#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelerdir kötü olduğu eleştirileri komik baya her kaleci basit gol yiyor. Bende gitsin istiyorum vasat bir kaleci alalım kaleye de ne olduğunu herkes görsün:d Bundan bağımsız olarak ilk yediği gole üzüldüm Muslera onu yiyecek bir kaleci değil, refleksleri zayıflamış baya.

Yaptığı hata dışında yaşta artık kendini belli etmeye başlamış maalesef. Refleksler zayıflamış. Seneye kaleci alınmalı kendisi de maaşında indirim yapıp 1.2 milyona falan indirip 2 sene sözleşme imzalayıp yedek kaleci olursa gayet iyi olur.

Senelerdir kötü olduğu eleştirileri komik baya her kaleci basit gol yiyor. Bende gitsin istiyorum vasat bir kaleci alalım kaleye de ne olduğunu herkes görsün:d Bundan bağımsız olarak ilk yediği gole üzüldüm Muslera onu yiyecek bir kaleci değil, refleksleri zayıflamış baya.
Ben burda refleksleri gitmiş dedim. İtiraz ettiler bana sayın G.veren renkdasim

Nasıl ki Muslera kurtardığı zaman şampiyonluk yolunda kendimize rakip tanımıyorsak. Kalemize gelen her topu içeri aldığı zaman da kendi evimizde 3 gol attığımızda bile galip gelemiyoruz

1 tane sut kurtarsa 3 puanı almıştık.Reflexler gitmiş diagnenin pozisyonunda resmen gecikmeli ucuyor topa.Kalede kaleci olmazsa şampiyonluk gider.

Yazın murice çökencektik resmen 3 kuruşa gitti herif.
Livakoviç olur mu olmaz mı bilmiyorum ama plase muric olmalı ha belki daha zor olabilir ancak ingilizlerin işi belli olmaz satabilirler.

Sorumsuz herif...

Yıllardır aynı b.ku yiyor. Yaptığı işi biraz ciddiye alsa hatalarından ders çıkartır.

Bu yıl son 2 yıla göre iyi gidiyordu çünkü önündeki 2 adam iyiydi. Onların kötü olduğu ve kendisine ihtiyaç duyulan ilk maçta gerekeni yapamadı.

İlk gol yenmez, ikinci golde de o pas atılmaz. Atanla tutanımız verdi bu sefer maçı.

1682285373182.webp
1682285269860.webp

Trabzon maçına kadar iyi sezon geçiriyordu. Sakatlık sonrası eski performansı yok. Şansımıza kaleye top gelmiyordu. Muslera nın kredisi çok umarım toparlar Muslerasız işimiz zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt