Uğur ÖZDEMİR
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2009
- 313
- 0
- 1.286
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
bütün temennimiz o yönde
bütün temennimiz o yönde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mete Alparslan'dan açıklama bekliyorum.
Hagi Vol.II. Olay budur;
*Necati'yi de Kazım'ı da ısrarla aldıran Hagi'dir.
*Misimovic'i kadro dısı bırakan da.
*Saidou'yu Ergun Gursoy aldı diye hiç denemeden gönderip(2006 şampiyonluğunun en önemli adamlarındandı) bitik Concecaio'yla devam eden de,
* Formu yerlerde sürünen H.Şükür'ü ısrarla oynatıp, Ü.Karan'ı kadro dışı bırakan(Gerets dönemi performansı malum)
* Ovidiu Petre'yi göndermek isteyen yönetime ben de Romen'im diyen, oyuncunun yeteneksizliğpine laf ettirmeyen de,
* Plesan alınmadı diye Hakan Yakın'ı hiç oynatmayan da,
* Kürşat Duymuş, Timuçin Beyazıt vb. isimleri aldırmak için çok uğraşıp, Ayhan Akbin-Ergun Gursoy'la kavga eden de,
* Ribery'i kesmek isteyip kesemeyince, yönetime olmadık sebeplerden ötürü Ribery'i şikayet eden de,
* Malum telefon kavgasını olayını çıkartan da efsane futbolcu ama kötü teknik direktör ve insan ilişkileri çok zayıf olan Hagi'dir.
Mete Alparslan'dan açıklama bekliyorum.
Hagi Vol.II. Olay budur;
*Necati'yi de Kazım'ı da ısrarla aldıran Hagi'dir.
*Misimovic'i kadro dısı bırakan da.
*Saidou'yu Ergun Gursoy aldı diye hiç denemeden gönderip(2006 şampiyonluğunun en önemli adamlarındandı) bitik Concecaio'yla devam eden de,
* Formu yerlerde sürünen H.Şükür'ü ısrarla oynatıp, Ü.Karan'ı kadro dışı bırakan(Gerets dönemi performansı malum)
* Ovidiu Petre'yi göndermek isteyen yönetime ben de Romen'im diyen, oyuncunun yeteneksizliğpine laf ettirmeyen de,
* Plesan alınmadı diye Hakan Yakın'ı hiç oynatmayan da,
* Kürşat Duymuş, Timuçin Beyazıt vb. isimleri aldırmak için çok uğraşıp, Ayhan Akbin-Ergun Gursoy'la kavga eden de,
* Ribery'i kesmek isteyip kesemeyince, yönetime olmadık sebeplerden ötürü Ribery'i şikayet eden de,
* Malum telefon kavgasını olayını çıkartan da efsane futbolcu ama kötü teknik direktör ve insan ilişkileri çok zayıf olan Hagi'dir.
*Gözünün üstünde kaşı olan da Hagi'dir.
Değil mi Mehmet Yalcin?
Hagi'nin, Misimovic'i kadrodisi birakma kararinindan dönecegini düsünüyorum.