#1 Uğurcan Çakır

Keşke onana'yı tercih etseymişiz. Ki forumda istemeyenlere nazaran isteyenlerde vardı. Bu arada kötü bir karnesi yok ama hiç güven vermiyor paşa ya her an aha dedirtiyor adama.

Munako maçının yıldınıza şimdiden alkış çalalım.

Uğurcanı aldik yerli diye yabancı kontenjanı boşalttık 30 milyon euro para verildi. Bu seferde yabancı kontenjanını boş bıraktık

En basit topları bile sektirmesi korkunç ya, Muslera bizi öyle alıştırmış ki farkına varmıyormuşuz bazı özelliklerinin.

Ederinin iki katı bonservis verilmesinin iş bilmezlikten başka bir şey olmadığı, kontenjan sorunu yokken çok daha uygun bir bedelle daha iyisinin bulunabileceği hemen herkesin hemfikir olduğu bir husustur ama olan oldu artık.

Aslında beğendiğim bir kalecidir, bizdeki en büyük sorunu çok net özgüven ve buna bağlı olarak da konsantrasyon eksikliği telkin ediyor oluşu gibi görünüyor. Sakin kalmakla oyuna soğuk kalmak arasındaki ince çizgide bocaladığını hissediyorum; kaleci dediğin biraz daha adrenalin kokar yani...

Severler bokunu çıkartmayı. Adam 2 maçta avrupada bizi oyunda tuttu. Ama avel avel konuşanlar var hâlâ
Çok yakınlar bence, hatta Günay defans arkasına atılan toplar ve yan topları çok daha iyi topluyor diye düşünüyorum. Neyse Günayı falan geçelim Uğurcan bizim kalecimiz değil kesinlikle. Bu paraya net elit bir kaleci alırdık herkesin derdi o sanırım.

Fatih Terim boşuna demedi taş yerinde ağırdır. Ts'nin kaptanı imajından kurtulamıyor

cok cok cok eksi bir tat malesef

hicbir zaman kanim isinmaz benim bu herife

Günay'ın Uğurcan'a göre en büyük artısı oyun bilgisinin yüksek ayaklarının da çok daha iyi olması. Kaleyi korumaları konusunda Uğurcan biraz daha fazla güven veriyor ama bizim gibi hücum futbolu oynayan takımlar için Günay'ın Uğurcan'a göre olan artıları daha çok önem kazanıyor. Bu yüzden ben özellikle ligde düşük seviyeli maçlarda Günay ile oynamamızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. İki ayağını da daha iyi kullanıyor, risk alıp zor paslarla rakip oyuncuları oyundan düşürme konusunda Günay daha iyi izlediğim kadarıyla.

Simoviç döneminden beri yerli kalecilerden çok çektiğimiz için başta ön yargılıydım. Ama tırstığım gibi olmadı, umarım zamanla daha da iyi olur ve takımımız da iyi bir yerli kaleci de gördük deriz.

Aşırı güven vermiyor. Günayla da lider olurduk. Günay bedelsiz geldi 700 bin euroya falan oynuyor. Ugurcan 36 milyon euroya geldi 4 milyon euro falan alıyor. 40 milyon euroluk fark göremedim ben bu iki kaleci arasında. Hatta daha kötüsü Günay fener maçını alabilirdi.
4 milyon mu alıyor? KAP açıklamasını getirir misin?

Uğurcan şunun farkına varmalı, sorun gol yemesi değil bariz konsantrasyon sorunu yaşadığını göstermesi son 2 maçta

Kendisinin üst düzey Alanya performansı var ancak bu taraftar o performansı 2 sene sürekli vererek net 2 şampiyonluk getirmiş Muslera izledi. Galatasaray tarihinde başka kaleci yoktur şampiyonluk kendisine atfedilen. Maalesef kolay değil Galatasaray kalesi özellikle Muslera sonrası.

Geri
Üst Alt