- 31 Ağustos 2021
- 70.399
- 50.380
- 3.843
Basparmak gibi duruyor (bilegi sarmadan saramazsin onu sonucta)Parmağını değil de bileğini sarmışlar bu görüntüye göre.
Bilek olsa cikardi oyundan bence. Ciddi cikmasinda gerisi onemli degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basparmak gibi duruyor (bilegi sarmadan saramazsin onu sonucta)Parmağını değil de bileğini sarmışlar bu görüntüye göre.
Ha bak dediğin gibi, baş parmaktır o zaman. Yarın anlarız muhtemelen MR'da.Basparmak gibi duruyor (bilegi sarmadan saramazsin onu sonucta)
Önceki mesajımda da yazdım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Galatasaray taraftarı bugüne kadar bunu her zaman doğru noktada yaptığı için fark yaratabiliyor. Transferin bonservisinin fazla olduğunu seni beni geçtim o parayı verenin kendisi de eminim biliyordur. Yapmışlar bir hesap vermişler, bunu bütün sezon boyunca gezegenin istediğiniz yerinde tartışabiliriz ama bu mevcut sezonda hiçbir şeyi düzeltmeyecek. Üstüne bir de Uğurcan için, en önemli pozisyon için gereğinden fazla baskı oluşturacak. Sosyal medyada bu eleştiriyi Uğurcan üzerinden yapan çok büyük bir kitle var. Bu sağlıklı bir şey değil.
O bonservis tutarıyla ilgili çoğu kişiden daha çok şey yazmışımdır burada, bu şu dakikadan sonra hiçbir şeyi değiştirmeyecek, bu konu bu kadar basit. Bu konunu sürekli gündemde tutulması takım üzerinde de gereksiz, anlamsız bir baskı oluşturacak hedef kim olursa olsun.
Çakamadın Yunan'ı. Kudur.uğurcan çakır'ı 30 milyon euroya transfer edecek, hatta transferi geçelim, böyle bir işe niyetlenecek tek bir kulüp söyleyebilir misin
sadece 1 tane
söyleyemezsin heis tabii ki
burada aman uğurcan evladımızın morali bozulmasın
bir kiii üç -tıppp
gibi bir tavır takınmak biraz anlamsız görünüyor. kulübü resmen soydular çünkü
bu tip transferler yapan, parasını sağlıklı yönetemeyen kulüpler batar giderler, hem de o kadar hızlı olur ki ruhumuz bile duymaz süreci
avrupada sürekli oluyor
burada uğurcan'ı değil kulübü düşünmek gerek
yönetimin ne halt yediğinin bilincinde olduğunu varsaysak bile, bu işi çekinmeden yapmalarına sebep olan (ki yazın başından beri planlandığı belli) politik veya başka faktörler olduğunu düşünüyorum. onun için taraftar çakırı zedelemeden yönetime doğru tavır almalı
bu arada uğurcan çakır'ın kalemizde fazla duracağını zannetmiyorum, maximum 1.5 sezon sonra trabzona geri döner.
Çakamadın Yunan'ı. Kudur.
Başparmak yav maç içinde de onu tutup durdu.Basparmak gibi duruyor (bilegi sarmadan saramazsin onu sonucta)
Uğurcan çok başarılı olacak bence, sözleşmesini tamamlamadan ayrılmazben niye kudurayım heis
siz kuduracaksınız zaman içinde
ben ne istediğimin bilincindeyim, takım için en iyisi ne ise o
Uğurcan çok başarılı olacak bence, sözleşmesini tamamlamadan ayrılmaz
He kaleye kimi isterdin dersen çolakis daha iyi olabilirdi, ama o da çok pahalıydı
Benim hep ilk tercihim martinezdi
40 istiyorlar denilmiyor muydu ona ben öyle gördüm sanki bi kaç yerdene demek heis çok pahalıydı
30 yaşında ucana 30 milyon verdik 30
tzolakisi 20 milyona alırdık rahat, kendisi de 1.5-2 milyona oynardı
benfica trubin'i aldı 10 milyona
fena halde akıl tutulması var bu kulüpte
Sevgili Emir, söylediklerinin aksinde bir düşüncede olduğumu belirtmedim ki ben? Verilen bonservis tutarının deli saçması olduğunu söylüyorum zaten.uğurcan çakır'ı 30 milyon euroya transfer edecek, hatta transferi geçelim, böyle bir işe niyetlenecek tek bir kulüp söyleyebilir misin
sadece 1 tane
söyleyemezsin heis tabii ki
burada aman uğurcan evladımızın morali bozulmasın
bir kiii üç -tıppp
gibi bir tavır takınmak biraz anlamsız görünüyor. kulübü resmen soydular çünkü
bu tip transferler yapan, parasını sağlıklı yönetemeyen kulüpler batar giderler, hem de o kadar hızlı olur ki ruhumuz bile duymaz süreci
avrupada sürekli oluyor
burada uğurcan'ı değil kulübü düşünmek gerek
yönetimin ne halt yediğinin bilincinde olduğunu varsaysak bile, bu işi çekinmeden yapmalarına sebep olan (ki yazın başından beri planlandığı belli) politik veya başka faktörler olduğunu düşünüyorum. onun için taraftar çakırı zedelemeden yönetime doğru tavır almalı
bu arada uğurcan çakır'ın kalemizde fazla duracağını zannetmiyorum, maximum 1.5 sezon sonra trabzona geri döner.
Kulupte degil başkanda. Kaleci surecinin başrolü baskana ait.ne demek heis çok pahalıydı
30 yaşında ucana 30 milyon verdik 30
tzolakisi 20 milyona alırdık rahat, kendisi de 1.5-2 milyona oynardı
benfica trubin'i aldı 10 milyona
fena halde akıl tutulması var bu kulüpte
40 istiyorlar denilmiyor muydu ona ben öyle gördüm sanki bi kaç yerde
Onu ilk alındığı zaman dedim zaten, fazladan ödediğimiz 10-15 myi bi zahmet özbek kulübe sponsor olup cepten versin.yok öyle bişey heis
20ye çok rahat alınırdı
sırf o da değil ki
başka genç ve kaliteli süper bi kaleci alırdık ucana ödenen paradan çok daha azına
fena halde yanlış bi iş yapıldığını itiraf etmek bu kadar zor olmasa gerek
Eren gelirken kim bilir neler dediler. Resmen ben demiştim demek için hata yapmasını bekleyenler var oyuncuların. İyi oynayınca ortadan kayboluyorlar. Kötü anında hop yine geliyorlar.Simdi ereni falan övüyorlar ya ilk kotu anında delik deşik edecekler.
Sirf o degil - hadi oraya kulagi beyni kapattin.verilen 30 milyonun altına ezilecek gibi duruyor
kötü gol veyya hatalı gol yediğinde hem formasını giydiği taraftarlar hem de ezeli rakibin taraftarları üstüne gidecek
kendisine kolaylıklar diliyorum
verilen 30 milyonun altına ezilecek gibi duruyor
kötü gol veyya hatalı gol yediğinde hem formasını giydiği taraftarlar hem de ezeli rakibin taraftarları üstüne gidecek
kendisine kolaylıklar diliyorum