- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Diğer deplasmanlarda da yapıyor bunları, iç sahada bile saçmalıyor. Dün kasımpaşa değil de az eli yüzü düzgün bir takım olsaydı bu hatalardan minimum 1i gol olarak geri dönerdi
ben bıktım valla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer deplasmanlarda da yapıyor bunları, iç sahada bile saçmalıyor. Dün kasımpaşa değil de az eli yüzü düzgün bir takım olsaydı bu hatalardan minimum 1i gol olarak geri dönerdi
Yarin bu saatler elleri belinde kafasini saga sola sallamaya baslar.
Hmm demek sen bile artık Muslera 'nın "kötü" bir performans sergileyeceğini kabul ettin de milletin nasıl eleştireceği kaldıSimdiden soylim bu Konu artik bende . Ey hakaret kufur felan gorursem affetmem yarin. Elestirileri Dogr duzgun yapin
Acımasız bir alıntı-cevap olmuş.Hmm demek sen bile artık Muslera 'nın "kötü" bir performans sergileyeceğini kabul ettin de milletin nasıl eleştireceği kaldı![]()
Simdiden soylim bu Konu artik bende . Ey hakaret kufur felan gorursem affetmem yarin. Elestirileri Dogr duzgun yapin
Asagidakilerden hangileri okey hangileri degil bilgilendirirsen sevinirim
- Kova/Kovalera
- Hain
- Kolsuz
- Çöp
- Teneke
- Dangalak
- Uruguayli Volkan
- Ahlaksiz
Zapata desek ?Oyunculara Kovelera/lescuk/malhanda vs. lakap takmak yasak.Kolsuz ifadesini bir engelli gorse hos olmaz.Bunu da kullanmasak iyi olur.Digerlerini demeni cok tasvip etmem ama kullanabilirsin.
Zapata desek ?
inşallah çapraz bağların kopar diyebiliyo muyuzOyunculara Kovelera/lescuk/malhanda vs. lakap takmak yasak.Kolsuz ifadesini bir engelli gorse hos olmaz.Bunu da kullanmasak iyi olur.Digerlerini demeni cok tasvip etmem ama kullanabilirsin.
inşallah çapraz bağların kopar diyebiliyo muyuz
yasak mı yaniAbartmayalim
inşallah çapraz bağların kopar diyebiliyo muyuz
ben gs topçusunu geç hiçbir topçuya beddua etmem moda 1 soru yönelttim sadeceBir zamanlar herkesin gözbebegi bir kişinin bu tip beddualara maruz kalacagını da mı görecektik?? Nereden nereye??
Bir zamanlar herkesin gözbebegi bir kişinin bu tip beddualara maruz kalacagını da mı görecektik?? Nereden nereye??