- 4 Ağustos 2009
- 90.803
- 72.032
- 5.188
Ilk golu yediğimiz anda maç bitecekti, bu barizdi. Keşke o golü böyle yemeseydik. O saatten sonra kurtardiklarinin bir anlamı yok, maçı verdi maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera o golü yemese maç 5-0 bizimdi kardeşim ne anlatıyorsun?Sadece bu maç için demiyorum (ki bu maçta gol haricinde kötü denemez) sezona net kötü başladı, motivasyon sorunu var gibi. Hoca değişikliğiyle toparlayacak, eski günlerine geri dönecek bence. Kredisi en fazla olan adam şu takımda...
Her şeye rağmen yapılan kontrat yanlıştı, Muslera kalmamalıydı demiyorum tabiki kalacaktı lakin futbolcu kendini garanti de hissetmemeli. Hissedince motivasyon sorunları oluyor.
Yediği golün savunması bumuMuslera o golü yemese maç 5-0 bizimdi kardeşim ne anlatıyorsun?
Sadece bu maç için demiyorum (ki bu maçta gol haricinde kötü denemez) sezona net kötü başladı, motivasyon sorunu var gibi. Hoca değişikliğiyle toparlayacak, eski günlerine geri dönecek bence. Kredisi en fazla olan adam şu takımda...
Her şeye rağmen yapılan kontrat yanlıştı, Muslera kalmamalıydı demiyorum tabiki kalacaktı lakin futbolcu kendini garanti de hissetmemeli. Hissedince motivasyon sorunları oluyor.
geçmişte iyi maçlar çıkarıp defalarca bizi ipten alması bugün eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. kamyonla para aldı alıyor. madem şampiyonluğa oynayan takımın as kalecisisin o zaman olayı çuvala bağlamayacaksın bu kaçıncı sıçışın ? senle mi uğraşacağız ?
çekin yedeğe gitsin kimse Galatasaray'dan üstün değildir.
Renktaş Muslera bugün o golü yemeseydi kazanacakmıydık ya da berabere mi kalacaktık?
Renktaş Muslera bugün o golü yemeseydi kazanacakmıydık ya da berabere mi kalacaktık?
bizim takım bursa maçı sonrasında reaksiyonunu kaybetti. geri düşünce hepten salıyor tekerleği. böyle aptal bir gol yedirerek morali de dibe vurdu gerisi çorap söküğü gibi geldi.
O dediğin de doğru.Ancak biz bu maçı sabaha kadar oynasak yenilirdik.Adamlar 30'dan sonra oyunun kontrolünü eline aldı bırakmadı.