#1 Uğurcan Çakır

Uğurcan iyi kaleci. Hele seneye 10 yabancı hikayesinde kıymetini daha çok anlayacağız.

Bu adama gereksiz bi önyargıyla bakanlar var yapacak bir şey yok. Dursun kalkıp 27 verdiyse bu Uğurcan'ın derdi değil.

abi 30m verilmemeliydi ama herif fena değil yaw
neden oynamadı

sakın hafif ağrıları var falan diyip aklımızla alay etmesinler
madem oynayacak durumda değil neden kadroda??

kaç kurtar kendini

biz bu adama ne kdr bonservis vermiştik

Uğurcan iyi kaleci. Hele seneye 10 yabancı hikayesinde kıymetini daha çok anlayacağız.

Bu adama gereksiz bi önyargıyla bakanlar var yapacak bir şey yok. Dursun kalkıp 27 verdiyse bu Uğurcan'ın derdi değil.
Yahu donaruma üst düzey kalecide.Bazen izliyorum yediği golleri uğurcan yese ortalık yıkılırdı.Seviye farkı falan çok abartılıyor.
Uğurcan neredeyse her maç gol olabilecek bir pozisyonu kurtarıyor kimse farkında değil.
Eksikleri yokmu tabiki var.Hangi kalecinin yok ki..
Uğurcanın önemi ilerleyen zamanlarda yabancı sınırı durumundan daha iyi anlaşılacak.

Yahu donaruma üst düzey kalecide.Bazen izliyorum yediği golleri uğurcan yese ortalık yıkılırdı.Seviye farkı falan çok abartılıyor.
Uğurcan neredeyse her maç gol olabilecek bir pozisyonu kurtarıyor kimse farkında değil.
Eksikleri yokmu tabiki var.Hangi kalecinin yok ki..
Uğurcanın önemi ilerleyen zamanlarda yabancı sınırı durumundan daha iyi anlaşılacak.
Evet bende basta hiç istemedim ama 10 üzerinden puan versem şimdiye kadarki performansi. 10 üzerinden 8.5

Anadolu takım hocası tarafından final maçında yedek kalmıştır.

Dünkü maçta oynamamasının şöyle bi saçmalığı var sonradan dank etti bana,

İlk defa as kalecimizle bi final maçı oynayacaktık. Ama şu an Uğurcan’a final maçlarında ne yapara dair en ufak fikrimiz yok

Bak belki maçı çevirirdi belki daha kötü olurdu

Ve bunu bilmiyoruz

Bu epic fail bir karar

Geri
Üst Alt