İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.769
- 4.099
- 1.278
Keşke onana'yı tercih etseymişiz. Ki forumda istemeyenlere nazaran isteyenlerde vardı. Bu arada kötü bir karnesi yok ama hiç güven vermiyor paşa ya her an aha dedirtiyor adama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen Lemina singo kaleci takımın yarısı afrika ya gitseydi sonraKeşke onana'yı tercih etseymişiz. Ki forumda istemeyenlere nazaran isteyenlerde vardı.
Osimhen Lemina singo kaleci takımın yarısı afrika ya gitseydi sonra
Severler bokunu çıkartmayı. Adam 2 maçta avrupada bizi oyunda tuttu. Ama avel avel konuşanlar var hâlâUğurcan her türlü günay dan iyi kaleci. Bokunu çıkarmasak mı?
Severler bokunu çıkartmayı. Adam 2 maçta avrupada bizi oyunda tuttu. Ama avel avel konuşanlar var hâlâ
Çok yakınlar bence, hatta Günay defans arkasına atılan toplar ve yan topları çok daha iyi topluyor diye düşünüyorum. Neyse Günayı falan geçelim Uğurcan bizim kalecimiz değil kesinlikle. Bu paraya net elit bir kaleci alırdık herkesin derdi o sanırım.Severler bokunu çıkartmayı. Adam 2 maçta avrupada bizi oyunda tuttu. Ama avel avel konuşanlar var hâlâ
4 milyon mu alıyor? KAP açıklamasını getirir misin?Aşırı güven vermiyor. Günayla da lider olurduk. Günay bedelsiz geldi 700 bin euroya falan oynuyor. Ugurcan 36 milyon euroya geldi 4 milyon euro falan alıyor. 40 milyon euroluk fark göremedim ben bu iki kaleci arasında. Hatta daha kötüsü Günay fener maçını alabilirdi.