#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo haklı yaptığı çok doğruydu demiyorum ama kusura bakmayın Halı sahada bizim takımın kalecisi öyle gelen topu direk uzaklaştırmak yerine ayağımın dışıyla kontrol edeyim diye topu kornele çelip birde üzerine kornerden golü yerse güvenip 2. maça çağırmazdım adamı

Muslera yıllardır canımız ciğerimiz Galatasaray 'ın bayrak oyuncusu ama kimse vazgeçilmez değil belkide Real Madrid tarihinin en önemli kalecilerinden 18 yıl bırakmadan Real Madrid kalesini kormuş Casillas 'ın bile bir anda bileti kesilebiliyor

Muslera futbolu kendi istekleriyle bırakmak isteyene kadar ona kimse Galatasaray 'dan git demez ama gözünü seveyim kendine gel artık Muslera yeter ....

Erman emek hırsızı demiş iyice kıl olmaya başladım musleraya

abv juve

Tamam artık bitti musleranın kredisi bir sonraki maçta fransız kaleci oynar ve formayı devralır.

Problem o pas kontrolünde degil ki. Top zeminden dolayi sipladi, ki Nagatomonun pasi tuhafdi.
Asil olay her zaman direkleri bos birakmasi Nandonun. Tafo uyarilarda bulunmali. Nagatomoyu koysun

2 sezondur yahu şu topuda nasıl çıkardı dediğimiz tek bir pozisyonu yok neredeyse karşı karşıya kurtarılanları saymıyorum karşı karşıya pozisyonlarda bütün kaleciler hemen hemen aynı istatistiklere sahip.Tuhaf olan iyi noktalara giden her topun çıkması bizim musleradan beklentimiz üzerine gelen topları çıkartması değil yediği gollerin dörtte birini çıkara bilse en az 6 puan kaybından kurtarırdı bizi bu haftaya kadar bu işin önemi burada ortaya çıkıyor işte hepsini kurtarmasını beklemiyoruz zaten çeyreğini kurtarsan 6 puan fazlamız vardı şu anda kaleye gelen her topun gol olması kalemizdeki markaya yakışmıyor maalesef.

Kenarda dursun biraz.. akli basina gelir umarim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Formsuz ama Nagatomo'nun pozisyonunda hatanın büyük kısmı Nagatomo'da topu kötü attı ve top tam önünde sekti Muslera'nın ama yinede formsuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yolda kola kutusu tekmeler gibi tekmeleseydi topu, ayak dışıyla kontrolle karışık sağa çekmek nedir ? Sen kalecisin, mal ve lakayıtça bir hareketti. Nagatoma'nın pasıyla vs ne alakası var.

Formsuz ama Nagatomo'nun pozisyonunda hatanın büyük kısmı Nagatomo'da topu kötü attı ve top tam önünde sekti Muslera'nın ama yinede formsuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Benim fikrim cok sabit bu konuda ister kaleci ol ister stoper ol böyle kisa mesafeden atilan geri paslara dan dun vurup uzaklastiracaksin. Ligin ilk yarisinda Belhanda da bir iki kere Serdar'a böyle kisa mesafeden berbat geri pas atmisti rakibin cok yakininda olmasina ragmen. Serdar eveleyip geveleyip topu kaybetmisti mesela.

Öyle pozisyonda kimse niye topu uzaklastirdin diye yadirgamaz. Tehlikeli hareketleri kendini zora sokacagina topu uzaklastir ne olacak yani. Pozisyon vermekten ya da kale önünde rakibe topu kaptirmaktan bin kat daha iyidir.

Erman toroglu hakli

Ayaginin disiyla topu kontrol etmek senin neyine yaw zaten vurdugun toplari taca gönderiyorsun ayak ici kontrol et yine taca vur cok mu zor

Son 2 yildir bu topu nasil cikardi dedigimiz tek bir kurtarisi yok,kurtarisi gectim yedigi gollerin genelinde hatali

Taffarel'le alakasi yok bence farkli bir durum var bi kaleci 2 yilda bu kadar gerilemez daha yasi 31

bahane kalmadı şimdi "neden geri pas verdi" cümlesi çıktı başımıza. ha bana kalsa geri pas vereni kadro dışı bırakırım diyecek kadar ileri giderim çünkü her pasta yüreğimiz kalkıyor. gören de şut çeker gibi pas verdi sanacak yerden yuvarladı önünde sekti. ki sekeceğini tahmin etti ve ayağını kaldırdı ama beyzademiz artistlik taslayacak ve ayak dışıyla kontrol sağlayacak ya .

Beto'yu izleyince bir kez daha kızdım. Bıraktım maç kurtarmasını artık maç veriyor. Gerekirse 1 maçta ıslıklanması lazım. Hiç kimse kusura bakmasın. Adam hata yaptıkça "canın sağ olsun" demekten sıkılmadınız mı?

Yeri geldi bu taraftar Hagi,Bülent Korkmaz, Terim vs. gibi Muslera'dan çok daha büyük katkılar yapmış kişilere neler dedi.. Bu şahıs dokunulmaz mı?

Beto'yu izleyince bir kez daha kızdım. Bıraktım maç kurtarmasını artık maç veriyor. Gerekirse 1 maçta ıslıklanması lazım. Hiç kimse kusura bakmasın. Adam hata yaptıkça "canın sağ olsun" demekten sıkılmadınız mı?

Yeri geldi bu taraftar Hagi,Bülent Korkmaz, Terim vs. gibi Muslera'dan çok daha büyük katkılar yapmış kişilere neler dedi.. Bu şahıs dokunulmaz mı?

Hagi dönemini izleyemedim yasimdan dolayi diyordun. O zamanlar yeri geldiginde neler dendigini nereden biliyorsun.

Bu takımda 2011'den bu yana kredisi en yüksek oyuncumuz fakat eleştirilmeyecek diye de bir şey de yok bugün bir kez daha kalecinin önemi belli olmuştur adam tek başına trabzon deplasmanında puan aldırıp kulübe döndürüyor fakat bizde duran ya da akan oyunda yan top olduğu zaman kaleci yokmuş gibi panik havasına giriyoruz ki harbiden de kaleci yokmuş gibi goller yiyoruz. Bir an önce kendisine gelmesi lazım bunun da en iyi yolu Carrasco'nun formayı kapıp bir kaç Muslera'ya göstermemesiyle olabilir diğer türlü kendine gelmesi çok zor gibi gözüküyor kısa süreli bir şok yaşamalı... Kaleciler de yaş arttıkça başarı daha çok artar ama Muslera da bu ivme ters yönde gidiyor yaş arttıkça performansı düştü umarım en kısa sürede toparlar

Hagi dönemini izleyemedim yasimdan dolayi diyordun. O zamanlar yeri geldiginde neler dendigini nereden biliyorsun.

Teknik adamlığından bahsediyorum. Aynı şey Bülent Kaptana da oldu. Terim'e zaten son 4 senedir neler neler dendi, hatta Galatasaraylılığı sorgulandı..

Muslera ise ısrarla dokunulmaz gibi. Yok Taffarel yok, yok savunma yok, yok takım kötü, yok 2015'te şampiyonluk kazandırdı.. Hep bir bahane. Avukatı bu kadar savunmaz. Kötü demek şuç gibi geliyor bazılarına. Geçen seneden beri söylüyordum linç yiyordum dün ilk defa çoğunluk kabul etmeye başladı kötü olduğunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt