ibrahimsaracglu
Sarı Üye
- 5 Mart 2011
- 269
- 0
- 266
Cevap: #14 Wesley Sneijder
hoca kurt bulur bir çaresini ..
hoca kurt bulur bir çaresini ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneider'e uygun bir şablon uygulanırsa ki FT'nin hiç beceremediği bir iştir..Yeni düzende Sneijder asist kralı olup en az 15 golü de atar bakın görün..Ama asıl mesele..Sorun sadece kendisinin bizim topla oynadığımız sırada katkı verebileceği ve kendisinin ileride topla buluşabileceği bir düzeni yapmakta..Bunu da FT'in yapabileceğini hiç sanmıyorum..
ft nın bişey yapıp yapamayacağını anlayacak kapasiteyide ben sende görmüyorum
Sneijder'den verim almak istiyorsak su lanet olasi cift forvet sevdasindan vazgecmemiz gerekiyor.
Ben teknik direktör değilim zaten..Okudun mu ne yazdığımı..Umrunda mı benim ne yazdığım..
Hani 24 maç diyorum..Drogba ve Sneijder gelmeden önceki oynadığımız oyun diyorum..Heralde memmundun 24 maçın 12'sinde puan kaybedilmesinden ve oynanılan futboldan..![]()
100% haklisin ama Burak veya Drogba yedek mi otursun ? Üstelik Burak sag/sol acik'da oynayamaz bu rezil Teknik'le.
Sneijder'den verim almak istiyorsak su lanet olasi cift forvet sevdasindan vazgecmemiz gerekiyor.
Ayni mantıkla 2 sene ust üste Tr kupasini alıp takımına UEFA'da yarı final oynatan Kocaman'i da elestirmeyiniz o halde.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Eleştiriye gelemiyor çoğunuz, sevdiğiniz birine karşı bir şey söylenince doğru bile olsa saldırıya geçiyorsunuz. İyi değil bu kadar fanatiklik.
Adam Terim'in bunu yapamayacağını söylemiş kendi fikridir, hemen yaftalamışsınız FM mi oynuyorsun sanki kendin Mourinho'sun gibilerinden.
Ayni mantıkla 2 sene ust üste Tr kupasini alıp takımına UEFA'da yarı final oynatan Kocaman'i da elestirmeyiniz o halde.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
o zaman sadece eleştirelim eleştirenlere kendi fikrimizi söylemeyelim.üyelerin teknik kadroyu eleştirme hakkı olduğu kadar koruma ve beyenme hakkıda vardır.
ben fener taraftarı olsam aykuta neden şampiyonun iki senedir 10 puan gerisinde kalıyoruz diye mutlaka sorardım ve federasyon kupasından fazla memnun olmazdım.