#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk golu yediğimiz anda maç bitecekti, bu barizdi. Keşke o golü böyle yemeseydik. O saatten sonra kurtardiklarinin bir anlamı yok, maçı verdi maalesef.

muslera da insan,tabiki hata yapacak.şampiyonluğu kazandıranlardan biri olur sene sonunda her zamanki gibi.

Sadece bu maç için demiyorum (ki bu maçta gol haricinde kötü denemez) sezona net kötü başladı, motivasyon sorunu var gibi. Hoca değişikliğiyle toparlayacak, eski günlerine geri dönecek bence. Kredisi en fazla olan adam şu takımda...

Her şeye rağmen yapılan kontrat yanlıştı, Muslera kalmamalıydı demiyorum tabiki kalacaktı lakin futbolcu kendini garanti de hissetmemeli. Hissedince motivasyon sorunları oluyor.
Muslera o golü yemese maç 5-0 bizimdi kardeşim ne anlatıyorsun?

Haftalardır Belhanda'yi ölümüne savunan bazı tipler o konudan nasıl kactilarsa şimdi de Muslera'ya musallat olmuşlar. Tamam Muslera formsuz bir süredir ama ağır eleştiri yapmanın da bir anlamı yok. Yaptıklarını ve kalitesini hepimiz biliyoruz, takımda eleştirilecek o kadar çok kişi varken Muslera'ya ağır eleştiri yapmak haksızlık olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece bu maç için demiyorum (ki bu maçta gol haricinde kötü denemez) sezona net kötü başladı, motivasyon sorunu var gibi. Hoca değişikliğiyle toparlayacak, eski günlerine geri dönecek bence. Kredisi en fazla olan adam şu takımda...

Her şeye rağmen yapılan kontrat yanlıştı, Muslera kalmamalıydı demiyorum tabiki kalacaktı lakin futbolcu kendini garanti de hissetmemeli. Hissedince motivasyon sorunları oluyor.

Ben Taffi ile alakalı olduğunu da düşünüyorum Taffarel gittikten sonra her geçen gün daha formsuz hale geliyor.

Muslera hatalı golü 46'da yemiş.Yani önümüzde koskoca bir 45 dakika daha var biz o dakikadan itibaren ne yapmışız ki Muslera'ya kabahat buluyoruz.Adamlar zaten 30. dakikadan sonra üst üste gol pozisyonlarına girmeye başlamıştı resmen ben geliyorum diyordu gol.

geçmişte iyi maçlar çıkarıp defalarca bizi ipten alması bugün eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. kamyonla para aldı alıyor. madem şampiyonluğa oynayan takımın as kalecisisin o zaman olayı çuvala bağlamayacaksın bu kaçıncı sıçışın ? senle mi uğraşacağız ?
çekin yedeğe gitsin kimse Galatasaray'dan üstün değildir.

geçmişte iyi maçlar çıkarıp defalarca bizi ipten alması bugün eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. kamyonla para aldı alıyor. madem şampiyonluğa oynayan takımın as kalecisisin o zaman olayı çuvala bağlamayacaksın bu kaçıncı sıçışın ? senle mi uğraşacağız ?
çekin yedeğe gitsin kimse Galatasaray'dan üstün değildir.

Renktaş Muslera bugün o golü yemeseydi kazanacakmıydık ya da berabere mi kalacaktık?

O hata maç kaybettirdi arkadaş aksini savunan duygusaldır..seviyoruz muslerayı ama Galatasarayı çoook daha fazla sevince değil muslera babamı tanımam...ilk gol diyorduk bu tamamen hediye bir goldür..terse çevir resmi fabri bize bu ikramı yapsa moral motivasyon maçın gidişi ve skoru nasıl olurdu? Bir başka örneklem daha sunayım..velev ki o hatalı golden sonra biz iyi oynadık, bjk yi hapsettik ama gol atamadık o zaman şimdi muslera maçın 1 numaralı sorumlusu değil diyenler sıraya girerdi ulan muslera senin yüzünden yenildik yine..dünyanın her yerinde böyle gol yiyen kaleci maçın failidir duygusallık yok futbolda..sonrasındaki performansı iyiydi ama takım hiç reaksiyon veremedi amatör takım gibi top kaybı yapıp pozisyon verdik izledik nasıl kaçırıyorlar diye..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9k=
Z
DQD11otW4AEHW5F.jpg

Son düzenleme:
Evet hata yaptı eleştirilebilir ama dozunda. Bu adamın benim gözümde kredisi sınırsız canı sağ olsun.

bizim takım bursa maçı sonrasında reaksiyonunu kaybetti. geri düşünce hepten salıyor tekerleği. böyle aptal bir gol yedirerek morali de dibe vurdu gerisi çorap söküğü gibi geldi.

O dediğin de doğru.Ancak biz bu maçı sabaha kadar oynasak yenilirdik.Adamlar 30'dan sonra oyunun kontrolünü eline aldı bırakmadı.

O dediğin de doğru.Ancak biz bu maçı sabaha kadar oynasak yenilirdik.Adamlar 30'dan sonra oyunun kontrolünü eline aldı bırakmadı.

birkaç sene önce tek başına bizi şampiyon yapmıştı şimdi o halinden pek eser kalmadı . tüm fatura muslera'ya kesilmez ama büyük pay ona aittir maalesef.

geçmişe mazi derler bize şu an vereceği katkı önemli.yıllık 3 milyon euroya kariyeri düşüşte olan adamla sözleşme uzatmak net enayiliktir

1 golle dagiliyorsak bırakın şampiyon olmayalım, böyle saçma sapan mantık mı olur.

Maçı izlmediniz herhalde hiç tepki gösteremedik, maçı kazanmak adına hiç birşey yapmadık hala o gol olmasa herşey değişir diyorsunuz.

Takımın sorunu Muslera değil.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt