Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Para her kapıyı açar, her kapıyıda kapatır... 10 milyonluk futboldan sıkılmış adamları almak yerine verirsin Hagi'ye yıllık 2 milyon arada kalan 8 milyona sana 2 tane iyi topcu getirir :) "yani kurgu fiyat rakam topcu sayısı değişebilir"

İşte sorun orda bizim yönetim açmaz kapatır :p

Hagi doğum günü kutlanmadığı için basın toplantısı yapmadı,Böyle şeye ne gerek var.Şu dönemde doğum günü muhabbeti çok mu önemli.

orda baska nedenler vardir, herkesde kendisini biliyor ver mesajini almistir!

Bi'şey biliyosanız söyleyin.Çocuk gibi; afra tafra yapıp basın toplantısına çıkmamasının ne anlamı var ? Çıksın desin ki,"Şu şu,nedenler var ve bende böyle yapıyorum."

Hagi 'ye sezon sonuna kadar destek olunması taraftarıyım. Hatta Adnan Polat gitmeden Hagi 'nin gitmesine de karşıyım. Bu saatten sonra ilk gidecek kişi Adnanlardır.

Yalnız Stancu daha önceden tanımıyor olmakla beraber bu adamın Romanya 'da tanınmış biri olduğunu tahmin ediyorum. Yani Stancu zaten Romanya 'da kendini ispatlamıştı gelmeden önce. Hagi oyuncu seçme yeteneğinden çok bunu kullanarak transfer etmiş olabilir. Tıpkı Toshack 'ın Nihat 'ı İspanya 'ya alması gibi bişey.

Hagi 'ye sezon sonuna kadar destek olunması taraftarıyım. Hatta Adnan Polat gitmeden Hagi 'nin gitmesine de karşıyım. Bu saatten sonra ilk gidecek kişi Adnanlardır.

Yalnız Stancu daha önceden tanımıyor olmakla beraber bu adamın Romanya 'da tanınmış biri olduğunu tahmin ediyorum. Yani Stancu zaten Romanya 'da kendini ispatlamıştı gelmeden önce. Hagi oyuncu seçme yeteneğinden çok bunu kullanarak transfer etmiş olabilir. Tıpkı Toshack 'ın Nihat 'ı İspanya 'ya alması gibi bişey.

Culio :P ??

hala adamları yalnış yerde oynatıyor.bügün es es değilde başka takım olsaydı biraz farklı olabilirdi.ayrıca sarp ı neden hala oynatıyor inanılmaz.

Stancu Adamlarin en yetenekli ve gelecek vaad eden topcusu diyenler bile vardi.

Hagi nin Neili oyundan almasi normaldi, sonucta adam ne bileyim asya kupasinda falan oynamis, yorgundu ayrica orta sahada oynadigi icin normalde kostugundan daha cok kosmus olabilir, bu da var.

Ama ben sunu cözemiyorum. Hagi neden Yekta nin yerine Sarpi tercih ediyor?

Cevabini da vereyim, Sarp kagit üzerinde bir "ön libero" oldugu icin degil mi?

Peki Sarpi tanimayan var mi?

Yok, Hagi bizden bile iyi taniyordur artik adami, 3-4 aydir beraber calisiyorlar.

Öyleyse neden sarpin Yekta dan daha faydali olacagini düsünüyor Hagi?

Yekta sarp kadar mücadele etmez mi?

Yeminim olsun Sarptan daha cok mücadele eder.

Yekta topu sarptan daha iyi kullanmaz mi? Sarptan daha iyi pas alis verisi yapmaz mi?

Yeminim olsun yapar.

Öyleyse koy anasini satayim, oynasin Yekta.

Sirf kagit üzerinde Sarp "ön libero" diye sokulmaz ki oyuna.

Resmen maci veriyorduk sarp yüzünden az kalsin.

Adam ne top yapabiliyor, nede defansif anlamda birsey. Sarp pres mi yapiyor? Sarp faul mu yapiyor?

Yekta ise o kalan 20 dk icin preste yapardi, pas da yapardi.

Böylece orta sahamizi es es'e vermek zorunda kalmazdik, bu baskiyi yemezdik. Oyun bizim kontrolümüzün altinda olurdu, 3-4 pas yaptin mi zaten 4. gol de gelirdi, mac biterdi.

Oğuzhan, Neill'ın oyundan çıktığı için sinirlendiğini nerden çıkardın? İlk defa senden duydum bunu.

Adam 1 aydır, 3 günde 1 maç yapıyor, yorgun olmaması mümkün mü?
Çıktıktan sonra lig tv neill i gösterdi,çok sinirliydi.

Sanki Hagi gidici gibi hareketleri tavırları mutsuz oluşu yakın zamanda kulüpten ayrılacak izlenimi veriyor.

BAM'sız hayat adlı şarkıyı Hagi'ye ithaf ediyorum.

Sanki Hagi gidici gibi hareketleri tavırları mutsuz oluşu yakın zamanda kulüpten ayrılacak izlenimi veriyor.

hagi gidici tabi-- adam d.günü hatılamadanız diye ağlayacaktı.. ( sen millete hırsız derken iyiydi)

haginin futbolculuğu dışında gözümde yoktur.

beni-seni veya onu koy zaten takım 3 maçtan 1 alır. hagi akıl almaz işler yapıyor yahu... adam alır oynatmaz, genç adamları koymaz....... garib biri teknik direktör olarak gitsin kasımpaşayı çalıştırsınnn...

geldiğnden beri mustafa yı,barışı,sarp ı oynatmasaydı,kontenjan sorunu olmadığı zamanlarda balta yı oynatmasaydı kimse birşey demezdi,balta yı dünkü maçta oynatması bence doğru idi kontenjan sınırlamasından dolayı

Dün doğrum günü söylemiyle sanki biyerlere mesaj vermek istedi ama bence kimse anlamadı..

Hagi'nin sahaya sürmesi gereken 11

--------Ufuk----------

Serkan--Neill---Cana----İnsua

Sabri----Yekta---Emre---Culio

--------Kazım---Kewell-------

Servet, Aydın ve Sarp derhal kadro dışı bırakılmalıdır

Hagi bunu oynatmazsan en kısa zamanda kovulursun mızrak çuvala sığmıyor artık.

Hagi sağ kulvar konusunda tavsiyelerimi dinlemiş :D

Çıktıktan sonra lig tv neill i gösterdi,çok sinirliydi.

Hemen bizim önümüzdeydi. Tabelada numarasını görüncü şaşırdı ve kızdı. Çok net. Bu arada biz de şaşırdık ve kızdık. Biraz Neill çıkıyor diye, biraz da Sarp giriyor diye.. Sonra o halde kenara doğru yürümeye başladı. Allahtan seyirciler Hagi'den daha iyi görüyorlar neyin ne olduğunu da, bütün stad deli gibi alkışlamaya başlayıp, biraz gönlünü aldı. O da alkışla karşılık verdi. Ama kulübeye doğru giderken yine de kızgındı. İşleri düzeltmesini beklediğimiz Hagi, düzgün giden işleri bozuyor. Gerçekten ilginç. Sonrasında malum, Sarp girdi ve Eskişehir orta sahayı aldı..

Sarp, Neill ile aynı yerde oynadı ama ikisi arasında öyle büyük bir fark vardı ki.. Siyahla beyaz gibi..

Geri
Üst Alt