Uykusuz kalıyor sanırım. Adamı gece 3,5'ta elinde biberonla velet pışpışlarken hayal ediyorum, vallahi çok gerçekçi. Sevimli, iyi adam. Karıya da bir şey diyemez bu.

Uzun zamandır dile getiriyorum; böyle olacaksa olmasın. Yan top zaafı, topu oyuna sokmakta hep eveleyip gevelemesi, leş ayağı, uzun topların isabetsizliği, penaltı kurtarma oranı vs. eksi yönlerine tolerans gösterebiliyordum ama artık olmuyor yiğido. Hem de çok ama çok fazla kazanıyorsun. Rica ederim; severek ayrılalım.

Ha fener bunun için pusuda bekler. Beklesin, iyi test olur.

dün 4 atmasaydık maçta puan kaybı olsaydı nefretim olurdun...Amatör kaleci gibi baraj kurdur yerini alama frikikleriyle ünlü olmayan adamdan koruduğun köşeye gol ye izahı yok..Üstüne 2 kere arkibe topu vermende rezalet.Artık yapma bunlarıkritik seriyi kayıpsız bitirmemiz lazım, kaldı 4 maç saraçoğluna kadar

Muslera gidince cok ararsiniz , doner doner youtube videolarina bakarsiniz. hele ki kaleye Leo Franco , Zapata veya Orkun Usak gibi biri gecti mi tamam. Ismail Cipeye dediklerini en son Ufuk Ceylana denmisti hatta Ufuk daha buyuk potansiyeldi sonuc ortada , Ismail Cetin de aynisi olacak.

Kötü transfer yaparız diye kalsın diyeceksek fernando da kalsın donk ta, yerlerine sarp barış gelirse görürüz günümüzü.. El alem 19 20 yaşında kalecilerle oynuyo süperde iş çıkarıyolar.. Bu her sene bi bonservis parası yıllık alıyo kaleye gelen 3 şutun en az 1 i gol..İyi oynasın diye istemeye hakkımız yok mu?..Aman daha kötüsü gelir ses çıkarmayalım diye iş olur mu?

41973

Gol tam olarak böyle gerçekleşiyor ama ne hikmetse Muslera hariç herkes suçlu pozisyonda. Müdahaleyi yapan Linnes 'den barajdaki Emre T-Feghouli 'ye kadar herkese suç bulundu ama Muslera tuttuğu köşeden gol yemiş-barajı hatalı kurmuş-topun nereye geldiğine bakmadan yanlış tarafa yönelmiş bunların hiçbirisi önemli değil

"Muslera o golü nasıl tutsun" değil mi ?

Yine söyledim hep söylüyorum Muslera ve Fernando ikilisinin performansları bu takımın en büyük sıkıntısı ...

Ekli dosyayı görüntüle 41973

Gol tam olarak böyle gerçekleşiyor ama ne hikmetse Muslera hariç herkes suçlu pozisyonda. Müdahaleyi yapan Linnes 'den barajdaki Emre T-Feghouli 'ye kadar herkese suç bulundu ama Muslera tuttuğu köşeden gol yemiş-barajı hatalı kurmuş-topun nereye geldiğine bakmadan yanlış tarafa yönelmiş bunların hiçbirisi önemli değil

"Muslera o golü nasıl tutsun" değil mi ?

Yine söyledim hep söylüyorum Muslera ve Fernando ikilisinin performansları bu takımın en büyük sıkıntısı ...
Herkes suc Nando da demiyor mu?

Kötü transfer yaparız diye kalsın diyeceksek fernando da kalsın donk ta, yerlerine sarp barış gelirse görürüz günümüzü.. El alem 19 20 yaşında kalecilerle oynuyo süperde iş çıkarıyolar.. Bu her sene bi bonservis parası yıllık alıyo kaleye gelen 3 şutun en az 1 i gol..İyi oynasın diye istemeye hakkımız yok mu?..Aman daha kötüsü gelir ses çıkarmayalım diye iş olur mu?
Daha iyisini bulamayiz diye donkla sozlesme uzattilar herkes de savundu simdi durum ortada

İnsalah Nandodan sonra Kaleci transferi yapmayiz. İsmail Şansı hak ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt