- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Yazdıklarıma cevap vermemişsiniz ama olsun. Siz büyük klüplerin ilgilenmediklerini söylemiştiniz, bende ilgilendiklerini söyledim. Ha teklif yapmıştır, yapmamıştır orasını bilemem. Ayrıca ben arda nın yeteneğini tartışmam.Her maç 3 kişinin arasından çıkan adamın tekniğini ben şahsen tartışmam. Olay da burada bitiyor sanırım.
Saygılar...
Herşeyi zaman göstericek.Arda bana hiçbir zaman çok yetenekli olduğu izlenimini vermedi.Bir sürü tarzda futbolcu vardır.Eğer onlar yetenekliyse,yetenekleriyle pek tartışılmazlar.Yeteneklerinden şüphe duyulmaz onların.Birçok insan ardanın çok da yetenekli olmadığını düşünüyorsa bir problem var demektir.Ben ne yazarsam yazıyım cevap verilir.Benim 18'in dışından kaç tane golü var sorusuyla anlatmak istediğim Arda'nın ayağının bariz şekilde kötü olduğuydu.M.Topal da arda'nın indiği kadar çizgiye insin O'da oradan içeriye çevirmeye alışsın Ardaya yakın asist yapar...
kendini hiç yormuyor dediğimiz lincoln'ün yarım sezonluk asist gol oranıyla arda'nınkleri karşılaştırın(geçen sene).Bir düşünün takımınıza ortasaha oıyuncusu alıcak olsanız ayağı lincoln kadar düz birinimi alırsınız yoksa arda'yımı? Tahminen buna birçok kişi lincoln(iyi bir lincoln) der. Juventus,Liverpool ilgileniyor demişsiniz şöyle anlatıyım;
Menajeride,Adnan Polat'da Ardaya büyük takımlardan teklif olmadığını söylediler.Bunun üzerine Adnan Polat "Arda'yı kendi liginde 8. olan takıma gönermem" dedi.Sanırım bu ikisinin söyledikleri bütün kaynaklardan daha güvenilirdir.Dediğim gibi Herşeyi zaman göstericek...
Yazdıklarıma cevap vermemişsiniz ama olsun. Siz büyük klüplerin ilgilenmediklerini söylemiştiniz, bende ilgilendiklerini söyledim. Ha teklif yapmıştır, yapmamıştır orasını bilemem. Ayrıca ben arda nın yeteneğini tartışmam.Her maç 3 kişinin arasından çıkan adamın tekniğini ben şahsen tartışmam. Olay da burada bitiyor sanırım.
Saygılar...