Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Onu bunu bilmem Hagi'nin hataları olabilir ama futbol hakkında bir gram bilgin yok demek saygısızlıktır.Ve şundan çok sıkıldım.Her gelen teknik direktörün yenmesi ve her sene yeniden yapılanmanın teknik direktörden başlanması.Yeter artık.Hagi'ye desteğimi sürdürüyorum

Bunca plansız, programsız, basiretsiz yönetimlerin olduğu yerde teknik direktörlerin önce konuşulması, sorgulanması ayıptır.Sağlıklı bir yönetim görelim adam gibi sonra eleştirelim arkadaşlar. İster Rijkaard, ister Hagi.Ne olursa olsun Hagi'ye asla git diyemem.

Geçen sezon Batdal mı vardı takımda ? Pino bile yoktu.Sadece Jo

Nonda'yı harcamasaydı o zaman Rijkaard. Kewell'ın sözleşmesi feshedilirdi. Ayrıca Pino'dan forvet yaratan Hagi. Rijkaard'da tutup altyapıdan bir forvet oyuncuya şans verebilirdi veya mevcut kadrodan bir oyuncuyu forvet oynatabilirdi.

hakan balta ya 90 dk tahammül etmesi söylediği herşeyle çelişiyor.bu maçta balta gecen hafta insuan ın oynadığından daha mı iyi oynadı?hep aynı değişiklikler ve değişikliklerden sonra takımın çok kötü oynaması.....

emre çolak a güvendiğinin yarısını misimovice gösterseydi.yada misimovic olan antipatisinin yarısını takımdaki bazı yerli oyunculara gösterseydi.

Nonda'yı harcamasaydı o zaman Rijkaard. Kewell'ın sözleşmesini feshedebilirdi. Ayrıca Pino'dan forvet yaratan Hagi yalnız. Rijkaard'da tutup altyapıdan bir forvet oyuncusa şans verebilirdi veya mevcut kadrodan bir oyuncuyu forvet oynatabilirdi.

Tabii sen biliyorsun onu Rijkaard yollati, sana göre öyle, bana göre de Yönetim cekindi Kewelli yolamakta

Nonda'yı harcamasaydı o zaman Rijkaard. Kewell'ın sözleşmesi feshedilirdi. Ayrıca Pino'dan forvet yaratan Hagi. Rijkaard'da tutup altyapıdan bir forvet oyuncuya şans verebilirdi veya mevcut kadrodan bir oyuncuyu forvet oynatabilirdi.

Rijkaard'ın tercihi büyük ihtimal Kewell olmuştur.Ama sağolsun taraftarımız site kurmalar videolar felan her halta karıştı.

Ayrıca FR'nin çift forvet oynamasına gerek yoktu.Keita vardı, sağolsun.

Rijkaard çıkıp yönetime, ''Benim elimde Jo'dan başka sağlam santrfor yok, Nonda'ya ihtiyacım var, Kewell'la yolları ayırmamız daha doğru olur.'' deseydi, yönetim ne yapabilirdi acaba ? Rijkaard çıkıp masaya yumruğunu vurabildi mi ?

Rijkaard çıkıp yönetime, ''Benim elimde Jo'dan başka sağlam santrfor yok, Nonda'ya ihtiyacım var, Kewell'la yolları ayırmamız daha doğru olur.'' deseydi, yönetim ne yapabilirdi acaba ? Rijkaard çıkıp masaya yumruğunu vurabildi mi ?

Taraftar yumruğunu vurdu zaten seçim arifesiydi.Bilmem anlatabildim mi ?

Yönetim hic senec dinledi mi, Rijkaardin neye ihtiyaci var diye ? Öylese, ne olursa olsun Serveti yollardilar. Mecburen, masaya ne koyarsak onu yersin gibi ettileri iste takimin icine

Taraftar yumruğunu vurdu zaten seçim arifesiydi.Bilmem anlatabildim mi ?

Yahu taraftarla ne alakası var ? Koskoca yönetim, taraftarın sözüyle mi hareket edecek ? Alakası bile yok bence. Rijkaard istemedi Nonda'yı, sakat olan Kewell'ı tercih etti.

Yahu taraftarla ne alakası var ? Koskoca yönetim, taraftarın sözüyle mi hareket edecek ? Alakası bile yok bence. Rijkaard istemedi Nonda'yı, sakat olan Kewell'ı tercih etti.

Öff bildiğimiz olayları bize anlatma.Beni boşuna uğraştıracaksın şimdi demeç arayacam.Yönetimin açıklaması var taraftarın çok sevdiği Kewell bilmem ne diye.Yönetim seçim olduğundan göze alamadı.

Ayrıca FR ile 5 puan felan öne geçtik.Gol bulma sorunumuz yoktu.Gol yeme sorunumuz vardı.Her maç golümüz var.Çift forvetlik bi durum yok yani.Bu saçma tartışma bitsin.

Ama Hagi'nin takımında gol sıkıntısı çekiyoruz.Çift forvete dönemesi gereken yerde hata yapmıştır.

Öff bildiğimiz olayları bize anlatma.Beni boşuna uğraştıracaksın şimdi demeç arayacam.Yönetimin açıklaması var taraftarın çok sevdiği Kewell bilmem ne diye.Yönetim seçim olduğundan göze alamadı.

Ayrıca FR ile 5 puan felan öne geçtik.Gol bulma sorunumuz yoktu.Gol yeme sorunumuz vardı.Her maç golümüz var.Çift forvetlik bi durum yok yani.Bu saçma tartışma bitsin.

Ama Hagi'nin takımında gol sıkıntısı çekiyoruz.Çift forvete dönemesi gereken yerde hata yapmıştır.

Avrupa'dan elenmemiz tek sebebi forvetsizlikti. Ligte kaç maç Jo kanserini çektik. Ayrıca o yönetime de yazıklar olsun. Taraftarlarını bu kadar düşünen yönetim, gitti Keita'yı çerez parasına sattı.

Yani herkes bu ülkede futbol biliyor, tek Rijkaardlar, Skibbe ler, Geretsler, Del Bosqueler, Löw ler, aragonesler, Hiddinkler Futbol bilmiyor. malzemecisinden, cay cisna kadar hepsi Futbol Profesörü.

Bu ülkeye tek bir yabanchi Td gelmsitir, ve ülkeye boyun eymemistir oda Derwall dir, israrla dedigini yaptirdi... malesef obürleri sani belki hersey bir gün deigisir diye kendi kendine düsünmüstürler

Onu bunu bilmem Hagi'nin hataları olabilir ama futbol hakkında bir gram bilgin yok demek saygısızlıktır.Ve şundan çok sıkıldım.Her gelen teknik direktörün yenmesi ve her sene yeniden yapılanmanın teknik direktörden başlanması.Yeter artık.Hagi'ye desteğimi sürdürüyorum

Hagi ile yapılanmaya falan gidilmez. Bunu bekleyenler çok büyük hayal kırıklığı yaşar.

Hagi ile yapılanmaya falan gidilmez. Bunu bekleyenler çok büyük hayal kırıklığı yaşar.

Hagi nin getirilmesi zaten Yönetime Zaman kazandirmak, baska bisey degil.

Schuster ilen BJK ye bakiyom, ayni problemleri yasiyorlar, hemde daha kötü problem bizde, onlarda degil.

Evet Hagi ile yapılanmaya gidilmez buna ben de inanıyorum. O yapılanmada olsa olsa yönetimin yapılanması olur Hagi'nin değil.

kesinlikle galatasaray ı taşıyabilecek bir hoca değil.yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyor ve yapmadığı içiinde taraftar güvenmiyor.

Geri
Üst Alt