Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.90'lık zanini vücuduna yapmıslar İlkay'ı karizma tavan olmus böyle

Her topçunun mizacı farklıdır. Barış benim sevdiğim bir oyuncuydu ama eli belinde gördüğüm de çok oldu. Bu Barış'a bir eleştiriden ziyade bu konuda hedefe koymaya çalıştığınız Sane için cevaptır.
Son maçta da takımın geneli 2. viteste takıldığından yine günah keçisi Sane oldu. Halbuki bir önceki maça damga vuran da oydu.
ilkay'ın gelmesi, kendisinin performansına (alışma süreci dahil) muhakkak ki olumlu etki edecektir.Aynı noktadayız, bu bedelleri verdiğimiz adam her maça etki etmek zorunda.
Umarım bir an önce kendini daha fazla sahaya verir.
Muhtemelen bu transfer sezonunda oluşan tepkilerin bir başka nedeni sane.Bence biraz hayal kırıklılığı var.İlk maçlarda alışır falan diyordum ama Hala soru işareti mevcut.Üstelik takımda tek fark yaratan oyuncu olan yunusla aynı mevkide oynuyor.Barış problemi olmasa yunus saneyi keser.Ama barış bu saatten sonra ne kadar oynar ve faydalı olur tartışılır.Yunus solda sane sağda çok verimsiz olur.Bu arkadasin acilen toparlamasi ve profesyonel futbolcu gibi oynamasi gerek. Top teknigi, oyun bilgisi vs. diye zirlamanin alemi yok, simdiye kadar bok gibi oynadi.
kanat oyuncularının tüm maç koşmasını beklemiyorum. üstlerine düşen vakitlerde gereken eforu koymaları yeterli. sane hem pres yaparken, hem savunmaya dönerken gerekeni yapıyor. top kaybettiğinde bu kaybediş sonucu zaten top onun sorumluluk alanının çok dışına gittiyse hemen dönüp koşması gerekmiyorNasıl yok geçen maçta jogging yapıyordu topu kaybettikten sonra
Antrenman kalitemiz düşük kalıyor onlara göre bence.Normalde geçenki turnuvada acayip sprint atıyordu.