- 13 Ekim 2014
- 108.652
- 58.335
- 4.588
Tabi ki mallasti nedense orada beyin error verdi3. Golde birşey demiyomda ilk gol rezalettir. Durduğu yer skandal zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi ki mallasti nedense orada beyin error verdi3. Golde birşey demiyomda ilk gol rezalettir. Durduğu yer skandal zaten
Başakşehir kupa maçı ilk golu izle oda yenmezdiTabi ki mallasti nedense orada beyin error verdi
Ben burda refleksleri gitmiş dedim. İtiraz ettiler bana sayın G.veren renkdasimSenelerdir kötü olduğu eleştirileri komik baya her kaleci basit gol yiyor. Bende gitsin istiyorum vasat bir kaleci alalım kaleye de ne olduğunu herkes görsün:d Bundan bağımsız olarak ilk yediği gole üzüldüm Muslera onu yiyecek bir kaleci değil, refleksleri zayıflamış baya.
Aklimda degil valla bi ara bakarim. Nerde ts macina kadar ki Nando, berde sakatlik sonrasi nandoBaşakşehir kupa maçı ilk golu izle oda yenmezdi
Yediği ilk gol Muslera'nın da artık yaşlandığını net bir şekilde gösterdi bizlere.3. Golde birşey demiyomda ilk gol rezalettir. Durduğu yer skandal zaten
Trabzon maçında 1. Dakikada sivamistida neyseAklimda degil valla bi ara bakarim. Nerde ts macina kadar ki Nando, berde sakatlik sonrasi nando
Adam fıçı gibi olmuş yavYediği ilk gol Muslera'nın da artık yaşlandığını net bir şekilde gösterdi bizlere.
Yani o maca kadar muazzamdi isteTrabzon maçında 1. Dakikada sivamistida neyse
Aynısını ikinci yarıda da yaptı Neyse ki top auta gitti. Kalyei tutsa o da içerdeydi.1 tane sut kurtarsa 3 puanı almıştık.Reflexler gitmiş diagnenin pozisyonunda resmen gecikmeli ucuyor topa.Kalede kaleci olmazsa şampiyonluk gider.
Bende farkettim onu. Sanki ping var muslerada.1 tane sut kurtarsa 3 puanı almıştık.Reflexler gitmiş diagnenin pozisyonunda resmen gecikmeli ucuyor topa.Kalede kaleci olmazsa şampiyonluk gider.