#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Ne Hasan var ne Kewell kim oynayacak Arda oynamazsa ?

Ferdi Elmas heralde baska adam yok cünkü :o

Adam hic umut vermiyor ama yinede Şu bir gerçekki bu adam Ajax Amsterdam'ın altyapısında yetişmiş tek umudum bu yönde belki patlar diye bekliyorum bakalım

Çaktımayın ama Alpaslanda oynayabilir :)

Ama Arda'yı oynatmayıp Alpaslan'ı oynatırsa,Türkiye'de ki yorumcular Skibbe'yi asar :D

Aslında Arda'nın dinlenmesi lazım biraz kafasını toplasın. Çünkü ona çok ihtiyacımız olacak zor maçlar başlıyor...

Aslında Arda'nın dinlenmesi lazım biraz kafasını toplasın. Çünkü ona çok ihtiyacımız olacak zor maçlar başlıyor...

Dinlensin ligde şampiyonluk kaçsın uefa'dan elenelim bol bol tatil yapar,madem her yerde bas bas gönülden Galatasaraylıyım diyor ona yakışanı yapsın sahada!

Bordeaux maçında dinlensin o zaman :o

Görmüyormusunuz son olaylardanmı bilemiyorum ama form düşüklüğü var kendini veremiyor bence yönetim olarak bir yardım gerekir. Lincoln e verilen destek kadar onada sahip çıkılsın.

Benim dinlensin dediğim mesela Antalya maçında kart sınırındaydı kart görseydi Kocaeli maçında dinlenirdi sonuçta Kocaeliyi onsuz da yeneriz değilmi.

Her futbolcu formsuz olabilir ama biraz kafasını toparlması lazım. Messi son zamanlarda formu düştü diye oyuna yedek giriyor. Ronaldinho formsuz diye yedek giriyor sonuçta doğal birşey. Onlarda robot değil insan.

Kocaeli maçında hem kart sınırını kaldırırdı hem dinlenirdi. Bizde demiyoruz heralde Bordo maçında dinlensin...

Arda naif bir oyuncu değil ki gayet kendine iyi bakan güçlü bir oyuncu yorgunluk vız gelir ona!

Kendini saldı bence. Toparlanması lazım bir an önce.

Kendine ceki duzen vermenin zamanı geldide geciyor bunun için bordo macı cuk oturan bir mac hatıralarıda var ustunde hesabı keselim kocakafa sen sana yakısan futbolu oyna hadi oynamıyorsanda hırsını kaybetme yoksa sıradan bir futbolcu olursun;) senden beklentiler cok buyuk unutma sen herkes degilsin

Arda Turan bu maç için en büyük güvencelerimin sıralamasında 2. durumdadır... Bordeaux defansına günlerini gösterecek insallah kocum...

"Sami Yen'i görmediler"

Galatasaray'ın üç puan bıraktığı Antalya deplasmanında oynadığı futbolla taraftarlarını şaşırtan ve sezonun en kötü performansını ortaya koyan Ardan Turan, Bordeaux karşısında kendini affetireceği söyledi.

Galatasaray'ın üç puan bıraktığı Antalya deplasmanında oynadığı futbolla taraftarlarını şaşırtan ve sezonun en kötü performansını ortaya koyan Ardan Turan, Bordeaux karşısında kendini affetireceği söyledi. İki sezon önce aynı sahada Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında kırmızı kart gören milli oyuncu, geçen sezon da öne geçtikleri maçı kaybettiklerini ve artık bu fırsatı rakiplerine tanımayacaklarını belirtti. Arda "Bordeaux ile 2 yılda 3 maç yaptık ama onlar Ali Sami Yen'e hiç gelmedi. Yarın kazanmak için sahaya çıkacağız ama işimizi Ali Sami Yen'de taraftarımızın önünde bitireceğiz." dedi.

Kaynak: Sabah

İnşallah Arda dediğin gibi olur,artık taşın altına elini sokma vakti birlik beraberlik zamanı,sahada aslanlar gibi savaşmanın vakti,ihtiyacınız olan güç,giydiğiniz kutsal formada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt