#10 Leroy Sané

Screenshot Capture - 2025-09-02 - 17-59-16.webp

Her topçunun mizacı farklıdır. Barış benim sevdiğim bir oyuncuydu ama eli belinde gördüğüm de çok oldu. Bu Barış'a bir eleştiriden ziyade bu konuda hedefe koymaya çalıştığınız Sane için cevaptır.

Son maçta da takımın geneli 2. viteste takıldığından yine günah keçisi Sane oldu. Halbuki bir önceki maça damga vuran da oydu.

Herkes zaten istiyor performans göstermesini ama böyle oyunculardan her maçta üst düzey verim alamayınca hayal kırıklığı yaşıyoruz işte. Etrafındaki yeni oyuncularla bu durum değişir umarım.

Sane'yi begeniyorum. Beklentim var ama uyum saglamasını, coşmasını beerken mayis'a girmis olmayalim

Bu arkadasin acilen toparlamasi ve profesyonel futbolcu gibi oynamasi gerek. Top teknigi, oyun bilgisi vs. diye zirlamanin alemi yok, simdiye kadar bok gibi oynadi.

İnsanlar saracak topçu arıyor takımda. Önce Apo, şimdi Sane, sonra da Yunus'a sararsınız falan.

Bu arkadasin acilen toparlamasi ve profesyonel futbolcu gibi oynamasi gerek. Top teknigi, oyun bilgisi vs. diye zirlamanin alemi yok, simdiye kadar bok gibi oynadi.
Muhtemelen bu transfer sezonunda oluşan tepkilerin bir başka nedeni sane.Bence biraz hayal kırıklılığı var.İlk maçlarda alışır falan diyordum ama Hala soru işareti mevcut.Üstelik takımda tek fark yaratan oyuncu olan yunusla aynı mevkide oynuyor.Barış problemi olmasa yunus saneyi keser.Ama barış bu saatten sonra ne kadar oynar ve faydalı olur tartışılır.Yunus solda sane sağda çok verimsiz olur.

Başımızdakil çapsızlara söylenecek çok şey var da kime ne anlatacaksın.

Nasıl yok geçen maçta jogging yapıyordu topu kaybettikten sonra
kanat oyuncularının tüm maç koşmasını beklemiyorum. üstlerine düşen vakitlerde gereken eforu koymaları yeterli. sane hem pres yaparken, hem savunmaya dönerken gerekeni yapıyor. top kaybettiğinde bu kaybediş sonucu zaten top onun sorumluluk alanının çok dışına gittiyse hemen dönüp koşması gerekmiyor

bir oyuncunun çok top kaybetmesi onun defansif katkısından bağımsız yani bence

Motivasyon müzikli özel çalışma antrenman sitorileri düştü mü?

Çalış Sane çalış,
İkardi'yle çalış.

Antrenman kalitemiz düşük kalıyor onlara göre bence.Normalde geçenki turnuvada acayip sprint atıyordu.

Antrenman kalitesi ile en ufak alakası yok adam ayağına gelen topu kontrol edemiyor, pas veremiyor, şut atamıyor. 50 yaşında eski futbolcuyu çıkarsan alır verir bu artık onun kalıtsal özelliği olay tamamen alışma ile alakalı. Şu an Zaha'nın kopyası ama 10 maçı tamamlamadan yerden yere vurmak istemiyorum zira kulüp ciddi bir yatırım yaptı. Pek ümidim yoktu ama Kayseri maçında gösterdiklerini en azından anadolu maçlarında gösterirse double double gelir bu da şampiyonluğumuz için yeter.

Geri
Üst Alt