Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Zapata, Culio, Yekta, Kazım, Stancu. Transfer ettiği 5 oyuncu da oynadı. Takımın neredeyse yarısı demek bu. Takımın yarısını değiştiriyorsun ancak hala futbol adına bir şey ortaya konmuyorsa, yapılan transferler yanlıştır.

yahu Kewell, Neill, Culio, Stancu, Yekta falan ilk defa beraber oynuyor, yani senin deyiminle takımın yarısı.

buna rağmen takımda canlanma vardı, umut vaad etti.

Hagi en iyi ben saçmalarım dedirtmek istiyor galiba kendine. Bizde bilirirz Hakan Baltayı oyunkurucu yapmayı. Bizde biliriz Serveti sağ açık oynatmayı. Bizde biliriz Zapata'yı stoper oynatmayı.

hagiyi halen destekliyorum, ama antep maçında inanılmaz hatalar yaptı

neredeyse bütün oyuncuları yanlış yerlerde oynattı

Sarp, Aydın, Baros. Sarpı cakma bir b2b olarak saysan bir tane defansif adam sokmadı oyuna. Hagi'yi artık nereden elestireceginizi sasırmısınız. Bu ne kin, bu ne nefret, bu ne cekememezlik anlayamıyorum. Hagi'nin Galatasaray'a kazandırdıklarından sonra transferde kulübe 50 milyon euro harcatsa ne yazar, takımı sampiyon yapamasa ne yazar? Illa Barca, Real apoletli birinin gelip kulübü vurup gitmesi daha mı tatlı geliyo bazılarına anlayamıyorum.

Desteğe devam. Benim kimseye kin veya nefret duyduğum yok. Ben sahada görülenleri söylüyorum. Katılırsın, katılmazsın. Sana kalmış. Ama senin gibi böyle düşünenler oldukça zaten işimiz zor. Hagi bu kulübe emekler verdi, ama karşılığından herşeyiyle bu taraftardan hakettiği muameleyi gördü. Bırakın futbolcu Hagi olarak kalsın. Ben Hagi'nin yuhalanmasını görmek istemiyorum. Siz onu görmek için ısrarla destek destek diyorsunuz. Ben aklındaki oyun planından bahsediyorum. Kendini kurtarma peşinde diyorum. Olayı, sizin gördüğünüz gibi 3 stoper alma olarak görmeyin.

dediğim gibi maradona, hagi, zico, kuman gibi futbol dünyasına damga vurmuş futbolcuların teknik direktörlük kariyerleri çok kötü. Arsene wenger, morinho, her ne kadar tartışılsada bir şampiyonlar ligi ve bir uefa kupasını kazanmış benitez'in futbolculuk kariyeri olmasada şu anda zirvedeler. bülent uygunun gelişiyle birlikte eskişehir şaha kalkmışken, biz daha kötüye gidiyoruz her geçen gün. Hagi'ye kötü söylemek istemiyorum ben bir fanatik galatasaraylı olarak

Şimdiye kadar hep Hagi kendi takımını kursun bide öyle izleyelim dendi bugün transfer ettiği herkez oynadı sahada yani artık o mazareti de kalmadı

Yekta'yı sag kanat oynatmaktan vazgeç hocam. Cana'nın stoper Neill'in önlibero oynatmanı anlıyorum ama Neill ön libero için temposu dusuk kalır. Cana'dan bu teknik ve beceriyle on libero olmaz, ortasahada oynayan 3.stoper olur. Bu yuzden Cana stoper, Neill sağ bek oynayabilir. Sabri sağ iç, Yekta ortada Culio sol içte.

hagi vol.2:D bu ne biçim kadro:D

Hagi nin eskişehir maçı kadrosu belli oldu

----------h.balta--------

-kewell-kazım-culio-stancu

----------baros---------

-----ufuk-------zapata---

-cana--------------neill---

----------servet----------

Oynadiklari zaman bu takimin gollerinin ve asistlerinin yuzde 80'ini yapan iki oyuncu takima geri donsun, sonra gonul rahatligiyla Hagi'yi elestirebilirsiniz..

İşte bu yorumlara sinir oluyorum. Adam gibi cevap yaz, ya da hiç yazma.

Ya Ahmet yorumlarına genelde katılırım ama bu yorumun hakikaten yorumsuz bir yorum. Ne yazmamı bekliyorsun ki ? Cana'ya toptan kaçıyor diyorsun resmen, Cana'ya diyorsun bunu yani ne dememi bekliyorsun ki gözünü seveyim ?

Ya Ahmet yorumlarına genelde katılırım ama bu yorumun hakikaten yorumsuz bir yorum. Ne yazmamı bekliyorsun ki ? Cana'ya toptan kaçıyor diyorsun resmen, Cana'ya diyorsun bunu yani ne dememi bekliyorsun ki gözünü seveyim ?

Evet, açık açık toptan kaçıyor diyorum. Cana'nın kesiciliğine ve defansif özelliklerine lafım yok, ama ayağı vasatın üstünde bile top yapmıyor.

Cana bildigin kesici.. Ondan top yapmasini pas yapmasini beklemek hata. Zaten cogu pasi rakibe gidiyor. En iyi yaptigi is bizim ceza sahasina dogru gelen topu rakip yarisahasina dogru abanmak..

Evet, açık açık toptan kaçıyor diyorum. Cana'nın kesiciliğine ve defansif özelliklerine lafım yok, ama ayağı vasatın üstünde bile top yapmıyor.

Ayağının top yapamamasıyla toptan kaçmasının ne alakası var ki ? Cana topu keser, en yakınındaki adama en hızlı ve basit şekilde topu atar, olay bu kadar.

Gerets-Cihan, Rijkaard-Sarp, Hagi-Hakan Balta. Nedir arkadaş bizim suçumuz. Hakan Balta'nın İnsua'dan üstün ne özelliği var, her maç çıldırtıyor bu adam beni..

Ayağının top yapamamasıyla toptan kaçmasının ne alakası var ki ? Cana topu keser, en yakınındaki adama en hızlı ve basit şekilde topu atar, olay bu kadar.

Stoperler defanstan top çıkarırken, Cana'nın boşa çıkıp top aldığını veya stoperle paslaştığını gördün mü hiç ? Genellikle elleriyle işaret veriyor, ''uzun vur'' diyor. Çok nadir yapıyor Cana bu işi.

hagi seni çok seviyorum ama şapkadan tavşan cıktımı neill ile canayı yer değiştirince ne gerek var önemlşi olan şapkadan tavsan cıkarmak değil o şapkanın içini doldurmak (bknz.misimovic) takım resmen boş koşuyor ya sadece kosuyor

hagi kendini kovdurmak istiyor heralde neil ön libero cana stoper bi yanlışlık var bu işte?her gelen bişey deniyor takımda deneme tahtasına donduk bukadar ucuz degil bu işler kımse karışmıyormu tugay uyarmıyormu hagıyı?bişeyler yapmış olmak için yapılıyor bence ya tutarsa?yonetimden kaynaklanıyor bence yatutarsa transferleri ama olmuyor.bizler mücadele eden savaşan bir takım istiyoruz hagi korkan geri çekilen bir sistem kuruyor bunu hazmedemiyorum haginin karakterine yakıştırmıyorum yazık....

Haginin oyun planı bu.Tekniği olmayan rakibe tekme tokat balıp çok koşan oyunculardan bir takım kuracak

cana konusu daha çok konuşulmuş hagiye göre. Cana kesici ama gerçekten hiç top kullanamıyor.Rahatlıkla mustafa sarpla barışla kıyas yapılabilir o konuda.kötü gerçekten.mücadelesine lafım yok.

Geri
Üst Alt