Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Az kaldı Hagi. Seni bu kulüpten küfürlerle kovacaklar, o imzayı atmayacaktın Hagi. Kendi kuzunu kazmaya devam. Kazım transferine izin veren, Misimovic'i iş ahlakı(!)ndan dolayı kadro dışı bırakan Hagi, ne yazık ki az kaldı seni yuhalamalarına.

Sende vurdun ya bize helal olsun. Koyamadın mı altyapıdan iki tane çocuğu koca takım Kazım'a mı kaldı yani?

Sonuncu da olsan avatarımdaki kalbimdeki yerin değişmezdi ama... Yazıklar olsun burada keseyim...

Anil gibi gencelere yazik oldu, vay herkes bitti kazima mi kalmistik.

gunluk transferlere devam

Mete Alparslan'dan açıklama bekliyorum. :)

Hagi Vol.II. Olay budur;

*Necati'yi de Kazım'ı da ısrarla aldıran Hagi'dir.

*Misimovic'i kadro dısı bırakan da.

*Saidou'yu Ergun Gursoy aldı diye hiç denemeden gönderip(2006 şampiyonluğunun en önemli adamlarındandı) bitik Concecaio'yla devam eden de,

* Formu yerlerde sürünen H.Şükür'ü ısrarla oynatıp, Ü.Karan'ı kadro dışı bırakan(Gerets dönemi performansı malum)

* Ovidiu Petre'yi göndermek isteyen yönetime ben de Romen'im diyen, oyuncunun yeteneksizliğpine laf ettirmeyen de,

* Plesan alınmadı diye Hakan Yakın'ı hiç oynatmayan da,

* Kürşat Duymuş, Timuçin Beyazıt vb. isimleri aldırmak için çok uğraşıp, Ayhan Akbin-Ergun Gursoy'la kavga eden de,

* Ribery'i kesmek isteyip kesemeyince, yönetime olmadık sebeplerden ötürü Ribery'i şikayet eden de,

* Malum telefon kavgasını olayını çıkartan da efsane futbolcu ama kötü teknik direktör ve insan ilişkileri çok zayıf olan Hagi'dir.

Hagi Vol.II. Olay budur;

*Saidou'yu Ergun Gursoy aldı diye hiç denemeden gönderip(2006 şampiyonluğunun en önemli adamlarındandı) bitik Concecaio'yla devam eden de,

* Formu yerlerde sürünen H.Şükür'ü ısrarla oynatıp, Ü.Karan'ı kadro dışı bırakan(Gerets dönemi performansı malum)

* Ovidiu Petre'yi göndermek isteyen yönetime ben de Romen'im diyen, oyuncunun yeteneksizliğpine laf ettirmeyen de,

* Kürşat Duymuş, Timuçin Beyazıt vb. isimleri aldırmak için çok uğraşıp, Ayhan Akbin-Ergun Gursoy'la kavga eden de,

* Ribery'i kesmek isteyip kesemeyince, yönetime olmadık sebeplerden ötürü Ribery'i şikayet eden de,

* Malum telefon kavgasını olayını çıkartan da efsane futbolcu ama kötü teknik direktör ve insan ilişkileri çok zayıf olan Hagi'dir.

Yazdıklarının %85'i asılsız olan seylere ne cevap vermemi bekliyosun ki? Medyanın yazdıgı herseyi egosu yüzünden gercekmis gibi algılayan birine tek kelime bile yazmamam gerek aslında.

-Hakanı bir macta 65-70. dakikalarda oyundan cıkaranda, bunu tepki aldıgı halde üst üste tekrarlayanda Hagi'dir. Bunun yanında Hakan o sezon Türkiye kupasında takımın en cok gol atan oyuncusu oldu. Toplamda ise 25 civarı gol sayısına ulastı.

-Karan olayında Hagi'nin sonraları "idmanlara gec ve alkol kokarak geliyodu" dedigini hemen herkez biliyo. Benim icin olay burada biter, ama detayına inecek olursak: Karan bir sene sonra muazzam bir performans göstermis olabilir, fakat daha sonraki sezonlarda takıma ne kadar zarar verdigi herkezin ortak fikriydi. Haa hic zahmet edipte gol istatistiklerini bulma. Durup durup Manisaspor gibi takımlara 3-4 tane sallayıp yerini saglamlastırıyodu. Geri kalanında takımın ataklarını kesip ileride faul yapmaktan baska bir halta yaramadı. Gerets sezonunda kazma Hasan Kabze bile yararlı oldu. Begenmedigin Necati ise hem gol, hem asist, hemde oyun olarak Karan'dan cok daha katkı sagladı, hemde santrafor olarak oynamadıgı halde.

-Ribery ise Hagi ile birlikte Avrupa kupalarında bile oynamadıgımız yarım sezonda 14'ü ilk 11'de olmak zere toplamda 16 kez sahaya cıktı. Ribery bizdeyken sadece iyi bir oyuncuydu, ama bizden gittikten sonra bir dünya yıldızı oldu. Karanı postalamıs Hagi Ribery'i istese ham diye yutardı. Neyin yönetiminden bahsediyosun anlamadım.

-Saidou olayında Hagi yerden göge kadar haklıdır. Bunun aksini iddia etmen seni komik duruma düsürür. Hocaya zorla oyuncu oynattırmak hangi etik ve nezaket ilkelerine sıgar anlat bakalım.

-Tutturdunuz bir Hagi'nin insan iliskileri iyi degil. Arkadas sormazlar mı adama, sen kac kere Hagi ile oturup sohbet ettinde bu kanıya vardın diye.

Ek olarak, 2008-2009 sezonunda senin Sampiyonlar Ligi hayalini Everest dagının arkasına iten Steaua Bucuresti'nin orta sahasında Petre ve Plesan oynuyodu. Bu hem Hagi'nin ne kadar haklı cıktıgını, hemde uzun vadede neler yapabileceginin tastikli kanıtıdır. Haa ama sizi Elanolar, Misimovicler anca kesiyodu degil mi? Ibricicler, Plesanlarda kimmis :)

Eskileri öne sürüp Hagi Vol.II. demende ayrı bir mesele.

Hagi Vol.II. Olay budur;

*Gözünün üstünde kaşı olan da Hagi'dir.

Değil mi Mehmet Yalcin?

hagi helal olsun sana..disiplin anlayisina hayranim

*Gözünün üstünde kaşı olan da Hagi'dir.

Değil mi Mehmet Yalcin?

Yunus açık konuşsana anlamaıyorum demek istediğini, nasıl bir forum burası, laf iğnelenecegine açık açık yaz fikrini kimse birbirini ikna etmek zorunda değil. Yunus fikirlerin umrumda değil açıkcası. Yazdıklarımın da mantıklı haklı sebepler oldugunu dusunuyorum sen de katılmayabilirsin, bu kadar yahu. Bırakın imaları, forum burası ben sizi tanımam siz beni değil mi?

Plesan Rusya 2.liginde oynuyor şimdi Zicu vardı İnter'e giden, Tamas iyi bir Stoper mi? 80 ve sonrası dogumlu 50'e yakın Milli olmuş Romen sayarım ki, Lupescu-Petrescu-Prodan-Dimitrescu-Rotariou vb. nesliynin devamıymış gibi pazarlanıp, Avrupa'da orta sınıf takımlarda kadroya bile gelemeyip herkes Bukreş'e geri dondu, Plesan'da bu neslin vasat oyuncuların biridir yok dunya yıldızı potansiyeli oldugunu soyluyorsan seni bağlar.

Saidou, H.Yakın ve Karan'ı kafadan kadro dısı bırakması adil değildir hakkı vardır yoktur baska mesele, yapar B.Korkmaz'da Lincoln'u yollar, Feldkamp Servet'i orta saha oynatır bunlara da saygımız vardır. Hagi gelir gelmez Necati ve hakan'ı farklı bir yre koydu digerlerini farklı bir yere. Butun işleri adalate o gunku performansa bakmıyor genelde kafadan(onceden belirlenmiş kesin hukum) aldıgı karaelarla hareket etmesi takımı ve yoneticileri rahatsız etti. Hagi'yi cok onemli bir td olarak gorebilirsin ama hiçbir basarısı yok, ama tabi basarı da göreceli haklısın. Ribery maç kazandıran oyuncuydu, perormansı belliydi, göz gördugu için kesmesi o kadar kolay olmadı ama surekli açıgını arıyordu, eminim Ribery Romen olsa yaklaşımı farklı olurdu istatistikle anlatamam o donemi izlediysen anlarsın demek istedigimi. %85 demişsin ama tersi galiba. Bu adam kalkıp yonetime Petre'yi gondermek istediler diye ben de Romen'im benim Romen oldugumu unuttular demedi mi? Akıllı uslu bir laf mı? Petre sonrasında ne oynamış, bize karsı oynadı dersin şimdi ama ne oynadı? Arap liglerinde galiba su anda, Petre vazgeçilemyecek oyuncu muydu? Değildi biliyorsun. Plesan Hakan Yakın'dan iyi oyuncu muydu? Kazım Necati çok profesyonelde hakan Yakın alemci miydi? Normalde hagi gibi aşırı dispilinli bir adam Kazım'ın alınmasına ben Romen'im Kazım displinsiz telefonumu çalmasın demez miydi? :) Tutarlı mı bu?

Neyse kasmaya gerek yok F.Akyel Emre B.'oğlu , H.Unsal gibi sorunlu, H.****r gibi ego şişkini bir takım eski oyuncularından Hagi, Feldkamp, Bulent Korkmaz gibi aşırı agresif hocalarından, Özhan Canaydın dısında hiçbir yoneticisinden hoşlanmadıgım pozitif ekeltrik vermeyen kulubumun futbol takımını izlemekten vazgeçtim zaten, yeni stadı da olsa parası da olsa her tarafı tel tel dokulen anlayışından ötürü bana musade. Hocalardan Lucesu ve Skibbe'nin, oyunculardan İliç, H.Kabze, Saidou, Neill, Kewell, Arda, Sabri, Emre Aşık, Suat, Ergun, Taffarel ve adını hatırlayamadıgım birkaç oyuncunun yeri ayrı olacak, hır gürle iş olmaz bana göre.

O kadar cok sey yazmak geliyor icimden ama neyse, yazik be. Bu adam bizimle dalga geciyor, bizi yok sayiyor.

Galatasaray zaten bu yilini, gelecek yilini kaybetmis, malesef bu adam yüzünden yine bir 5 yilimiz bosa gidecek diye korkuyorum.

Yazik, Misiyi kadro disi brak, 2 ay sonra "ben onu adam ederim" diyip Kazimi al.

Kazimi adam edecegine, Misiye ocak ayina kadar hic degilse sans verseydin .

Kazimi adam ederim diyorsan, Misiyi de adam etseydin, kadro disi brakmak yerine.

Yazik.

o değilde 2012 marta kadar adnan polat yönetimiyle devam edecek olmamız çok kötü

Hagi'nin, Misimovic'i kadrodisi birakma kararinindan dönecegini düsünüyorum.

Off Hagi...

Malesef herseyi kafanda bile bitiri veriyorsun. Adalet filan yok, kim sempatik se sana göre, o formayi aliyor, hele birisini begenmedin mi, durusu olsun, saci olsun, yüzü olsun. Hemen kesiyorsun, ve bir san bile vermek istemiyorsun, isterse adam 45 Gol atsin, sen yine bir acigini arayip bulup silersin.

Ayni olayi Ribery de yaptin, belki o yüzden de kacti gitti, deger vermedigin icin, ülkesine kacti gitti, belkide cidden hakkliydi adam...

Ahh Hagi ah..

Ulan hakkaten uzaktan sevmek aşkların en güzeliymiş ya..

Keşke hep uzakta olsaydında hiç yanaşmasaydık..

Geldiğinde bundan korkuyordum nitekim oldu..

Efsane futbolcular asla en sevdiği takımlara hoca olmamalılar..

(Türkiye'de)

"Misimovic'in kadrodisi birakilacagina ihtimal veriyor muyduk?" sorusuyla biraz da olsa düsüncemizi, ümid noktasina cekeyim istiyorum. Umulur ki yürek ferahlar. Ferah yürekle insan daha bir rahatlar. Hayirlisi bakalim...

I love you HAgi her daim. ama sırtında 10 numara varken.... haricen görüşmeyelim.

Geri
Üst Alt