#10 Leroy Sané

City maçı bittiğinde genel kanı olarak sezonun en iyi 3 oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu. Böyle birine "Bayılıyoruz bitik adamlara milyonları bayılmaya" demek doğru değil. Bu takımda kimse sakatlıktan iyi dönemiyor. Eleştirinin hedefi orası olmalı.
Yıldız maaşı verdiğimiz oyuncudan yıldız performansı görmek istemek anormal değil. Icardi’nin iyi olduğu dönemler, Mertens ve örnekler varken ki Osimhen canlı örneğidir, fark yaratabilen kişilerdi. Bu arkadaş o aura’yı ve arzuyu göstermiyor. Osimhen’de sakatlıktan döndü ama bıraktığı yerden devam etti. Beklentimizi çok yukarıda tutmadan sezon sonu satmaya bakalım.

Yıldız maaşı verdiğimiz oyuncudan yıldız performansı görmek istemek anormal değil. Icardi’nin iyi olduğu dönemler, Mertens ve örnekler varken ki Osimhen canlı örneğidir, fark yaratabilen kişilerdi. Bu arkadaş o aura’yı ve arzuyu göstermiyor. Osimhen’de sakatlıktan döndü ama bıraktığı yerden devam etti. Beklentimizi çok yukarıda tutmadan sezon sonu satmaya bakalım.
Osimhen özel bir atlet. Örneği yok gibi bir şey. Onun dışındaki hepsi sakatlıktan iyi dönemedi. Hep bir süreç gerekti. Sane oynaya oynaya tekrar aynı ritmi bulacaktır. Sakatlıktan erken döndürmek sebebiyle olmuyordur umarım bu işler.

Osimhen özel bir atlet. Örneği yok gibi bir şey. Onun dışındaki herkes sakatlıktan iyi dönemedi. Hep bir süreç gerekti. Sane oynaya oynaya tekrar aynı ritmi bulacaktır.

Bu arada Osimhen de aslında kendi standardının altında döndü sakatlıktan. Sadece kendi standardı çok yüksek olduğu için onun altı bile çok iş yapıyor.

Dün Hollanda’nın spikeri hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu değişikliği performansı dedi bu arada

4'e 3 geldiğimiz pozisyonda topu alıp hızlanmamanın özel bir sebebi var mı?

Üstüne gittin sol taraf kabak gibi boşken açısını kaybetmiş Osimhen'e pas verdin.

Ne diyeceğimi bilmiyorum milyonluk eşşek böyle oluyor demek ki...

Toparlar. Bu sene ŞL'de ve ligde önemli performanslar verdi, bi ara takımda Yunus ve Barış'tan fayda alamazken Sane bizi taşıdı.

Şimdi Barış çok formda, Sane düşüşte.

Tüm sezon mükemmel formda geçirmesini beklemiyorum bir oyuncunun hele sakatlık yaşadıysa maalesef.

Son düzenleme:
keyfi bilir oturur dünya kupası oynanırken yerine de frankfurttan falan random bir adam gider , kendisi de tvden takip eder

Bu arada Sane'yi taktik üzerinden değerlendirip kötü performansını temize çıkarmaya çalışmak hata olur abi. Dün Kenan'ı izledik mesela. Kanat işte, at topu finke misali at topu Kenan'a oynuyor Juventus.

Biz Sane'yi defalarca ceza sahasına yakın yerde topla buluşturduk, insan 1 kere 1 çalım atıp pozisyon yaratıp şut çeker.

Barış'ın 2 maç boyunca yapabildiği hiçbir şeyi 1 kere bile yapamadı.

Veya Sane form tutup iş yaptığında taktik olarak ne farklılık vardı?

Aynı sorun İcardi için de geçerliydi işte gol atamayınca top gelmiyor abi muhabbeti dönüyordu.

Hayır arkadaşlar kötü oynuyor çok basit.

Sene sonuna kadar forma yüzü görmemeli bu sorumsuz. Hepsini anladım ama topu ayaginin altından kaçırıp kontrol edememesi ne kadar kopuk olduğunun bir kanıtı. Zaten solda oynamak istemediği için oynatılmıyor Beyzade.
Sağda bunu oynayacağıma BAY, Asprilla, Yunus ve Sallai'den birini oynatırım. Akıllanana kadar beklesin kulübede beyefendi. Sezon sonu da Araplara şut!

Şu sakatlıktan döndü mazeretlerinden gına geldi.Bıkmadınız be arkadaş.Abi adamlar ölmüyor yapmayın Allah aşkına.Sanki ayak kırıldı bir sene oynamadı.
İyi oynadığı dönemlerde bile skor katkısı zor yapıyor.Arkadaş kötü oynarsın sıkıntı değilde bu kadar basit top kaybı kabul edilir değil.Gidemiyorsan ver basitce topu abi..Nasıl yapıyor bu hataları aklım almıyor.

Ama bizim orta saha çok zayıf orta saha.
Bizde 8 de yok 10 da yok..
Bu takımı çok etkiliyor.
Utanmaz arlanmazlar görmedi şu eksiği.
Bıktım şu iş bilmezliklerinden

Bu arada Sane'yi taktik üzerinden değerlendirip kötü performansını temize çıkarmaya çalışmak hata olur abi. Dün Kenan'ı izledik mesela. Kanat işte, at topu finke misali at topu Kenan'a oynuyor Juventus.

Biz Sane'yi defalarca ceza sahasına yakın yerde topla buluşturduk, insan 1 kere 1 çalım atıp pozisyon yaratıp şut çeker.

Barış'ın 2 maç boyunca yapabildiği hiçbir şeyi 1 kere bile yapamadı.

Veya Sane form tutup iş yaptığında taktik olarak ne farklılık vardı?

Aynı sorun İcardi için de geçerliydi işte gol atamayınca top gelmiyor abi muhabbeti dönüyordu.

Hayır arkadaşlar kötü oynuyor çok basit.
Topla auta çıktı adam rezil bir şekilde. Kendi bile güldü kendi haline. Ben bu saatten sonra Sane'den olacağını sanmıyorum. Sene sonuna kadar beklesin. Sene sonu kontenjan doldurmasın..

Dün ben de çok sövdüm ama o kadar kötü olmasına rağmen adamın 2 asistini yediler. Özellikle sara ya attığı pas çok iyiydi. Atsa 2-1 oluyordu döndü 3-0 oldu.

Taç çizgisine yapışmasın ve kaçak oynamasın diye acaba 10 numarada mı oynatsak

Çöl bedevisi Feghouli dahi bundan kat be kat büyük topçuydu, 3 maç iyi oynayacak diye şampiyonluklar riske edilemez. Aldığı parayı hak etmiyor, sezon sonunda ilk gönderilmesi gerekenlerden.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık öncesi City maçında çok iyiydi. Bir sakatlandı yine 2 maçtır sezon başındaki gibi oynuyor. Rakibin topla üstüne binmeler, top kontrol edememeler.

Dün 2. yarı girip maçı değiştirmesini umuyordum, kendisinden bunu beklemek de yanlış değil ama o Lang kötü olmasına rağmen oyunda kalsa daha iyiydi dedirtmeyi başardı.

Bir de ısrarla sağda oynaması artık rahatsız ediyor beni. Girdiği gibi sola geçiyor Barış. Hayatında solda oynamamış gibi nedir bu ısrar anlamıyorum. Sol ayaklı adam sağda, sağ ayaklı adam solda oynuyor.

Geri
Üst Alt