Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

İşte Hagi'yi kurtaracak 11

Ufuk

Serkan Neill Cana İnsua

Sabri Ayhan Culio Emre

Pino Baros

Rijkaard 'ın sahip olduğu kadro kalitesiz yada dengesizdi ne derseniz deyin. En uçtaki adamlar Keita, yarım sezon gelen maç eksiği olan Dos Santos, sakat Baroş, sakat Kewell, Arda, yarım sezonluğuna gelip yarısında sakat olan Jo ve Nonda vardı.

Tamam yine de bu bölgeye kusursuz diyelim ama arkalarındaki adamlar Barış, Ayhan, Sarp, sakat formsuz Topal (Valencia 'ya gitti diye övmeyin baya kötüydü geçen sene), ne olduğunu anlayamadığımız Elano, onların da arkasında yarım sezon oynayan Neill, diğer stoper yok, sol bek yok, kaleci yok.

Bu takımla Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarına kadar yine en iddialı takım bizdik. Fenerbahçe 'den daha çok umudumuz vardı en azından. Trabzon ve Fener maçındaki bireysel hatalar takımı demoralize etti ve toparlayamadık.

O yüzden Rijkaard 'ın elinde en iyi kadro yoktu.

İstediği transferler yapılmayınca istifasını basıp gitmeliydi Rijkaard. İstediği adamların alınmaması bahane değil.

Ayrıca bir tane düzgün orta saha alamadık iki sene boyunca. Yahu hiç mi iş görecek orta halli, fazla pahalı olmayan bir adam bulunmaz?(Culio) Elano geldi, hiçbirşey oynamadı. Misimovic forvet arkası, Cana ön libero.

Orkun da şöyle bir kadro yapmış;

Ufuk

Serkan

Neill

Transfer

İnsua

Cana

Culio

Misimovic

Kazım

Pino

Stancu

Rijkaard'ın takımını yener diyor. Zaten Stancu-Kazım-Culio'yu Hagi getirdi. Stancu neden oynamadı diye herkes böğürüyor. Rijkaard aynısını yaptığında adam hazır değil oluyor. Ki onun adamı takıma monte etmesi çok daha uzun sürüyordu bu kesin.

Misimovic kadro dışı. Sadece Insua tercihi tartışılır ki senin Sabri yerine Serkan'ı koyman daha çok tartışılır...

İstediği transferler yapılmayınca istifasını basıp gitmeliydi Rijkaard. İstediği adamların alınmaması bahane değil.

Ayrıca bir tane düzgün orta saha alamadık iki sene boyunca. Yahu hiç mi iş görecek orta halli, fazla pahalı olmayan bir adam bulunmaz?(Culio) Elano geldi, hiçbirşey oynamadı. Misimovic forvet arkası, Cana ön libero.

Orkun da şöyle bir kadro yapmış;

Rijkaard'ın takımını yener diyor. Zaten Stancu-Kazım-Culio'yu Hagi getirdi. Stancu neden oynamadı diye herkes böğürüyor. Rijkaard aynısını yaptığında adam hazır değil oluyor. Ki onun adamı takıma monte etmesi çok daha uzun sürüyordu bu kesin.

Misimovic kadro dışı. Sadece Insua tercihi tartışılır ki senin Sabri yerine Serkan'ı koyman daha çok tartışılır...

Bunları söyleyenlerde hep farklı üyeler oluyor ama. :) Vermek istediğin mesaj doğru ama.

Bunları söyleyenlerde hep farklı üyeler oluyor ama. :) Vermek istediğin mesaj doğru ama.

Şahsım adına Rijkaard'a da kızmadım böyle durumlarda. Hatta oyuncuya yüklendim daha çok(Cana). Sadece Elano konusunda hala hazırr değil gibi mesajlar atılınca 1 sene sonunda orada iki tarafa da suç buldum.

Rijkaard'ın yaptığı da doğruydu Hagi'ninki de.

hagi yi bos yere elestirenler var,kadroda pino,arda,kewell,baros,neill gibi isimler olsa elestirebilirsiniz diyecegim ama adamlar ortada yok,hagi napsin?

bursa macinda yedeklere bakin,bence cikarabilecegi en iyi kadroyu cikarmis.

Metin Oktay'ı yüceltirken, Hagi'yi komisyoncu diye suçlayan tipler var aramızda. Ne acı... :sad007:

Metin Oktay'la Hagi'yi bir tutanlar da var aramızda. Ne acı. :sad007:

Arkadaşlar yapmayın yahu... Hagi bu Hagi...

Metin Oktay'la Hagi'yi bir tutanlar da var aramızda. Ne acı. :sad007:

Bir tutmuyorum, ikiside efsane ama. Birini överken, diğerini yermeyin. Hagi futbolculuğunda yeterince kazandı zaten, üç kuruşluk komisyonun peşine düşücek adam değil.

i love you hagi!!!!

Korkma Hagi, Cesur ol. Korkak futbol oynatma. Yenil ,fark ye,ama ruhumuzu kazandır şu takıma.Saldır Galatasaray...

Hagi,takımı haddini bilerek oynatsın.

Kolay futbol ile sonuca gitsin.Başka da bir şey istemiyorum.

G.Antep bugün bizim maça favori olarak çıkıyor bence.

Galatasaray'a karşı evsahibi olan her takım favori olarak çıkıyor zaten.

Söylemekte sakınca görmüyorum, Misimovic'i kadroya alarak ve 2-3 oyuncunun yerini değiştirerek daha iyi oynayabilir takım. En azından gol pozisyonuna gireriz.

Geri
Üst Alt