#10 Dries Mertens

oyuna ciddi etkisi var vala. olmasa geçen senedeki gibi kısır, takımın nerdeyse tamamının ekstra yeteneği olmayıp dümdüz bir oyun oynar pozisyona bile girme sayımız baya azalırdı muhtemel. bizim en büyük dezavantajımız kapanan savunmaları açamamak zaten. gerek ceza sahası etrafı gerek 2 ye 1 lerle topu ileriye taşıyıp orda kalmasını sağlıyor.

Sergio, Torreira ve Mertens'in olmadığı hiç bir maçın favorisi değiliz. İstatistik üzerinden maç takip edenleri öpüyorum.

oyuna ciddi etkisi var vala. olmasa geçen senedeki gibi kısır, takımın nerdeyse tamamının ekstra yeteneği olmayıp dümdüz bir oyun oynar pozisyona bile girme sayımız baya azalırdı muhtemel. bizim en büyük dezavantajımız kapanan savunmaları açamamak zaten. gerek ceza sahası etrafı gerek 2 ye 1 lerle topu ileriye taşıyıp orda kalmasını sağlıyor.
Hoşgeldin🙂

Bazen tekte attigi/denedigi derin toplar feci derecede sinoyu hatirlatiyor. Bir huzun kapliyor icimi
100% katılıyorum.

Icardi'nin direğe vurduğu pozisyonda yaptığı asisti de tam bir Sneijder asistiydi cidden.

Topukla vurduğu ve Mert'in zar zor çıkardığı top da keza öyle. Çok klas bir adam ama şimdiye kadar epey şanssız gol yollarında. Normalde şimdiye kadar rahat bir 5-6 gölü olurdu ama bu gol sıkıntısını tüm takım olarak çekiyoruz zaten maalesef. Bir gol atmamız için 10 pozisyon harcıyormuşuz gibi geliyor bana bazen maç içinde.

Bir gün bir takıma fena patlayacağız, Alanya olabilirdi ama orada da hakem devreye girdi.

100% katılıyorum.

Icardi'nin direğe vurduğu pozisyonda yaptığı asisti de tam bir Sneijder asistiydi cidden.

Topukla vurduğu ve Mert'in zar zor çıkardığı top da keza öyle. Çok klas bir adam ama şimdiye kadar epey şanssız gol yollarında. Normalde şimdiye kadar rahat bir 5-6 gölü olurdu ama bu gol sıkıntısını tüm takım olarak çekiyoruz zaten maalesef. Bir gol atmamız için 10 pozisyon harcıyormuşuz gibi geliyor bana bazen maç içinde.

Bir gün bir takıma fena patlayacağız, Alanya olabilirdi ama orada da hakem devreye girdi.
Olan kastamonuna oldu. Yarin da ofspora olacak gibi bakalim

bjk maçı 2. yarısı cidden iyi oynadı. ceza sahası civarında biraz daha hareketli olması ve insiyatif alması lazım.

Ne anlattığım ortada , anlamak çok zor değil. Şunu söyleyebiliriz dediğin şeyi söylüyorum zaten ne diye itiraz ediyorsun? Trabzon ve ADS maçlarında kaçırdığı iki pozisyon üzerinden mi okuyalım adamın bütün oyununu yoksa bütün kariyeri üzerinden mi ? Salağın teki çıkmış daha geçen sene Seria A gibi ligde 30 maça çıkmış adama bu seviyelerin topçusu değil demiş ben de gereken açıklamayı yapmışım. Senden izin mi alacağız ya ayrıca birini överken falan ?

Ne alakasi var izin falan ne sacmaliyorsun arkadas sen ? Ayrica yazdigin ile savundugun sey ayni degil.

Bugün yine boş kalelere goller kaçıracak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok kötü, hemen ama hemen çıkmalı

Geri
Üst Alt