Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet Lazio'da geliştirdi ama bizde geliştiremedi, tam aksine geriledi. 25 yaşında zirvesindeyken bize gelip, üstüne CL'de çeyrek finaller vs. yaşayan adama eğer üst düzey kulüpler rahatlıkla teklif yapardı.. Şimdi bana yaptı falan deme çünkü eğer medyada yazdığı gibi United,Liverpool gibi takımlar teklif yapsa rahatlıkla alır bizden, kendimizi kandırmayalım.
Ancak kendisi de daha iyi takıma gidemeyeceğini bildiğinden emekli olana kadar dünyanın en çok kazanan 10 hatta belki 6-7 kalecisinden biri olacak.
Kötü kaleci hiç bir zaman demedim ama aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bu maaşları,sevgiyi falan çok abartılı buluyorum. Daha iyisi bulunamaz mı? Bulunur. Leo Franco ve Zapata kötüydü evet ama De Sanctis bence gayet iyiydi. O dönem bonservisi alınsa rahatlıkla 4-5 sene götürürdü.
Beşiktaş beğen beğenme geçen sene CL Finali oynayan takımın kalecisini bizimkinin 3'te 1'i fiyatına oynatıyor. Bu sene aralarında bu kadar fark var mı sence?
Herkes suc Nando da demiyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 41973
Gol tam olarak böyle gerçekleşiyor ama ne hikmetse Muslera hariç herkes suçlu pozisyonda. Müdahaleyi yapan Linnes 'den barajdaki Emre T-Feghouli 'ye kadar herkese suç bulundu ama Muslera tuttuğu köşeden gol yemiş-barajı hatalı kurmuş-topun nereye geldiğine bakmadan yanlış tarafa yönelmiş bunların hiçbirisi önemli değil
"Muslera o golü nasıl tutsun" değil mi ?
Yine söyledim hep söylüyorum Muslera ve Fernando ikilisinin performansları bu takımın en büyük sıkıntısı ...
Daha iyisini bulamayiz diye donkla sozlesme uzattilar herkes de savundu simdi durum ortadaKötü transfer yaparız diye kalsın diyeceksek fernando da kalsın donk ta, yerlerine sarp barış gelirse görürüz günümüzü.. El alem 19 20 yaşında kalecilerle oynuyo süperde iş çıkarıyolar.. Bu her sene bi bonservis parası yıllık alıyo kaleye gelen 3 şutun en az 1 i gol..İyi oynasın diye istemeye hakkımız yok mu?..Aman daha kötüsü gelir ses çıkarmayalım diye iş olur mu?
Kes lanistifa da bir hizmettir
göztepe maçına gel lanKes lan