- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
dübellemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oynadığı fb maçı hatırlamıyorum maalesef
Ağrısı falan yok günay onore edilmek istenmişabi 30m verilmemeliydi ama herif fena değil yaw
neden oynamadı
sakın hafif ağrıları var falan diyip aklımızla alay etmesinler
madem oynayacak durumda değil neden kadroda??
şimdi sövülcek abi herifeAğrısı falan yok günay onore edilmek istenmiş
Böyle bi mallık yok ya
30 a kazıklanmamızda dursunun suçu bu arada herifi alakadar eden bir şey değl.abi 30m verilmemeliydi ama herif fena değil yaw
neden oynamadı
sakın hafif ağrıları var falan diyip aklımızla alay etmesinler
madem oynayacak durumda değil neden kadroda??
KDV ile 36.000.000€ herhalbiz bu adama ne kdr bonservis vermiştik
Yahu donaruma üst düzey kalecide.Bazen izliyorum yediği golleri uğurcan yese ortalık yıkılırdı.Seviye farkı falan çok abartılıyor.Uğurcan iyi kaleci. Hele seneye 10 yabancı hikayesinde kıymetini daha çok anlayacağız.
Bu adama gereksiz bi önyargıyla bakanlar var yapacak bir şey yok. Dursun kalkıp 27 verdiyse bu Uğurcan'ın derdi değil.
Evet bende basta hiç istemedim ama 10 üzerinden puan versem şimdiye kadarki performansi. 10 üzerinden 8.5Yahu donaruma üst düzey kalecide.Bazen izliyorum yediği golleri uğurcan yese ortalık yıkılırdı.Seviye farkı falan çok abartılıyor.
Uğurcan neredeyse her maç gol olabilecek bir pozisyonu kurtarıyor kimse farkında değil.
Eksikleri yokmu tabiki var.Hangi kalecinin yok ki..
Uğurcanın önemi ilerleyen zamanlarda yabancı sınırı durumundan daha iyi anlaşılacak.
KDV ile 36.000.000€ herhal