Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü kapanan takımlar. Kapanan takımlara karşı hangi oyuncumuz iş yapıyor?Bu adam net maç seçiyor. CL maçlarında, FB maçlarında oynadığı oyuna bakıyorum birde Anadolu takımlarına karşı oynadığı oyuna bakıyorum arada uçurum var. Yahu şampiyonluk maçında bari biraz istekli oyna.
Bu adamın bütün kariyeri kapanan takımlara karşı oynayarak geçti. Bize gelince mi unuttu kapanan takımlara karşı oynamayı. Normalde iyi oynadığı maçlarda inanılmaz bir topçu diyorum bunun için ki öyle, ama umursamayıp sürekli top kaybı yaptığı maçlarda çıldırtıyor insanı. O yüzden seneye yollar ayrılırsa üzülmem şahsen. Ama işte bizden aldığı parayı Avrupa'da kimse vermez Sane'ye o yüzden ayrılma ihtimali çok düşük.Çünkü kapanan takımlar. Kapanan takımlara karşı hangi oyuncumuz iş yapıyor?
Hangi ligde kapanan takımlara karşı geçti? Bu kadar kepaze dercesinde futboldan nefret edercesine oynayan rakiplerin olduğu başka lig var mı? Seneye 10 numaraya düzgün bir transfer yaparsak o zaman tekrar izlemek gerek.Bu adamın bütün kariyeri kapanan takımlara karşı oynayarak geçti. Bize gelince mi unuttu kapanan takımlara karşı oynamayı. Normalde iyi oynadığı maçlarda inanılmaz bir topçu diyorum bunun için ki öyle, ama umursamayıp sürekli top kaybı yaptığı maçlarda çıldırtıyor insanı. O yüzden seneye yollar ayrılırsa üzülmem şahsen. Ama işte bizden aldığı parayı Avrupa'da kimse vermez Sane'ye o yüzden ayrılma ihtimali çok düşük.
Hangi topçular gitmeli sn bektaş, hocayla beraber tabikiymetli 1 sporcu
hicbiriHangi topçular gitmeli sn bektaş, hocayla beraber tabi