Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Misimoviç daha geleli ne kadar oldu? Millete bağırır çağırırsa "Sana ne oluyor hafız, sen yenisin buralarda" demezler mi?

ya orası doğru ben misiyi eleştirmek için değil haginin bakış açısını yorumlamak için söyledim.. ha ayrıca adam olacak çocuk b.kundan belli olur...hırslı adam belli eder kendini ilk günden

ya orası doğru ben misiyi eleştirmek için değil haginin bakış açısını yorumlamak için söyledim.. ha ayrıca adam olacak çocuk b.kundan belli olur...hırslı adam belli eder kendini ilk günden

fener ve antalya maçlarında oldukça hırslıydı ve sol tarafta baya etkili oynadı...en azından servet kadar zarar vermedi...kabak ona patladı...kayseriye yenileceğiz bjk yede,sonra toptan hepsi gidecek....ben bunu cidden istiyorum.nefret ettirdiler.32 yaşındayım bukadar kötü Galatasaray hayatımda görmedim.

fener ve antalya maçlarında oldukça hırslıydı ve sol tarafta baya etkili oynadı...en azından servet kadar zarar vermedi...kabak ona patladı...kayseriye yenileceğiz bjk yede,sonra toptan hepsi gidecek....ben bunu cidden istiyorum.nefret ettirdiler.32 yaşındayım bukadar kötü Galatasaray hayatımda görmedim.

Hagi kalıcı değil bunu kendisi biliyor ama giderken yönetimi yanında getirir.

neden başarılı olamadığını bir kez daha ispatladı.

Eğer servet ve sarbı kadro dışı bıraksaydı, taraftarın kredisi artar ve rijkaard gibi sabır gösterirdi. Ama gidip tek bi adama cezayı kesmesi hagi için hiç de iyi bir karar olmadı. Ve inanılması güç olan da alamanya asist kralını getiriyorsun ve elinde patlıyor:(

Konu mankeni sanırım yönetimi kurtarmak için kendilerini ateşe atıyorlar.

beni Galatasaray dan başka hiçkimse ilgilendirmez.başarılı olamazsak isimler zerre kadar önemli değil bir tek metin oktay hariç.hepsi faso fiso..Galatasaray herkese karşılığını fazlasıyla vermiştir.

beni Galatasaray dan başka hiçkimse ilgilendirmez.başarılı olamazsak isimler zerre kadar önemli değil bir tek metin oktay hariç.hepsi faso fiso..Galatasaray herkese karşılığını fazlasıyla vermiştir.

Bende aynı fikirdeyim. Böyle o çok iyiydi, bu çok bilmem neydi derken kulübün çivisi çıktı, çıkıyor.

Bende aynı fikirdeyim. Böyle o çok iyiydi, bu çok bilmem neydi derken kulübün çivisi çıktı, çıkıyor.

Skibbe'nin, Rijkaard'ın ve bu başlığa baktım da; bize neden teknik direktörün dayanmadığının en büyük kanıtı olduğuna kanaat getirdim.

Bütün problem teknik direktörlerde canım; futbolcular, yönetim hiç ama hiç suçlu değil demeyeceğim. Bu da artık klişe oldu.

Daha önceden de demiştim, Rijkaard'ın değerini o gittikten sonra anlayacağız diye, anlamaya başladık mı acaba? Yoksa biraz daha sürünmemiz mi gerekiyor?

Galatasaray dediginiz etden kemikten insan degildir,o hor gordugunuz ,hicbirini takmam dediginiz gelmis gecmis butun isimlerdir Galatasaray'i kendi yapan.Onun icin biraz yavas atin ,kimdir misovicte bidi bidi yapip Hagi'ye demediginizi birakmiyosunuz.Oncedende soyledim varsa aranizda babayigitler ,ben bu isi biliyorum diyorsaniz toplanir gidersiniz stadyuma inletirsiniz ortaligi hagi istifa diye o zaman belki gider.Onun disinda en az sozlesmesi dolana kadar hocamizdir,basimizinda tacidir.Sabredin bekleyin adam takimini olustursun sonuc alinamazsa sonra diyin ne diyecekseniz.

Bir tane beğediğin teknik direktör var mı arkadaş? Hep sorunu teknik direktörlerde aramak.Yemin ediyorum seni okurken Hincal Uluç beliriyor gözümde.

Galatasaray'ın sorunu Hagi değildir,Galatasaray'ın sorunlarına çözecek isim de Hagi değildir.

Aslında üzücü. Fatih Terim kabul etmedi. Sıktı açıkçası... Teknik direktör değişti diye uçacak değildi bu takım. Türk takımı çalıştırmam dediydi diye mi kabul etmedi Terim? Daha önce de söylemişti ama gelince "Galatasaray göreve çağırırsa gelinir" demişti. Ne oldu?.... Bu takımı, bu fikstürle çalıştırmayı Hagi'den başkası kabul etmezdi. Çünkü O çok büyük bir Galatasaraylı. Efsane futbolcu, kupalar attığı goller değil Hagi'yi Hagi yapan. Galatasaraylılığı. Hocalığı iyi ya da kötü diye bir şey söyleyemeyiz. BU kadar zamanda. Ruhtan başka hiçbirşey veremez. Ruh ta tek eksiğimiz. Kimse bu oyunculara kötü diyemez. Bana bir T.D ismi verin sonra Hagi'yi eleştirin bu kadar kısa zamanda. Bu fikstürle alınan sonuçlar malumun ilanıdır. Hagi'ye yüklenmeyin. Kendilerini kurtarmak için Onu kullananlara yüklenin. Bu durumdaki takımın başkanı uzak doğuda tatil yapmaz.

Bana sorarsanız, her şey iyi giderken birisi bir ok atıyor kebap oluyor. Luceskuyu gönderdikten sonra iflah etmedik. Üstüne bir de Arda'yı kaptan yaptık tüy diktik. İşte iki kırılma noktası...Bir de bizde, nedense oyuncuları yerlerinde oynatmamak gibi bir takıntı da var. Oyuncular kötü de neden dışarıda boğa olan ne kadar adam varsa bizde öküze dönüyor?

Sezonun 8.haftasında niye hocanı gönderirsin? Kötü durumda olduğun ve bu durumdan çıkmak istediğin için. Bunun için bir hoca seçersin ve bu Hagi olur. Hagi kısa vadede işleri düzeltmek yerine daha da karıştırıyor. Yönetimden bahsetmeye gerek bile yok. O teklifi kabul etmeyecektin Hagi, çalışmayacaktın bu yönetimle...

Bir tane beğediğin teknik direktör var mı arkadaş? Hep sorunu teknik direktörlerde aramak.Yemin ediyorum seni okurken Hincal Uluç beliriyor gözümde.

Hıncal Uluç'la bizi benzeştirmenin nedeni şu bende onun gibi doğruları kıvrılmadan, bükülmedeni o şudur, bu budur demeden söylerim. Burada fikirlerimizi özgürce paylaşabiliriz. Madem teknik direktörler iyi ben beğenmiyorum, Son 5 yıldır gelen hocalar(Gerets'i tenzih ederek söylüyorum) ne yaptı, ne futbol oynattı? Hiç! Suç hocada mı? Tabi ki hocada! Siz hiç bir satranç oyuncusunun kaybedince suçlu taşlar dediğini duydunuz mu? 2004 yılından beri Lucescu bir şekilde geri dönmediği sürece bu takım yaz sıcağında kalmış bir parça buz gibi eriyecek! Tolunay Kafkas, Şota gibi isimler Hagi'den çok daha iyi olurdu. Hagi kulübün maddi durumunu bile bile negatif işler yapıyor. Başarılı olamayıp Ocak ayında gider bence.

Geri
Üst Alt