Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
Hırs ve mücadele var okey ama sonuç yok. Bunun 2 sebebi var ya oliviera ile aynı anda sahada olması ya da takım oyununa ayak uyduramaması ki takımın oyun stili yok bana göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı takımdan çek orta sahanın defans bölümü aksar o derece pres yapıp top çalıyor şaka gibi bazen gerçek mevkisi ön libero muydu acaba diye düşünüyorum ama yıllardır napoli de attığı golleri izliyoruz herifin. Tek santrfor oynamali diye düşünüyorum.
Tekrar yazayım bu adam mecbur böyle oynuyor çünkü biz zaten 3 forvetle oynuyoruz yunus ve kerem kanat forvetler arkadaşlar.
Bakın 2011-2012 de ki Galatasaray'ın kanatlarında kimler vardı biliyor musunuz, emre çolak ve engin baytar ikiside orta saha orjinli oyunculardi ve orta sahaya da yardım ediyorlardı zaten elmander de acayip pres yapan oyuncu oldugu için çok rahat çift forvet oynayabiliyorduk.
Şimdi siz bu adamı forvet oynatalim dediğinizde orta saha sadece torreira ya kalıyor böyle bir oyun sistemi olamaz
Ya kanatta oynar ya da ileri de. 10 numara oynayınca çok gerilerde top ile buluşuyor ki ısı haritası bunu gösteriyor. Bu durum sut istatistiklerine de yansimis. Ceza sahasina girisler azalmis. Adamın maçlarda doğru düzgün sutu yok. Birde kendini fazlaca yoruyor. 60'da 70'de oyundan çıkmış ama maçta en fazla defansif aksiyona giren isim olmuş.
Ya sol kanata alırsın maksimum 50-60 dakika oynar kenara gelir. Icardi varken ileri uçta oynayamaz. Yada maçta Kerem ile değişmeli solbek oynayabilir. Kerem 10 geçer Mertens sola. Değişip dururlar.
Fizik olarak hala hazır değil. Biraz zamana ihtiyacı var. Milli takım arası iyi oldu. Fizik olarak iyileşse de 90 dakika' yi oynayacak bir fiziğe ulaşacağını düşünmüyorum.
Sol forvet. Kerem yerineSolbek mi ?