#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

Sneider'e uygun bir şablon uygulanırsa ki FT'nin hiç beceremediği bir iştir..Yeni düzende Sneijder asist kralı olup en az 15 golü de atar bakın görün..Ama asıl mesele..Sorun sadece kendisinin bizim topla oynadığımız sırada katkı verebileceği ve kendisinin ileride topla buluşabileceği bir düzeni yapmakta..Bunu da FT'in yapabileceğini hiç sanmıyorum..

ft nın bişey yapıp yapamayacağını anlayacak kapasiteyide ben sende görmüyorum

ft nın bişey yapıp yapamayacağını anlayacak kapasiteyide ben sende görmüyorum

:asd::asd: Ben teknik direktör değilim zaten..Okudun mu ne yazdığımı..Umrunda mı benim ne yazdığım..

Hani 24 maç diyorum..Drogba ve Sneijder gelmeden önceki oynadığımız oyun diyorum..Heralde memmundun 24 maçın 12'sinde puan kaybedilmesinden ve oynanılan futboldan.. :rolleyes:

drogba ve wesley gelmeden önce feneri yenip kupa almıştık,ligde liderdik ve şampiyonlar liginde gruptan cıkmıştık.futbol oynamadan bunlar nasıl başarılıyor.

Sneijder'den verim almak istiyorsak su lanet olasi cift forvet sevdasindan vazgecmemiz gerekiyor.

fikrini belirtene karşı konulan argümanlara bak ya bin tanede layk almış

o mantıkla ne bir futbolcu ne bir yönetici ne bir teknik direktör eleştiremezsiniz

hayatını adamış sanki adam adamamış demiş gibi

Eleştiriye gelemiyor çoğunuz, sevdiğiniz birine karşı bir şey söylenince doğru bile olsa saldırıya geçiyorsunuz. İyi değil bu kadar fanatiklik.

Adam Terim'in bunu yapamayacağını söylemiş kendi fikridir, hemen yaftalamışsınız FM mi oynuyorsun sanki kendin Mourinho'sun gibilerinden.

:asd::asd: Ben teknik direktör değilim zaten..Okudun mu ne yazdığımı..Umrunda mı benim ne yazdığım..

Hani 24 maç diyorum..Drogba ve Sneijder gelmeden önceki oynadığımız oyun diyorum..Heralde memmundun 24 maçın 12'sinde puan kaybedilmesinden ve oynanılan futboldan.. :rolleyes:

Sadece eksileri ortaya atmakla olmaz bu iş.

Artılarını ne yapacaksın ?

Neticede şampiyon olduk ve CL de çeyrek final yaptık.

Sen memnun değil misin yoksa ?

Ayni mantıkla 2 sene ust üste Tr kupasini alıp takımına UEFA'da yarı final oynatan Kocaman'i da elestirmeyiniz o halde.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Yarı Final Kocaman'ın önemli bir artısıdır.Ama önemli bir eksisi de var Galatasaray'ın sürekli gerisinde kalması.

Herkesi eleştirebiliriz fakat artılarını da belirtmek gerekir.Sırf eksilerinden dem vurmak olmaz.

Eleştiriye gelemiyor çoğunuz, sevdiğiniz birine karşı bir şey söylenince doğru bile olsa saldırıya geçiyorsunuz. İyi değil bu kadar fanatiklik.

Adam Terim'in bunu yapamayacağını söylemiş kendi fikridir, hemen yaftalamışsınız FM mi oynuyorsun sanki kendin Mourinho'sun gibilerinden.

eleştiriye geliriz zırvalamak bambaşka mevzuu

Cevap: Re: #14 Wesley Sneijder

Ayni mantıkla 2 sene ust üste Tr kupasini alıp takımına UEFA'da yarı final oynatan Kocaman'i da elestirmeyiniz o halde.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

o zaman sadece eleştirelim eleştirenlere kendi fikrimizi söylemeyelim.üyelerin teknik kadroyu eleştirme hakkı olduğu kadar koruma ve beyenme hakkıda vardır.

ben fener taraftarı olsam aykuta neden şampiyonun iki senedir 10 puan gerisinde kalıyoruz diye mutlaka sorardım ve federasyon kupasından fazla memnun olmazdım.

Cevap: Re: #14 Wesley Sneijder

o zaman sadece eleştirelim eleştirenlere kendi fikrimizi söylemeyelim.üyelerin teknik kadroyu eleştirme hakkı olduğu kadar koruma ve beyenme hakkıda vardır.

ben fener taraftarı olsam aykuta neden şampiyonun iki senedir 10 puan gerisinde kalıyoruz diye mutlaka sorardım ve federasyon kupasından fazla memnun olmazdım.

aynen adam eleştirince hakkı biz karşı çıkınca vik vik eleştiriye gelemiyonuz oyle eleştiri mi olur eleştiri dediğindede biraz mantık olur o dediğine kendi inanmışmı acaba o arkadaş laf olsun beri gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt