Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya adam belki fırsatını bulamadı ilk tdliğinde istediği adamı getirmeye nerden biliyosun? getirmek istedi ama getiremedi belki? klübün ekonomisi zaten iyi değildi staddan önce.. getirebildikleri adamların da çapı belliydi.. hagi de buna dahil.. çapı belli bir tdlik yapabildi.. uğraştı durdu ikinci tdliği zamanında getirdi işte istediği adamları ve gördük nasıl facia olduklarını.. altyapı okulu işletmesini ben mi söyledim? bana ne okulundan? ben yaptığı işe bakarım.. bu mesleği yapıyorsa ve görev almayı kabul ediyorsa aynı futbolculuğundaki gibi ciddiyet gösterecekti.. o ne yaptı? yalan olacağını anladığı için bari son bir vole vurayım dedi.. getirdiği adamlardan zarar etmedik mi? iş etiği diye bir şey yoktu hagide.. hala nasıl ciddi ciddi savunabiliyorsun aklım almıyor..
ilk geldiginde song tomas conceicao bi suru adam geldi heralde hagi vole vuracakti ise araya 2 rumen de sikistirirdi ya da rumen liginden adam
su dedigimi anlamak guc degil: hagiden 2 ayda scoutinge hakim olup acayip adamlar getirmesini bekleyemezsin. mancini bile ne tip adamlar getirdi gorduk. devre arasi transferi herzaman risklidir
neyse 2. point su 2004te ftnin rezil ettigi takimi hagi toparlamistir. rijkaard gidince terimin bulasmaya tenezzul etmedigi rezilligi elinden geldigince duzeltmeye calismistir. o esnada romanyadan tanidigi adami getirirse eyw demekten baska bisey yapamayiz. eger birine yada kendisine para kazandirdiysa ayip etmistir ama boyle birsey olduguna inanmiyorum bunlar hurafedir
hagiye saygisizlik eden de haindir tesekkurler
geçenlerde misimoviç,adnan sezgin,lising ve sakız muhabbetlerini güzel bi şekilde derlemiştin.
aradım bulamadım elının altındaysa buraya kopyala yapıştır yapar mısın
Hagi şu ana kadar iyi bir td performansı sergilemedi kabul.
Ama bence bu takımı terimden de manciniden de denizliden de kat be kat daha iyi yönetir
Sneijder'i kadrodışı bırakır. Telles'i Bruma'yı vesaire oynatmaz. 3 beş kuruş etmez Rumen de cepte.
Niye oynatmasın te allam ya hagi hırslı topçuyu sever
Hagi'nin futbolculuğuna laf eden adama vücudumun her bölgesiyle ayrı ayrı gülerim. Ama teknik direktör olarak sıfır noktasında benim için. Birisi futbolculuğu iyi diye teknik direktörlükte de başarılı olacak diye bir kaide yok. Öyle olsa, Pele ve Maradona teknik direktörlükte de efsane olurdu. Teknik direktörlük ayrı beceri gerektirir ve o beceri Hagi'de yok.
Hagi'nin futbolculuğuna laf eden adama vücudumun her bölgesiyle ayrı ayrı gülerim. Ama teknik direktör olarak sıfır noktasında benim için. Birisi futbolculuğu iyi diye teknik direktörlükte de başarılı olacak diye bir kaide yok. Öyle olsa, Pele ve Maradona teknik direktörlükte de efsane olurdu. Teknik direktörlük ayrı beceri gerektirir ve o beceri Hagi'de yok.
yanlız şöyle de bir gerçek var adamcağız hiç yaz hazırlığı geçirmedi hep arada geldi
C5303 cihazımdan gönderildi
Mancini yaz hazırlığı mı geçirdi?
yanlız şöyle de bir gerçek var adamcağız hiç yaz hazırlığı geçirmedi hep arada geldi
C5303 cihazımdan gönderildi