- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
5.6 hocam yapma yahu hagi bu kadar istemese hiç tanımadıkları adama bu parayı verirler mi?.Bence fazla olumlu bakmaya çalışıyosun anlıyorum ama durum bu değil.Bir tane daha orta saha aldıracak işte muresan mıdır nedir 3 te ona versek 15 e geliyo neredeyse bonservis bedelleri.Yönetimi korumuyorum tabi yanlış anlaşılmasın da bu konuda eleştiremem çünkü ipleri hagi nin eline bıraktıkları çok belli,karışmıyorlar işte hagi ye.Misimovic te takımı sürüklerdi BANA GÖRE.Ama Hagi'ye sorsan muhtemelen yeterince koşmuyor falan diyecektir o yüzden misi yi kadro dışı bırakmak Hagi'ye büyük bi kayıp gibi gelmez
Kimi kastettiğimi gayet iyi anladın bence. Misimovic'i bu kadar üsteliyorsunuz ama şuan takımı sürekleyecek bir isim değil. Neden kadro dışı bıraktıysa bıraktı, fazla takılmak yanlış. İstediği oyuncuları bunlarla sınırlı sanıyorsan aldanıyorsun. Yönetim Kazım'ı sadece Hagi'nin isteğiyle alındı diyor. O zaman Necati neden alınmadı?
Zapata, Culio ve Stancu ilk tercihi değildi. Bu kadar basit. Zapata boştaydı, o kadar süre onu ikna etmeye mi çalıştılar? Culio söylediğine göre 1-1 buçuk ay önce temas kurulmuş. Neden bu kadar sürede alabilmişler? Gündemde Mutu, Marica, El Hamdoui, Cisse isimleri geçti. Sonra birden Stancu geldi. Bu bir tesadüf mü? Tabii o kadar istenmesine rağmen kampa yetişmedi bunlar.
Son yaptıracağı transfer falan yok. Yekta'ya 3.750 euro verildi. Türk oyuncuların piyasa değerlerini anlaman lazım artık. Culio 2 milyon ki gayet cüzzi bir miktar. Stancu'ya 5 milyon verdiler ama yukarda yazdığım nedenlere göre doğal kalıyor.
5.6 hocam yapma yahu hagi bu kadar istemese hiç tanımadıkları adama bu parayı verirler mi?.Bence fazla olumlu bakmaya çalışıyosun anlıyorum ama durum bu değil.Bir tane daha orta saha aldıracak işte muresan mıdır nedir 3 te ona versek 15 e geliyo neredeyse bonservis bedelleri.Yönetimi korumuyorum tabi yanlış anlaşılmasın da bu konuda eleştiremem çünkü ipleri hagi nin eline bıraktıkları çok belli,karışmıyorlar işte hagi ye.Misimovic te takımı sürüklerdi BANA GÖRE.Ama Hagi'ye sorsan muhtemelen yeterince koşmuyor falan diyecektir o yüzden misi yi kadro dışı bırakmak Hagi'ye büyük bi kayıp gibi gelmez