#10 Jaka Lakovič

Cevap: #5 Jaka Lakovič

Ne umutlarla gelmişti ne çok sevinmiştim. Ama beklentimizin aksine vasat bir oyuncu kadar bile oynayamadan bir sezonu mahvedip gidiyor şimdi

Erkek takımıyla ilgili transfer başlığı neden açılmıyor.

Atsan atılmaz, satsan satılmaz. taliplisi çıkmazsa küstürülmesin bari. Eurocup için benchte bir şutör tutsak zararlı olmaz.

Vallahi İtalya'daki hazırlık kampında yoktu herhal,takımda kalmayacağı söylenmiştir herhalde.Gidecek yer yoksada kalsın,şütör,tecrübe,serbest atışçı hayır demem.

Cevap: #50 Jaka Lakovič

50 numarayi almis.

Kurtulamadik mi hala sundan? Adam istenmedigi yerde zorla duruyor yahu, boyle sporculara sinir oluyorum. Riera 1 Baros 2 Lakovic 3. Sirada kim var merak ediyorum.

Kurtulmak mı? Eyüp abinin(Yıldız) söylediğine göre FB derbisi için forma şansı bile doğmus :o

Bu adam basketin Hagisi neden bahsediyorsunuz ya geçen sene o kadroyla yapabilceginin en iyisini yaptı. Lakovic herzaman 10 Numaradır.

İyi şutör.Oyun kilitlendiğnde sal sahaya acsın oyunu bir 3 lükle.

kalacagına göre oynatmak en iyisi. şu kadroda daha fazla verim verebilir aslında. daha boş şutlar atar.

Bu saatten sonra bizim takımda oynaması zor.Zaten 1-2 rotasyonu çok geniş ve hepsi savunma yapan adamlar.

Lakovic in savunması 0.

4 Ekim'de Galatasaray - fÜlker. Allah'ın izniyle yıkacağız Halkapınar'ı başlarına ..

Bu saatten sonra bizim takımda oynaması zor.Zaten 1-2 rotasyonu çok geniş ve hepsi savunma yapan adamlar.

Lakovic in savunması 0.

Enderinde asist ozelliği ve takımı yonlendirmesi 0. Onu napacaz peki? Bize akıllı sakin ve takımı yonetecek bi guard lazım. Lakovic kalıyosa işimize yarar.

Enderinde asist ozelliği ve takımı yonlendirmesi 0. Onu napacaz peki? Bize akıllı sakin ve takımı yonetecek bi guard lazım. Lakovic kalıyosa işimize yarar.

Lakoviç kalıcağına Arroyo gelsin, dediğin özelliklerde çok daha faydalı olur Jaka 'dan...

Geri
Üst Alt