#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

Ligde kupada 35 maçı görür rahat.

Benim ondan yana şüphem yok.

Sneijder'i alırken de bahsetmişti herkes bu adamda fazla gol fantastik hareketler beklemeyin diye hepside doğruydu. Sneijder mükemmel bir takım oyuncusu inanılmaz rahatlatır takımı eminim asistten daha çok asisttin asistini yapar Sneijder ve görünende o ki o kurnazlığıyla bizim madara Türk futbolunda gollerde atacak gibi.

Sneijder abi bu ya :ayatollah::ayatollah:

Kısaca beklentim minimum 35 maç. Gol ve asistte bekliyorum hatta Selçuk'u bile geçebilir bu konuda. :cool:

Kupadan yine eleneceğiz bence.Gruplardan önceki son eleme turunda ezik takımlar gelmiyor çünkü.

Ligde 25 maç falan oynasa kafi.Şampiyonlar Ligi'nde de minimum 6 maç oynasın.

Maçın kilidini açacak 5 gol ve 10 civarı asist beni tatmin eder.Ama bak maçın kilidini açacak diyorum,öyle 3-0 ken falan atılan gollerden değil. :D

Kupadan yine eleneceğiz bence.Gruplardan önceki son eleme turunda ezik takımlar gelmiyor çünkü.

Ligde 25 maç falan oynasa kafi.Şampiyonlar Ligi'nde de minimum 6 maç oynasın.

Maçın kilidini açacak 5 gol ve 10 civarı asist beni tatmin eder.Ama bak maçın kilidini açacak diyorum,öyle 3-0 ken falan atılan gollerden değil. :D

bu sene zaten hep kiliti açtı maçlarda sonradan rahatladık pek göze batmadı

orduda kurtarıcıydı kayseride ilk dakika golü attı maçı bitirdi karabükte zaten onun tek goluyle yendik

R.m. maçı zaten malum

Yeni Georghe HAGI modelimiz.Mental ve karakter açısından çok benziyor.Tabii üstat başka bir gezegendendi.Kimse bir HAGİ olamaz.Ama en azından özlemimizi klasıyla ve adamlılığıyla bir nebze dindirecek şahsiyettir: WESLEY:ayatollah:

Bu arkadaş bize tarihimizde kitlenen en büyük balonlardan biri olabilir, beni yanlış çıkarmak için 1 senesi var. Adamı hagiyle kıyaslıyorsunuz yazık.... Müzmin sakat sanırım, adam 1 maç oynuyor 1 maç sakat, sonra niye iyi oynamıyor sakatlıktan yeni çıktı, sonra ertesi maç tekrar sakat, klasik emre b vakası. Allahtan piyasası var, yani almamız hata değil, en kötü araplara/ruslara kitleriz 8-9 a

sa ben balon topçu Wesley

david_villa_messi_sneijder_ronaldo_xavi.jpg

Ligde kupada 35 maçı görür rahat.

Benim ondan yana şüphem yok.

Sneijder'i alırken de bahsetmişti herkes bu adamda fazla gol fantastik hareketler beklemeyin diye hepside doğruydu. Sneijder mükemmel bir takım oyuncusu inanılmaz rahatlatır takımı eminim asistten daha çok asisttin asistini yapar Sneijder ve görünende o ki o kurnazlığıyla bizim madara Türk futbolunda gollerde atacak gibi.

Sneijder abi bu ya :ayatollah::ayatollah:

Kısaca beklentim minimum 35 maç. Gol ve asistte bekliyorum hatta Selçuk'u bile geçebilir bu konuda. :cool:

Bu sezon zaten 15 maç oynadı, seneye 35 oynar sorun değil, zaten 3 kulvarda gidersek 60 maç yapabiliriz, yarısında oynasın kafi.

Arkadaşa hak vermek lazım,biz gibi Sarpinho gibi ultra mega oyuncuları görmüş bir taraftar topluluğuyuz ki Sneijder onun tırnağı bile olamaz,böyle uçan balonlarla işimiz olmaz,önce bir gölge pres yapsın o zaman takıma girer :trollface:

Bu arkadaş bize tarihimizde kitlenen en büyük balonlardan biri olabilir, beni yanlış çıkarmak için 1 senesi var. Adamı hagiyle kıyaslıyorsunuz yazık.... Müzmin sakat sanırım, adam 1 maç oynuyor 1 maç sakat, sonra niye iyi oynamıyor sakatlıktan yeni çıktı, sonra ertesi maç tekrar sakat, klasik emre b vakası. Allahtan piyasası var, yani almamız hata değil, en kötü araplara/ruslara kitleriz 8-9 a

:allecto:

bunu gönderip

inamoto gibi büyük topçular almak lazım

bak o zaman ŞL de final oynuyormuyuz oynamıyormuyuz

tamam ya balon demek istemedim, beklentileri karşılayamaz demek istedim. Hagiyle kıyaslanmaya başlamış şimdiden, hagi değil sergen olsa kafi.

İyi gün ve güzel sonuç taraftarlığına bir son verin.Karakter,kişilik yönünden eksiği olmayan ve başarılı bir geçmişi olan her üst düzey oyuncu İmparator'un şu an kurmuş olduğu takımda 1 numara olur.

Sen de bu forumun en büyük balonu olmaya adaysın, belkide en büyük balonusun. Sen ne zaman patlayacaksın ?

Performansi çok kötü insallah iyi bir kamp dönemi gecirir ozaman bomba gibi donebilir adamda o yetenek var eger 4-4-2 devam edersek beklentilerin uzağında kalabilir yinede bence imparatorun büyük bir imtihanı sneijder insallah eski formuna döner

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bakıyorum yavas yavas başlamışız snejideri yemeye.size oyuncu getirenın ta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt