#10 Leroy Sané

İnşallah toparlar dediğimiz kimse toparlamadı. Çünkü öyle bir olay yok, bi adam neyse odur. Bak frankowksi toparladı mı, ziyech, zaha toparladı mı? Olmaz yani bu iş, bu seviye adam iki maç üstüste kötü olamaz, ikinci maç vasata çıkar, üçüncü maç iyi oynar, bunun geldiğinden beri vasat maçı bile yok.
Bi adam aldığı her topu kaybeder mi ya?

Takımın sahada çift forvetle yer aldığı bir düzende Sane' ye hiçbir surette yer yoktur zaten ki form durumundan bağımsız söylüyorum. CV si ve maaşı en yüksek üç oyuncuyu bir arada oynatamayacağın baştan belli ise kadro planlamasında yine sıçıp batırmışsın demektir.

Sane özelinde değil, genel anlamda da çift forvet işinden son derece endişeli olduğumu belirteyim. KG-Rize gibi osuruktan takımlara karşı, tek forvet oynarken dahi orta saha üstünlüğü kuramayan takımın, güçlü takımlar karşısında çift forvetle helva gibi dağılacağını öngörmek için futbol alimi olmaya gerek yok.

Formsuz olabilir. Takıma, lige alışamadı vs bir yere kadar kabul ederim ama sahada yürümesi, kaybettiği topun ardından koşmaması kabul edilemez.

Büyük hayal kırıklığı

Kardeşim büyük takımlar bir adamdan kolayca vazgeçiyorsa orada bir sıkıntı var demektir

Bu Bissouma işinde de aynısı olacak

Onu da istemiyorum

Bu arada Sane inşallah toparlar diyelim

Ama pek umudum yok

Kötü maç çıkardı ama birkaç kez bekine yardıma gelip rakibi bozup top kazanması fukara tesellisi oldu. Yoksa hali tavrı Zaha'yı andırıyordu bu maç.

Sane yüzünden Barisida kaybettik.Bir taşla 2 kuş buna denir.Helal olsun başka söze hacet yok.
Ve biz bunu hep yapıyoruz.Derste almıyoruz.
Buna karşın 10 numaramız listenin son günü olmasına karşın YOK.Sanemiz var.

bunu söylemek istemezdim ama geseme açıkça yıllık 15 milyon kazık girdi

Sane yüzünden Barisida kaybettik.Bir taşla 2 kuş buna denir.Helal olsun başka söze hacet yok.
Barışın Sane ile alakası yok. Barış kendi seçimlerini yaşıyor.

Ne alaka barış- sane barış sane geldiği için mi arıza çıkardı

Formsuz olabilir. Takıma, lige alışamadı vs bir yere kadar kabul ederim ama sahada yürümesi, kaybettiği topun ardından koşmaması kabul edilemez.

Acayip Ziyech vibes almaya başladım. Hiç bizim profile uygun hareket etmiyor sahada. Terliyecem diye korkuyor galiba başka açıklaması yok.

Asla öyle düşünmüyorum.Zahanin Keremle alakası yoktu Rashicanin Tete ve Ziyech ile alakası yoktu.Sen öyle düşün ama asla katılmıyorum.Birbiriylr bağlantılı hepsi.
Dostum, o geldi bu bozuldu şu geldi bu bozuldu, biri bozulacak diye oyuncu mu alınmayacak? sen çalıştığın iş yerinde yanına adam alındı diye bozuluyor musun?

Dostum, o geldi bu bozuldu şu geldi bu bozuldu, biri bozulacak diye oyuncu mu alınmayacak? sen çalıştığın iş yerinde yanına adam alındı diye bozuluyor musun?
Ben ondan daha iyi iş yapiyorsam ve o benim 10 katın iyi alıyorsa bozukurum hatta isyan çıkartırım.Durust ol lütfen

Ben ondan daha iyi iş yapiyorsam ve o benim 10 katın iyi alıyorsa bozukurum hatta isyan çıkartırım.Durust ol lütfen
Daha adam üç maça çıktı neye göre sen ondan iyisin? O kadar iyiysen kariyerinde neden sadece Keçiören var karşındaki adam Google da çalışmış sen gelmişsin cemişgezek yazılımdan ben niye aynı parayı almıyorum

Hemen gömmüş herkes..yeni ülke,yeni bir kültür her şey adam için yeni..Bu adam sane ve kendini defalarca kanıtladı. 1-2 hafta sonra sane show başlar..

İyi güzel diyorsunda kimse seni kesmedi, kimse seni arkaplana atmadı, menajerin geldi kafanı karıştırdı. Ha adam sezon boyuncu böyle devam eder zaten aksiyon alınır, alındı da. Sen ilk günden yerin hazır olmasına rağmen bozuluyorsa buyur kapı orada derim. Sende dürüst ol lütfen.

edit: Hatta çok acayip bir animasyon devinde "temaparkı" için çalışıyorum gelenin gidenin iyisinin kötüsünün o kadar çok değişkeni olan firma ki bozulamıyoruz.

Daha adam üç maça çıktı neye göre sen ondan iyisin? O kadar iyiysen kariyerinde neden sadece Keçiören var karşındaki adam Google da çalışmış sen gelmişsin cemişgezek yazılımdan ben niye aynı parayı almıyorum
Hayır yanlış düşünüyorsun.3 senedir bu takımın her türlü kahrını Barış çekiyor.Sen CV ye göre getirdin.Ama verdiği hicbirsey yok.Daha verecek.Sen vereceğine para verdin.Vermise vermiyorsun.Lutfen böyle bakarmisin olaya.

İyi güzel diyorsunda kimse seni kesmedi, kimse seni arkaplana atmadı, menajerin geldi kafanı karıştırdı. Ha adam sezon boyuncu böyle devam eder zaten aksiyon alınır, alındı da. Sen ilk günden yerin hazır olmasına rağmen bozuluyorsa buyur kapı orada derim. Sende dürüst ol lütfen.
Tamam kabul .Gidebilir mesele değil.Ama yarın çok ararız.Suan aradığımız gibi Sevgili Sinan.Eger orta saha 10 numarada alamazsak .Ortadan deleme kanatlardan deleme .Nasıl savunmaları gececegiz.Soylermisin.Yanlis yapıyoruz onu dmeek istiyorum.Yarin Abdulkerimde kaçacak.Yaz biryere bu kafayla.Sonra onuda çok arayacağız.Benim derdim GS.

Geri
Üst Alt