Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu adam dediğin Hagi, laflarına dikkat et.
Niye?
Hagi adam değil mi? Adam.
O zaman!?![]()
Aşağılayıcı bir şey sezmedim ben.
Ufuk
Serkan
Neill
Transfer
İnsua
Cana
Culio
Misimovic
Kazım
Pino
Stancu
Bu, şu, o zamirleri değersiz şeyler için kullanılır.
İstediği transferler yapılmayınca istifasını basıp gitmeliydi Rijkaard. İstediği adamların alınmaması bahane değil.
Ayrıca bir tane düzgün orta saha alamadık iki sene boyunca. Yahu hiç mi iş görecek orta halli, fazla pahalı olmayan bir adam bulunmaz?(Culio) Elano geldi, hiçbirşey oynamadı. Misimovic forvet arkası, Cana ön libero.
Orkun da şöyle bir kadro yapmış;
Rijkaard'ın takımını yener diyor. Zaten Stancu-Kazım-Culio'yu Hagi getirdi. Stancu neden oynamadı diye herkes böğürüyor. Rijkaard aynısını yaptığında adam hazır değil oluyor. Ki onun adamı takıma monte etmesi çok daha uzun sürüyordu bu kesin.
Misimovic kadro dışı. Sadece Insua tercihi tartışılır ki senin Sabri yerine Serkan'ı koyman daha çok tartışılır...
Bunları söyleyenlerde hep farklı üyeler oluyor ama.Vermek istediğin mesaj doğru ama.
Metin Oktay'la Hagi'yi bir tutanlar da var aramızda. Ne acı. :sad007:
Bir tutmuyorum, ikiside efsane ama. Birini överken, diğerini yermeyin. Hagi futbolculuğunda yeterince kazandı zaten, üç kuruşluk komisyonun peşine düşücek adam değil.
Hırsız Hagi!
Korkma Hagi, Cesur ol. Korkak futbol oynatma. Yenil ,fark ye,ama ruhumuzu kazandır şu takıma.Saldır Galatasaray...