ya adam belki fırsatını bulamadı ilk tdliğinde istediği adamı getirmeye nerden biliyosun? getirmek istedi ama getiremedi belki? klübün ekonomisi zaten iyi değildi staddan önce.. getirebildikleri adamların da çapı belliydi.. hagi de buna dahil.. çapı belli bir tdlik yapabildi.. uğraştı durdu ikinci tdliği zamanında getirdi işte istediği adamları ve gördük nasıl facia olduklarını.. altyapı okulu işletmesini ben mi söyledim? bana ne okulundan? ben yaptığı işe bakarım.. bu mesleği yapıyorsa ve görev almayı kabul ediyorsa aynı futbolculuğundaki gibi ciddiyet gösterecekti.. o ne yaptı? yalan olacağını anladığı için bari son bir vole vurayım dedi.. getirdiği adamlardan zarar etmedik mi? iş etiği diye bir şey yoktu hagide.. hala nasıl ciddi ciddi savunabiliyorsun aklım almıyor..

ilk geldiginde song tomas conceicao bi suru adam geldi heralde hagi vole vuracakti ise araya 2 rumen de sikistirirdi ya da rumen liginden adam

su dedigimi anlamak guc degil: hagiden 2 ayda scoutinge hakim olup acayip adamlar getirmesini bekleyemezsin. mancini bile ne tip adamlar getirdi gorduk. devre arasi transferi herzaman risklidir

neyse 2. point su 2004te ftnin rezil ettigi takimi hagi toparlamistir. rijkaard gidince terimin bulasmaya tenezzul etmedigi rezilligi elinden geldigince duzeltmeye calismistir. o esnada romanyadan tanidigi adami getirirse eyw demekten baska bisey yapamayiz. eger birine yada kendisine para kazandirdiysa ayip etmistir ama boyle birsey olduguna inanmiyorum bunlar hurafedir

hagiye saygisizlik eden de haindir tesekkurler

ilk geldiginde song tomas conceicao bi suru adam geldi heralde hagi vole vuracakti ise araya 2 rumen de sikistirirdi ya da rumen liginden adam

su dedigimi anlamak guc degil: hagiden 2 ayda scoutinge hakim olup acayip adamlar getirmesini bekleyemezsin. mancini bile ne tip adamlar getirdi gorduk. devre arasi transferi herzaman risklidir

neyse 2. point su 2004te ftnin rezil ettigi takimi hagi toparlamistir. rijkaard gidince terimin bulasmaya tenezzul etmedigi rezilligi elinden geldigince duzeltmeye calismistir. o esnada romanyadan tanidigi adami getirirse eyw demekten baska bisey yapamayiz. eger birine yada kendisine para kazandirdiysa ayip etmistir ama boyle birsey olduguna inanmiyorum bunlar hurafedir

hagiye saygisizlik eden de haindir tesekkurler

hurafe değil dostum.. eğer bir td devre arasında rezil bir topçuyu sırf kendi memleketinden olduğu için ederinin 3-4 misline getiriyorsa bil ki bu çalıştırdığı klübü yolunacak kaz olarak görmesinden ötürüdür.. scouta hakim değilse yapmasaydı transfer.. bile bile soygun yapmasaydı.. alt yapıdan adam çıkarsaydı.. batacaksa onlarla batsaydı... o zaman emin ol helal olsun adama diyecektik bir çoğumuz... becali ve popescu.. bunlar da az yolmaya çalışmadılar galatasarayı.. o leş chivuyu getirmek için ellerinden geleni yaptılar.. ve kim bilir daha niceleri... biz hala adnan bros ve bunların elinde olsaydık zaten şimdiye küme düşmüş olurduk ve iflasımızı verirdik...

td olarak başarısız olmasından dolayı suçlamıyorum farkındaysan, çapı neyse o kadar tdlik yaptı ama o kuş kadar aklıyla yapmaya çalıştığı dümendir beni gıcık eden.. bilmem anlatabildim mi.. zaten suç onda değil ona inanıp td diye getiren çapsızlardadır... aynı çapsızlar skibbe, rijkaard türü faciları da yaşatmışlardır bu camiaya...

şampiyooon yap bizi cehennemde yak biziiiii

tumblr_inline_mplxhugqrw1qz4rgp.gif

geçenlerde misimoviç,adnan sezgin,lising ve sakız muhabbetlerini güzel bi şekilde derlemiştin.

aradım bulamadım elının altındaysa buraya kopyala yapıştır yapar mısın

Yazmisimdir illa ki, ama kim bilir nereye. Zaten, degil bir paragraf, ansiklopedi de yazsan Hagi'yi yasayamamis, Galatasaraylilik'tan nasibini alamamis tiplere bisey anlatamazsin. Ilk geldiginde bi I love you ceker, ilk firsatta da yerin dibine sokarlar. Bu yuzden cogunu kaale alip cevap bile yazmiyorum artik. Hagi'ye verilenlerin ve Hagi'ye yapilanlarin farkina varamamak icin bildigin sunta olmak gerekiyor. Bunu da benim diyen bi ton Galatasarayli basarmis durumda malesef. Birak onlar Hagi'nin Misimovic'i sakiz cignedigi icin gonderdigini zannetsinler.

baskanın sagı solu bellı olmaz mancını den oncede hagı dıyordu ama ınsallah yıne boyle bı hata yapmaz.

Hagi şu ana kadar iyi bir td performansı sergilemedi kabul.

Ama bence bu takımı terimden de manciniden de denizliden de kat be kat daha iyi yönetir

Hagi'den bir yol olmaz. Bumerang gibi atıp atıp döndürüyoruz adamları. Bu gereksiz geleceğine yılmaz vural gelsin daha iyi. Adamın futbolculuğuna gram lafım yok ama gerek td olarak yetersizliği gerekse kulübü her fırsatta kazıklamasıyla allah'a yakın bize uzak olsun diyorum.

Hagi şu ana kadar iyi bir td performansı sergilemedi kabul.

Ama bence bu takımı terimden de manciniden de denizliden de kat be kat daha iyi yönetir

Sneijder'i kadrodışı bırakır. Telles'i Bruma'yı vesaire oynatmaz. 3 beş kuruş etmez Rumen de cepte.

Niye oynatmasın te allam ya hagi hırslı topçuyu sever

Hagi'nin futbolculuğuna laf eden adama vücudumun her bölgesiyle ayrı ayrı gülerim. Ama teknik direktör olarak sıfır noktasında benim için. Birisi futbolculuğu iyi diye teknik direktörlükte de başarılı olacak diye bir kaide yok. Öyle olsa, Pele ve Maradona teknik direktörlükte de efsane olurdu. Teknik direktörlük ayrı beceri gerektirir ve o beceri Hagi'de yok.

Hagi'nin futbolculuğuna laf eden adama vücudumun her bölgesiyle ayrı ayrı gülerim. Ama teknik direktör olarak sıfır noktasında benim için. Birisi futbolculuğu iyi diye teknik direktörlükte de başarılı olacak diye bir kaide yok. Öyle olsa, Pele ve Maradona teknik direktörlükte de efsane olurdu. Teknik direktörlük ayrı beceri gerektirir ve o beceri Hagi'de yok.

Ben hala yukardaki mesajındayım , neden en iyi yabancı oyuncularımızı oynatmasın ? Beceri ile açıklanacak bir iddaa değil bu.

yanlız şöyle de bir gerçek var adamcağız hiç yaz hazırlığı geçirmedi hep arada geldi

C5303 cihazımdan gönderildi

hoca olmasın ama altyapı ya da oyuncu izleme vs. olarak çalışmalı.. Romanya'nın son yıllarda çıkan oyuncularının çoğunu Hagi yetiştirdi(oğlu dahil) Arda'yıda ilk oynatan Hagiydi.

yanlız şöyle de bir gerçek var adamcağız hiç yaz hazırlığı geçirmedi hep arada geldi

C5303 cihazımdan gönderildi

Ilk doneminde yaz sezonunu gecirdi. Ama iki senede 30-40 oyuncu getirip gonderen Fatih hoca sayesinde, kulupte dogru durust harcama gucu kalmamisti o donem. Hagi, Fener'de kiralik oynayan Tomas'i ve Fransa'dan Song'u getirtmisti. Sonra Real'den Conceicao'yu kiralatmisti. Vatandasi Petre'yi de yollatmisti ayrica.(hani diyolar ya Romenleri her geldiginde dolduruyor takima diye). Cok cuzi paralara Terim'in bir sezon evel ligi 6. bitirip Avrupa kupalarina katilamayan takimini sampiyonluga oynatacak hale getirmisti. Zaten Ilic takviyesiyle de sampiyon olmustu Hagi'nin kurguladigi kadro ertesi sezon.

Yani yaz donemi gecirdi gecirmesine ama cok kisitli bir butceyle gecirdi ve o butceyle de yapilabilecegin en iyisini yaptigina inaniyorum. Hep diyorum arkadaslar; Hagi'yi ilk donemi icin istediginiz kadar elestirin. Hakan'i G.birligi macinda neden cikarttin diyin, Hakan Yakin'i neden oynatmadin diyin, Umit Karan'i neden kiraya yolladin diyin, Fener'i 5'lerken neden Ribery'i oyundan cikatdin diyin, Saidou'ya neden sans vermedin diyin (hepsine olmasa da birkacina cevabim var) ama ikinci gelisi icin asmayin bu adami. Yapabilecegi hicbirsey yoktu. Fatih Terim'in korkudan gelemedigi donemde isini, gucunu, altyapi okulunu ve otel yatirimlarini birakti geldi bu adam Galatasaray icin. En gunahsiz adamken Adnanlar onu da taraftarin gozundeki en kirli adam konumuna getirdi. Halbuki o dandik kadroya Antep maclarinda, Fener maclarinda ne de top oynattirmisti. Ama ya sonuca gidemedik, ya klasik basit gollerimizi yedik, ya da o sezon sonunda Aziz Yildirim'in bile 'Galatasaray, hakemler tarafindan bu sezon baya hasar gordu' dedigi gibi hakemler tarafindan bicildik. Cogu kisinin Arena'daki Fener maci icin Hagi'yi astigini biliyorum, ama bir kisi de cikip demedi; durum 1-0 iken Baros'un faul diye kesilen nizami golu neden verilmedi diye. Olsun ama, Hagi'ye bu nedenlerden laf atacak adamin koy kıçına.

Geri
Üst Alt