Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Kimi alacaksin ki, Servet, Sabri, Arda, Yekta, Gokhan, Kazim bunlar gayet iyi topcular. Yekta bile iyi.

Ilk yariyi izlerken "BU TAKIM KALITESIZ YUHAAAAA" dedin mi?

Allah aşkına Hayri bari sen yapma, o kadar da oynamayacaksa ne işi var sahada 11 tane adamın.İlk yarıda da aman aman bir top oynamadık.Böyle bir stadyumda 50 bin kişinin önünde daha iyi bir Galatasaray olmalı her daim.Saman alevi gibi parlayıp ilk yarıda rakiplerini ezen daha sonrasında ise sahadan yenik ayrılan bir takım kalitesiz olduğunu gösterir.Kaliteli bir takım kendi seyircisi önünde oynadığı derbi maçta ilk yarıyı 1-0 önde kapattıktan sonra mağlup olmaz.

İlk yarıda da birşey yoktu mücadele dışında. 2. yarıda da aynıydık ama Kewell ve Arda oyuna girdi ve de mücadele gücümüz azaldı. Sonuç böyle geldi. Takımda mücadele dışında hiçbir şey yoktu. He Baros ve Culio'yu ayrı tutuyorum.

Biyen istifa iyetmiyor. Galatasaray cuzel futbol. Taraftar vermiyor zaman. Ben yok aptal istifa, tazminat istiyor.

Taraftar: Sen oldun gönlümüzde 10 numara. Zarar vermeden gitmek takımdan

Hagi: Ben biliyor sizi, kızmaz siz bana. Gittiği yere kadar istiyor ben.

Yanındaki teknik direktör ibaresinin yanına bir ünlem koysak hiç fena olmaz... Oyuncu değişikliği yapıp maç vermezse ölecek...

Yaptığı her değişiklik -1 puana denk geliyor.

Mutlaka rekoru tescillenmeli.

pino yu neden oyuna almadı gercekten merak ediyorum...en kritik dakikalarda kewell oyuna giriyor mücadele gücü en düşük adam..

bir schuster kadar bile olamadın be hagi.oysa seninle galatasaray taraftarı arasında muhteşem güzel duygular olmasına,bu taraftarlar seni baştacı yapmasına rağmen schusterin gösterdiği adamlığı bile gösteremedin.schuster beşiktaşla hiçbir gecmişi yokken bile adam iş ahlakı anlayışı gereği başarısızım istifa ediyorum.hak etmediğim parayıda istemem alamam dedi.ya sen ne yapıyorsun bu kadar rezil sonuçlardan sonra hala istifa etmiyorsun.niye çünkü kovulup gidersen tazminatıda alacaksın bunun için.yazıklar olsun sana tazminat peşinde olmak için bu kadar küçülmeye değermi.tamam çok güzel günler yaşattın galatasaraya bununda karşılığında paranıda aldın,bu taraftar seni baştacıda yaptı.ama t.d yapamıyorsun.bu takımın taraftarlarının başını eğdin hatta eğilmekten öte yerlere soktun ve hala tazminat peşindesin.yazıklar olsun sana diyorum bir schuster kadar bile adamlık gösteremedin.büyük futbolcuydun ama teknik adam filan değilmişsin hele iyi bir adam hiç değilmişsin.

son 6 macta 4 puan toplamis hagi ile gs...1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi...son 6 macta sondan 2.yiz...sonuncu konyaspor 1 puan ile...

hala utanmadan zaman istiyorsun...insanda allah korkusu olur be...utanma olur biraz...

hangi gs nin basindaki insan 18 macta 9 yenilgi ile hala "ZAMAN" istemeye cüret edebilir...???!!!

Dün yaptı yapıcağını Hagi yine , Pino varken Ardayı alması saçmaydı , hele ki Ayhanı oyuna sokuk bide Ayhanı kanat oynatması o anda ben bittim :o

Pino'yu kullanmamak tam bir ahmaklık!

Hoca felan değilsin sen Hagi.

"Lig bitimine kadar olan iki aylık süreden faydalanarak, Galatasaray geleceğini kurmalı. İyi bir takım kurmalı. Bu benim fikrim, bunun düşünülmesi lazım. Bundan sonra Galatasaray'ın geleceğinin düşünülmesi lazım. Bu kötü durumdan faydalanarak iki üç ayda iyi bir şey çıkarabiliriz. Bunun kimle ve nasıl olacağını Galatasaray camiası bilecektir. ben sadece Galatasaray'ın teknik direktörüyüm, başka gücüm yok.''

Gheorghe Hagi

Ulan, 2 aydır bas bas bağırıyoruz bunu, yeni mi dank etti. Sanki şampiyonluk yarışından yeni kopmuşuz gibi konuşmalar falan. Bunu sen mi diyorsun allah aşkına Hagi, yapma. Maçın bitmesine son 5 dakika oyuna Ayhan'ı alan bir adamdan ben bu sözleri yemem, kimse kusura bakmasın. Kovulacağının çok iyi bilincinde bana göre, bu laflar falan hepsi o yüzden. Çok çok büyük oyuncuydun ama bir o kadar da küçük ve kötü bir teknik direktörsün. Aklımda, kalbimde her zaman futbolcu Hagi olarak kalacaksın yeter ki daha fazla üzmeyelim birbirimizi.

pino yu neden oyuna almadı gercekten merak ediyorum...en kritik dakikalarda kewell oyuna giriyor mücadele gücü en düşük adam..

adam saplantılı da ondan. Pino defansa yardım etmiyor diye oynatmıyorsa sonradan giren Kewell çokmu defansa yardım ediyor. Pino ile de arasında bir sorun var muhakkak. Adamın rahat tavırları veya sakız çiğnemesi Hagiye batmış olabilir.

Adamsan istifanı basar gölge etmezsin..

Hagi senın gibi bir efsaneye hiç yakışmıyor. Sen buraya Gs ın evladısın efsanesisin diye geldin. İyi teknik direktörsün diye gelmedin. Herkes senden istifa etmeni beklerken, 1 milyon euro için taraftarın gözünden düşmeye değermi. Sen bu taraftar için hala efsanesin hala Türkiye gelmiş en büyük yabancı oyuncusun değermi 1 milyon euro için bu taraftar gözünde küçülmek. Bülent Korkmaz gibi F.Terim gibi başarısız oldum diyip istifa etmek bu kadarmı zor. Para için değil GS ı sevdiğim için burdayım demek bu kadarmı zor. Zamanında istifanı verip gitseydin sana sevgim biraz daha artardı Hagi. Ama seninde sevgin GS a değil parayaymış.

Maçların ikinci yarılarına başka bir T.Direktörle çıksaydı,kesin 15 puan fazlamız vardı.Hagi kenarda sürekli oyuna müdahale ederek maçın gidaşatını kötü etkiliyor.Bir efsane daha Türkiye'ye giremeyecek hale getirildi.Belki T.Direktörlük hatası var ama,bu kadar kötü bir takımın başına getirilmesi bile hataydı.

Stancu'yu sol açık oynatmak nasıl bir kafadır.Pino'yu oyuna almamak.Ayhan'ı almak nasıl bir kafadır?

Galatasaray için geldin, Galatasaray için git.

Geri
Üst Alt