Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Ne oynadığımız belli değil diyenler,sivas buca karabükden tut vasat avrupa takımlarına karşı ne kadar saçma sapan oynadığımızı çabuk unutmuşlar..Halbuki daha çok zaman da geçmedi aradan.Hani oyuncular birbirinden çok uzaktaydı falan hani defans berbattı falan,arda baroslu misili takım vasat takımlara karşı pozisyon bulamıyordu falan işkence çekiyorduk izlerken falan onları diyorum

Hagi'nin işi 2.yarı başlıyor.Şu ana kadar sonuçlara bakarsak başarılı değil ama takım deplasmanlarda daha iyi,eldeki kadro ligin başındakine göre 3 kat daha gerideyken oynanan oyun hemen hemen eşit,geçen sene en iyi kadroyla büyük takımları bırak bursa eses kayseri gibi takımlara karşı berbat oynayan takıma göre daha iyi..

En iyi 4 hücumcusu yokken ligin başındaki takımdan daha çok pozisyona giren bir takım veya daha çok pas yapan takım,defansif anlamda da eskiye göre daha iyi takım.Pozisyon vermediğimiz Gb-Ts-Manisa maçlarında yenilen tam 6 gol var ki bunların yüzde doksanı bireysel hata..

Bugün gole kadar hakan balta çıksın batdal girsin veya batdalla başlasın veya neill sağ bek başlamamalı diyenler haklı olabilir ama haginin yaptığı tuttuğuna göre fazla da eleştirilemez..

Konyaspor gibi Banka Asya liginde bile başarılı olamayacak bir takıma karşıma kaç tane defans oyuncusuyla oynadık? Bu kadar mı düştük? Bu kadar mı ezildik? Ayrıca merak ettiğim bir konu daha Aydın Yılmaz'ın, Serdar Özkan'dan ne eksiği var? Hakan Balta'yı ortasahanın ortasında oynamak hangi mantığa sığar?

Kahkaber Kaladze'yi çok severim ben. Ağırdır ama teknik adamdır, top hakimiyeti iyidir, vurdu mu yapıştırır falan. Bildiğiniz üzere sol bek ya da sol stoper olarak oynar. Ama ben pes oynarken Ronaldinho'yu çıkarır bu adamı koyardım oraya. Baya da şov yapardım. Neyse bu önemli değil, Hakan'ı forvet arkası gibi görünce anladım ki Hagi tam benim kafada:)

Hakan sol iç olarak görevlendirildi. Ama kondüsyon olmadığından ileride kaldı.

geldiği günden beri birkere bile beğenmediğim bir oyuncudur hakan.ortasahada defanstaki görevine göre takıma daha yararlı oldu.bu iyi oynadıgını göstermez ama,mustafa sarptan barıştan aydından daha yararlı olur.

Hagi tam 2 sene takımın basında kalsa ve yerine Rijkaard gelip Misimovici postalasa neler derdiniz az cok tahmin ediyorum. Ki onu yollayanın aslında Hagi olmadıgını bildiginiz halde.

Ama vurun bakalım Hagi'ye, sanki bir daha Hagi gibi bir kisilik göreceksiniz. Olayın komik kısmıda, sizin gibi köstebeklere inat takımı rayına oturtuyo :haha:

Çıkardığı ilk 11'i beğenmedim ama iyi oynadık ve değişiklikler idare ederdi.

Anlamadığım tek nokta Serdar Özkan ve Aydın Yılmaz ısrarı. Umarım bu oyuncuları son kez neler yapabildiğini görmek için oynatmıştır bugün. Yoksa başka bir anlam veremiyorum oynamalarına.

Ayrıca orta sahadaki Cumhur veya Musa'yı artık oynatman lazım Hagi. 10-15 dakikada olsa şans vermen lazım. İnan bana Hakan Balta'dan daha kötü olamazlar.

Maç basliyor, takim fena oynamiyor, sonunda iyi bir 11 çikarabildi diyorum ama degisiklikler ile yine batiriyorsun. Olmuyor böyle hocam.

Neill'i orta sahaya çekerek çok doğru bir hamlede bulundu. Bravo Hagi. :)

Şu an elde ki imkana göre iyi idare ediyor, diyecek birşey yok. Ama devre arası gelecek oyuncular ile takım şekillenecek. Yine fazla defansif anlayışa devam ederse, olmaz bu iş. Zaman lazım, bekleyip göreceğiz.

aydın ve yakışıklı serdara forma veren benim gözümde antröner değildir.hagi değil şu an

aydın ve yakışıklı serdara forma veren benim gözümde antröner değildir.hagi değil şu an

Hagi antrenör degilse, Aydını sürekli oynatan ve Serdarı takıma kazandıran Rijkaardda antrenör olmuyo bu durumda. Bir karar verelim, ama karar verirken Hagi'nin kanatlarda oynatabilecegi oyuncuları aklımızdan gecirelim. Mesela Sabri sakat, Arda yeni döndü, Pino yokluktan santrafor olarak oynuyo, Kewellın durumu ortada vs.

hangi serdari ? Hani Keita yi sattip yerine Serdari getiren Adnan Sezgin in Serdari mi ? Takimda ne kaldi ki daha diyorsunuz oynatmayin filan. Takimda kime vurursan vur, dogruyu bulursun.

Bunlarin icinde tek olmayan kisi : Yabancilar

Arda ve Kewell cok sakatlaniyorlar mi ? bunlarin yerine kim oyicak Keita mi ? Hayir Aydin, Serdar ve Pino okadar. Baska care yok. Tabii a2 den e Berkini filan cikarabilirler, ama taraftar iki günde yer.

Birçok konuda Rijkaard'dan üstün. Rijkaard durmadan yenilen takımını put gibi kenarda izledi, her hafta yine değiştirmeden oynatmaya devam etti. Hagi her zaman arayış peşinde ve aradığınıda buluyor sonunda. Hakan ve Neill'i orta sahada oynatmaya Rijkaard cesaret edemezdi mesela. Pino'yu forvet oynatmak gibi.

Birçok konuda Rijkaard'dan üstün. Rijkaard durmadan yenilen takımını put gibi kenarda izledi, her hafta yine değiştirmeden oynatmaya devam etti. Hagi her zaman arayış peşinde ve aradığınıda buluyor sonunda. Hakan ve Neill'i orta sahada oynatmaya Rijkaard cesaret edemezdi mesela. Pino'yu forvet oynatmak gibi.

rijkaard ı eleştirdiğin için forum tarafından hakarete uğrayacaksın.biraz sonra gelirler :)

rijkaard ı eleştirdiğin için forum tarafından hakarete uğrayacaksın.biraz sonra gelirler :)

Bence eski sistematik sindirmeler, on kişi birden üzerine çullanmalar yok artık. Rijkaardçı kardeşler doğal olarak düşünce özgürlüklerini kullanıyorlar, bu da doğal hakları. Ama daha bir kaç yıl Rijkaard konusunda dikkatli yazmakta fayda var. Fanatikleri var. :asd:

Bence eski sistematik sindirmeler, on kişi birden üzerine çullanmalar yok artık. Rijkaardçı kardeşler doğal olarak düşünce özgürlüklerini kullanıyorlar, bu da doğal hakları. Ama daha bir kaç yıl Rijkaard konusunda dikkatli yazmakta fayda var. Fanatikleri var. :asd:

sen ben salağım yazana kadar bu forumda kimse seni takmayacak bile.

Bknz: Mehmet Topal - Valencia

Geri
Üst Alt